האם זה יהיה נכון להיכנס להוסטל שבוע הבא?

• פותח הנושא LogM
  • פורסם בתאריך

LogM

New member
האם זה יהיה נכון להיכנס להוסטל שבוע הבא?

שלום לקוראת בכלפים,
אני אמור להיכנס להוסטל שבוע הבא, זה נורא מלחיץ אותי כי יש דברים שם שמפריעים לי וחלק דברים שאני לא בטוח לגביהם, עוד יכלתי להתמודד עם זה עד שהייתה לי שיחה עם מישהי שמלווה אותי ,פרקתי את זה שנפרדתי מ"חברה" שלי לפני 8 חודשים בערך, אני כתבתי "חברה" עם גרשיים כי נפרדו עוד לפני ביוזמתי אבל המשכנו להיפגש ודיי כמעט להתנהג כמו זוג רגיל, ואז הבנתי שאני רוצה לתקן ושנהייה זוג כמו שצריך ושיש לי רגשות כלפיה אבל לא הספקתי כי היא ישנה עם מישהו מההוסטל שלה והוא נישק אותה(שאני אומר ישנה , הכוונה לא לסקס) ואז זה הרגיש לי כמו הגב ששבר את גב הגמל כי בחודשיים לפני ה"פרידה" התקשורת כבר לא הייתה טובה כלכך ונפגשנו פחות. אבל בפעמיים האחרונות שנפגשנו הרגשתי שהדברים משתפרים ורציתי להציע שנהייה זוג כמו שצריך(כמו שהיינו בהתחלה) אבל לא הספקתי כי המקרה קרה.
ואז הייתה פרידה מכוערת.
עברו 8 חודשים ולא באמת התגברתי עליה כי תאכלס אין לי חיי חברה אז קשה לשכוח ממה שהיה.
לא ממזמן גילתי שהם זוג והוא פירסם את זה בפייסבוק וזה הקשה עליי כי שהיינו ביחד היא לא רצתה לפרסם בפייסבוק וכו'
בקיצור מהקשר יצאתי בתחושת נבגדות למרות שבפועל לא היינו זוג, פשוט זה דיי קרע לי את הלב שלא הספקתי להציע לה את מה שרציתי.
אז גם זה שפרקתי את זה שנפרדתי וגם שגילתי שהם זוג דיי עירער אותי עכשיו והכניס אותי לדיכאון(כנראה שלפי זה דיי הכחשתי).
גם למצוא מקצוע ללמוד לא הצלחתי
אז אני מרגיש בדיכאון ולא יודע עם כדאי להיכנס להוסטל שבוע הבא(אני מפחד שיהיה לי מלחיץ וקשה יותר מהרגיל בגלל מה שקרה) או לחכות עם זה כי שבוע אחרי יש לי פגישה עם הפסיכאטרית ואז ואולי עדיף לחזור לאישפוז בשביל "להתחיל מחדש" מבחינת שיקום או שעדיף למרות כל הקושי עכשיו להיכנס להוסטל.

שחכתי לציין שגם בגלל כל הקושי החדש מה"גילוי" לקחתי חופשה מהעבודה כי הרגשתי שאני לא יכול יותר ומה שקרה רק הגביר לי יותר את התחושת תקיעות
האם ההוסטל הוא הדבר הנכון לעכשיו?

אני מקווה שלא סיבכתי יותר מידי
, איזה פריסות אני צריך לפתוח?

תודה.

LogM יקר
תודה על האמון ועל השיתוף.

ליבי יוצא אליך.

פרידה זה דבר כואב:

בכל גיל ולכל אדם זה טבעי להיות עצוב לאחר פרידה, לחוש תחושת אבלות(פרידה היא סוג של אובדן) ולעיתים גם להתמלא תחושת ריקנות - כל התחושות הללו הן זמניות.

לא קל לאהוב אדם, להיות עימו בזוגיות, להפרד ממנו ולגלות שהמשיך הלאה בלעדינו. זה בהחלט מרגיש כמו בגידה גם אם בפועל זו לא בגידה ממש. פשוט הציפיה הטבעית היא שאם אוהבים אותנו - יתנו לנו הזדמנות נוספת ולא יוותרו על אפשרות לבנות ולהבנות יחד.
זה בהחלט כואב מאוד לראות שהצד השני בקשר המשיך/המשיכה הלאה בזוגיות חדשה עבורם.
טבעי גם לרצות לקחת פסק זמן לצורך התאוששות.

מבינה את אכזבתך ואת כאבך ושולחת מכאן אנרגיות חיוביות וברכות להתקדמותך בכל התחומים.
זה עובר . באחריות!!!

