האם זה יתכן?!?!?

afon

New member
האם זה יתכן?!?!? ../images/Emo12.gif

קיבלנו כרגע את החוברות מקלאב מד והמחירים פשוט בשמיים!!! חופשה לאתר בנוני בצרפת עולה בסביבות ה 1250 אירו? וזו רק ההתחלה המחירים מטפסים עד ל1700 ואפילו 1800 האם למישהו יש רעיון לתחלופה? זה פשוט המון כסף! האם באמת המחירים באתרים באירופה כאלו או שהפסקים בישראל פשוט רוצים להרוויח יותר... חבורה של אנשים באמת נואשים

פראיירים לא מתים.....

הם נוסעים לקלאב מד ניתן ללא שום קושי לארגן חופשת סקי באוסטריה/איטליה בפחות מ-1000 יורו. מצ"ב קישור לדוגמא:

roeelevanon

New member
לא בהכרח

הזמנו חופשה בקלאב מד באיטליה פחות מ1200 יורו לאדם. מחיר רצחני? לא נראה לי, כולל השכרת ציוד וכולל כל התוספות של קלאב מד (פינוק אחד גדול), ועוד בתאריך נוח ה-1.2, באיטליה כאמור. קלאב 3 כוכבים בססטריאר.

alonaski

New member
בהחלט יתכן!!! ../images/Emo45.gif

יצא לך יותר זול אם תסע לאתר סקי במז' אירופה למשל... או תזמין לך לינה באותו אתר סקי בצרפת של קלאב מד - אבל דרך מלון דירות!
זה בד"כ מוזיל את העלות! אפשר למצוא כל מיני קומבינות שונות ומשונות דרך סוכנויות נסיעות שונות שמציעות לך חופשה באיזה אתר באוסטריה (לא מאוד מוכר בארץ...) שכולל רכב ולינה במלון משפחתי קטן אבל החבילה מיועדת ל 4 אנשים! אם אתם 4 אנשים זה יכול להיות דיל טוב! תבדקו רק אם החבילה כוללת גם ארוחות, סקי פס וכד' ותנסו לשקלל את סך ההוצאות הצפויות מעבר לעלות החבילה...
בקרוב - אכניס למאמרים את המאמר שלי - איך מתכננים חופשת סקי באופן עצמאי!

karnity

New member
קלאב-מד Vs. חבילות אחרות../images/Emo68.gif

גם אנחנו (החבר'ה הנוסעים לסקי...)חשבנו ליצור באופן עצמאי חבילה שתוזיל עלויות. בסופו של דבר, המחיר הוא פחות או יותר אותו הדבר...אז נכון שמחירי קלאב-מד יקרים אבל המחיר כולל הכול חוץ מציוד.. אנחנו קצת מפונקים - נכון שאפשר לקחת דירה זולה לקבוצה אבל למי יש כוח להכין אוכל ולשטוף כלים? וגם אם אוכלים בחוץ - זה מייקר את העלות - להזכירכם: המחירים ביורו! הכי חשוב, תגלשו ותהנו ותחזרו שלמים ובריאים

carmitg1

New member
אני חושבת...

שאת צריכה לעשות הסבה לתיירות, לשפר את הצרפתית, ולהתחיל לעבוד אצלהם...

karnity

New member
זו מחמאה?../images/Emo68.gif

לעבוד בקלאב-מד? אני מוכנה בקריביים או במלדיביים

ShAkaTArShA

New member
השנה אכן המחירים בשמיים..

גם אני הופתעי מהמחירים.. שחיטה לשמה...

ShAkaTArShA

New member
אבל למרות הכל...

צריך לחשוב על כל הפינוקים של קלאב מד.... זה בהחלט מקפיץ את החופשה לרמות אחרות.. רק שיחליפו את השירים בקלאבים!! נמאס לשמוע את ג'סיקה של אתניקס כל שנה
... תמונה משנה שעברה (חנוכה) בקלאב לה מונייר

karnity

New member
לא לכולם נמאס...מסתבר

הייתי בקלאב מד קיץ - בתורכיה בשיחה עם אחד מה- G.O הישראלים (מנהל צוות הבידור וכנראה בשנה הבאה שף דה וילאז'...) התלוננו על ג'סיקה.. הוא אמר שניסו להחליף את השיר המון פעמים במשהו אחר אבל יש דרישה... נכון שמפתיע? למען האמת, התכנים המוסיקליים של הקלאב מיושנים מאד..אבל שאר הפינוקים והנוחות מכפרים על זה... עוד 65 יום לחופשה ב-לה-פלאן!!! גלישה נעימה

ShAkaTArShA

New member
אני אישית

כבר לא יכול לשמוע תג'סיקה הזה
יצא כבר מכל החורים.. אבל אם יש דרישה... מי אני שיתלונן מבחינת פינוקים קלאב מד מלכים (חוץ מהחדרים שהיו יכולים להתאמץ) אבל מי בכלל נמצא בחדר.. בכל אופן, השנה אני טס שוב ללה מונייר, אין על טרה וולה לפי דעתי, (אני עושה סנובורד וכל הכיף זה עשרות הסנואו פארקס שמפוזרים שם).. עדיין ממליץ על שלשת העמקים

למעלה