האם זה יכול להיות maypole?

• פותח הנושא hdawn
  • פורסם בתאריך

hdawn

New member
האם זה יכול להיות maypole?

היי לכולם! התחלתי לתכנן טקס לבלטיין. רק התחלתי, וכמובן שאני מתכוון לשתף את כולם, אבל ההתחלה היא לאסוף את החומרים. הלכתי לשדה ליד הבית שלי ומצאתי שם חתיכת עץ יחסית ישרה וארוכה שעשויה לתפקד בתור maypole. אבל אני לא יודע אם אתם שותפים להרגשה זו. צירפתי את התמונה. תגידו לי אם יש בעיה עם הענף הזה, אם הוא קצר מדי או עקום מדי; ואם הוא לא מתאים, אז אני מבקש לדעת איפה אני יכול להשיג maypole מתאים במקומו. היו ברוכים! Heathen Dawn

מורגיין

New member
נראה ענף יפה...

מבחינה משמעותית אני לא שמעתי על חשיבות מיוחדת לדבר (אם משנה איזה עץ ואיזה ענף וכן הלאה), אם מישהו יודע אני אשמח לשמוע גם כן... מבחינה מעשית קצת קשה לראות מכאן, אבל אפשר יהיה לנעוץ אותו באדמה והוא יעמוד יציב גם כשיצמידו אליו סרטים וימשכו את הסרטים האלה לכל מיני כיוונים, תוך כדי ריקודים סביבו? אם כן אז לא משנה בכלל כמה הוא עקום
(ואני דוקא אישית חושבת שהוא ממש יפה)!

hdawn

New member
נהדר

תודה על המשוב, מורגיין! זה ענף עבה וכבד, אז אני לא חושב שתהיה בעיה של יציבות. האלה והאל זימנו לי את הענף הזה באמצע השדה. הייתי צריך לגרור אותו 2 קמ' עד לבית, אבל זה לא היה נורא. מה שכן, אי אפשר יהיה להכניס אותו למכונית רגילה - צריך יהיה ג'יפ או לשימ אותו קשור למנשא על הגג. ברוכים תהיו! Heathen Dawn

hdawn

New member
הוא הכהן הגדול שלהם

האפיפיור הוא הכהן הגדול של הנוצרים הקתולים. כל הכמרים (=הכהנים) של הכנסיה הקתולית נסמכים אחד על-ידי קודמו, בשלשלת שמגיעה (לטענתם) להסמכה של 12 השליחים ע"י מייסד הדת (ישו). מזכיר לכם משהו? כמובן, בעיה גדולה בכנסיה הקתולית היא שאין כניסה לנשים לכמורה בה. כפי שאמר מישהו: לא נותנים לאדם לכהן בכמורה אם אין לו פין, וברגע שהוא נכנס לתפקיד, לא נותנים לו לעשות שום דבר עם הפין.

tontie

New member
תגנוב סנדה מהצופים

הם בד"כ ישרות מאוד, וחלק גם ארוכות. הארוכות מאוד מגיעות גם ל6 מטר. אתה יכול גם לבקש בלי לגנוב.. נראה לי שיסכימו להשאיל לך אם תתן סיבה טובה.

ToryMaster

New member
../images/Emo6.gif

"צ'מעו, אני צריך סנדה, לאיזה טקס פאגאני מגניב, לא זו לא כת עובדת אלילים, גם לא את השטן, פשוט תנו לי סנדה או שאטיל עליכם כישוף ואהפוך אתכם לצפרדע"

P o M i K i

New member
דוגרי כן...

אם הם סניף\קן\גרעין של תנועת נוער נחמדים ותבטיח להחזיר להם אז אין סיבה שהם לא יתנו...

hdawn

New member
תודה על הרעיון

תודה רבה. [כן] גם הציעה לי רינה לחפש בנחל אלכסנדר, שיש שם די הרבה ענפים ארוכים וישרים. אבל כמובן שאני אנסה קודם כל אצל הצופים. אם יהיו אנשים במקום, אני אשאל אותם, אני לא אקח את זה סתם ככה.

tontie

New member
אין בעד מה

חחח זה כיף לתת רעיונות כאלה. גם אם אתה לוקח בלי לבקש זה לא אסון כל כך גדול אני חושב. גם ככה עוד מעט ל"ג בעומר ויגנבו מהם הרבה. אם אתה מבקש תחפש את זה המבוגר עם העניבה האפורה, הוא בד"כ האחראי.

hdawn

New member
מצאתי יותר טוב!

מצאתי ענף יותר טוב - בערך באותו גובה, אבל ישר לחלוטין וקל לנשיאה. אצרף תצלום שלו מחר, אחרי שאצלם אותו באור יום. היו ברוכים! Heathen Dawn

hdawn

New member
הנה החדש

הנה ה-maypole ("מוט מאי"? תרגום יותר טוב, אולי? חחח) החדש שמצאתי בדרך אתמול, בין קרית אונו לרמת אפעל. תודה לאבי היקר על שגילה אותו בדרך (ועל תמיכתו בהיותי פגאני בכלל) ולאלה ולאל על ששמו אותו שם בשבילנו מלכתחילה. היו ברוכים! Heathen Dawn

hdawn

New member
או יותר נכון "תתחדש" ../images/Emo8.gif

אני בן. (לפחות כך עולה מהבדיקה האחרונה) תודה בכל אופן!

hdawn

New member
../images/Emo13.gif לא נורא, זה קורה לי הרבה...

...בפורומים מקוונים, בגלל השם המאגי שלי.

למעלה