הוסטל:
האם כבר שובצת? למיטב ידיעתי מס' המקומות בהוסטלים מוגבל ולפעמים צריך לחכות זמן רב שיתפנה מקום.
האם אתה חושש ממעבר לשם?

אשפוז:
האם אשפוז יכול להועיל לך גם בעניין השיקומי? האם זה אשפוז עם הגדרת זמן מראש? מה התועלת שתוכל להפיק מכך? מהם החסרונות של אשפוז שכזה עבורך?

המלצותיי כרגע:
ממליצה לך כרגע לבחור מספר מ 1 עד 250.

בנוסף, ממליצה לך לשאול:
מה הפוטנציאל האפשרי עבורי להשתלב היטב בהוסטל ברבעון השנתי הקרוב?

פרישת הכוכב:
http://www.tarotist.co.il/spread_info.php?spread=reqstar

רחל

LogM

New member
תודה רבה על התמיכה

תודה רבה על התמיכה.

שבוע הבא אני נכנס לניסיון בהוסטל, יש לי שם קצת בעיה עם לחנות את האופנוע אבל זה פתיר(אומנם קצת מלחיץ לפתור את זה אבל אני אנסה) וגם אני לא בטוח לגבי שם באופן כללי אבל בשביל זה יש ניסיון(אבל מלחיץ אותי מה אם אני לא אסתדר?)
גם עבודה וגם הוסטל יכול להקשות עליי(עכשיו קיבלתי סידור עבודה ואני עובד שבוע אחרי שאני נכנס להוסטל), אני מרגיש שאני רוצה הפסקה מהעבודה כדי שגם יהיה לי יותר קל להתמקד בהוסטל וגם אני רוצה להתקדם/ללמוד ועד עכשיו לא הצלחתי אפילו למצוא מה ללמוד בזמן שעבדתי. בקיצור אני צריך עוד שבוע חופש וקצת לא נעים לי להגיד(למרות שעכשיו שאני כותב את זה עלה לי רעיון איך להגיד להם בלי שאני ארגיש לא נעים)

אשפוז:
חשבתי על אישפוז יום בשביל להתחיל את ההליך השיקומי מחדש ולאזור כוחות מחדש. אני לא יודע כמה זמן זה, יכול להיות חודש ויכול גם 3.

הוסטל:
שאני חושב על זה שוב, זה נשמע יותר מתאים, גם שם ממשיכים את השיקום, פשוט אני קצת חושש ממה שציינתי קודם לגבי ההוסטל וגם לגבי העבודה שלא יהיה לי כוח(אבל עכשיו שאני חושב על זה אני קודם אבדוק ואקח עוד שבוע חופש לפני שאני מחליט אם להמשיך לעבוד או לא).
בקהילה תומכת יש מישהי שגרה בדירות(זה דירות והוסטל מרכזי) שאני מכיר אז זה טוב(היא הייתה איתי באישפוז יום פעם), למרות שהיא גרה בדירות ובקרוב עוברת לגור לבד אבל עדין תהייה חלק מהקהילה(פשוט אני בטח לא יראה אותה הרבה)

מספר: 150
(מה זה אומר?)

השאלה שנשאלה:

תוצאות פריסת הכוכב:
ראש - שש המטבעות
לב - אס החרבות
יד ימין - נזיר
רגל ימין - תשע החרבות
יד שמאל - שני החרבות
רגל שמאל - קיסרית

אני מקווה שלא שחכתי כלום

LogM, תודה על האמון והמענה המהיר

לשאלותיי.

אכן, הקושי לפעמים הוא באי ודאות.

לגבי האופנוע -שמחה שאתה בעל רשיון נהיגה ושברשותך גם אופנוע.
חניה - בהחלט מצריך בירור היכן תוכל למקם אותו ולנעול.

בטוחה שתקבל את מבוקשך בעניין הארכת החופשה בשבוע נוסף.

לימודים- האם יש לך אפשרות לעבור אבחון כלשהו כדי למקד את עצמך לעבר לימודים מדויקים עבורך? שווה בירור עם אחראים בשיקום/עו"ס/מל"ל...

בהצלחה מראש כמובן

לדעתי עדיף לנסות להשתלב בהוסטל. אכן, תוכל לראות אותה לפעמים מה שיגרום לך ודאי לנסות להכיר אנשים נוספים. אתה נקרא לי אדם חביב למדי שקל לאהוד; ואני משוכנעת שיהא לך קל להתחבר.

ברשותי ספר מסרים ייחודי. אני מבקשת לבחור מספר מטווח כלשהו כדי להתמקד או להציע כיוון.

בחרת ב: 150.
כל אתגר וכל בעיה הם תחפושות להזדמנות :)

זה לדעתי משתלב היטב עם דבריך. האתגרים הם הזדמנות לגלות מי אתה ואיך תסלול לך דרך להתעצמות.

שפת קלפי הטארוט היא שפת הסמלים. כאן אציע פרשנות אחת מיני רבות לקלפים שעלו בהתאם למיטב ידיעותיי וניסיוני. מקווה שתמצא בהם הכוונה ראויה עבורך.

השאלה שנשאלה:

שש המטבעות
הנזיר אס החרבות שתי החרבות
תשעת החרבות הקיסרית

הקלפים מספרים לי כי הרהורים פילוסופיים נוגים מילאו את מחשבותיך עד כה ועוררו אותך לנסות לגלות מהו ייעודך בחיים וכיצד להגשימו.קלף הנזיר מדבר על אדם שנחשב למוזר, הן בגלל האיפוק שלו והן בגלל הרצון שלו להתבודד. הוא שונה מאוד, נבון וחכם, ונותן עצות טובות. ניכר בך גם שאתה קיר תומך ואוזן קשבת לסביבתך ויש לדבריך משקל באוזני האחרים. האם מישהו מבוגר ממך זקוק לטיפול/הכלה מצידך? האם היית גם בעברך מדריך / מדריך רוחני לזולת?

כיום ראשך מלא מחשבות כיצד להמשיך את חייך תוך הכנת בסיס כלכלי-חומרי לעתיד. יש בך נדיבות רבה ואתה מעוניין ללמוד להתנהל מהראש ולא רק מהלב. אתה גם מסוגל לקבל החלטות נבונות ולחתוך ממי וממה שמפריע לך בחיים. לפיכך המעבר להוסטל איננו נתפס בעיניך כמאיים על שלוות נפשך , ואתה בהחלט מסוגל לשמור על ייחודיותך גם שם. אמנם למגבלות המקום יש השפעה עליך אך אין היא כל כך דרמטית מבחינתך. שים לב שריחוק והתבודדות חייבים להיות זמניים עד להתאוששותך הפנימית.

הפוטנציאל האפשרי עבורך מדבר על צורך לאזן בין ניגודים שקולים ולפתור דילמות בעזרת האינטואיציה החדה שלך. השתדל להמנע מתדמית של קמצן והרחק מליבך הרהורים על בגידה פוטנציאלית/נוספת באמונך. כמו כן מומלץ לך להמנע מלשון חדה.
תושייה מפוקחת וחתירה להגינות הן מתנות החרב. אל תשתמש בהן בדרכים הרסניות.

הדרך לצמיחה עוברת דרך עקרונות נעלים. המנע מלהפנות עורף לעולם. אתה החבר הכי טוב שלך ולכן אסור לך להיות אויב של עצמך.
אם תאזן את עצמך באמצעות יישום עקרונות נעלים, תוכל להביא הרמוניה למצב המעסיק אותך ולשים קץ לקשיים ולמבוכה.
האיזון יצמח מאי - שיפוט, מחמלה ומשחרור ציפיות ואשמה /האשמה עצמית. שחרר את תשוקתך לקידום מהיר בקיצורי דרך. חוק היקום הוא מה שיש, ולא תמיד הוא עולה בקנה אחד עם מאוויי האדם. לפיכך, כאשר תפעל על – פי עקרונות נעלים, אתה עלול לחוות אירועים בלתי צפויים. כשתסתגל למצב שכזה, תפיח בך יצירתיות חדשה השראה, ובעיותיך יהפכו להזדמנויות. כך תוכל לחקור תחומים חדשים ומפתיעים, שוודאי יביאו לך תועלת גם בעתיד.

עקרונות נעלים הם למשל עשרת הדיברות...

חוקי היקום הם למשל:
http://www.ronitcohentamir.com/חוקי-היקום/

תוכל למצוא בגוגל מידע רב על כך.

מזל, מזל שהמציאו לי אותו

שוב בהצלחה מכל הלב,
רחל

עשה במידע כטוב בעיניך ועל אחריותך.

LogM

New member
תודה, מאוד התחברתי

תודה רבה, עזרת לי מאוד.
&nbsp
"האם מישהו מבוגר ממך זקוק לטיפול/הכלה מצידך?" אבא שלי בעיקר צריך החלה מצידי.
האם היית גם בעברך מדריך / מדריך רוחני לזולת?
לא, אבל אני אוהב לעזור(בעיקר באינטרנט לאנשים עם בעיות כמו שהיו לי פעם), יש לי פוטנציאל לעזור אני חושב, כרגע פחות, אבל יש.
&nbsp
תודה, מאוד התחברתי אני אעדכן אותך שבוע הבא.
שבוע טוב

למעלה