האם זה כל כך נורא

• פותח הנושא 1029
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

1029

New member
האם זה כל כך נורא../images/Emo7.gif

האם זה כל כך נורא

שכל כך רע לי אחרי השלילי של יום חמישי,אז נכון יש לי כבר שני בנים כמו שאומרים לי כל הזמן,זה כל כך נורא שאני רוצה עוד אחד, שרע לי מאוד הפעם. למה אני לא מסוגלת להרים ידיים ולהפסיק ,כבר הייתי פעם אחת בסכנת חיים(היה לי דימום פנימי ואיבדתי את ההכרה אחרי שאיבה)האם יש עוד אמהות לשניים שלא מתיאשות. סליחה על ההתבכיינות ,זה היה לילה ללא שינה ונוסף לכל שכנה שלי ילדה אתמול תאומים אחרי כמובן חמישה ילדים ובינהם תאומות והכל ספונטני. עכשיו אני קצת בוכה ,כשארגע אשמח לספר קצת על עצמי ותודה,תודה לכולם. ג'וד

זה לא היה נורמלי אילולא הרגשת רע

האם זה כל כך נורא

שכל כך רע לי אחרי השלילי של יום חמישי,אז נכון יש לי כבר שני בנים כמו שאומרים לי כל הזמן,זה כל כך נורא שאני רוצה עוד אחד, שרע לי מאוד הפעם. למה אני לא מסוגלת להרים ידיים ולהפסיק ,כבר הייתי פעם אחת בסכנת חיים(היה לי דימום פנימי ואיבדתי את ההכרה אחרי שאיבה)האם יש עוד אמהות לשניים שלא מתיאשות. סליחה על ההתבכיינות ,זה היה לילה ללא שינה ונוסף לכל שכנה שלי ילדה אתמול תאומים אחרי כמובן חמישה ילדים ובינהם תאומות והכל ספונטני. עכשיו אני קצת בוכה ,כשארגע אשמח לספר קצת על עצמי ותודה,תודה לכולם. ג'וד
זה לא היה נורמלי אילולא הרגשת רע
ג'וד יקרה (((((((חיבוק))))))), זה לגמרי בסדר, זה לגמרי נורמלי, זה לגמרי מובן שאת מרגישה רע אחרי השלילי. במשך חודש שלם אנחנו עושות הכל למען ההצלחה. החל מקבלת הפרוטוקול שבונה איתו תקווה אדירה, דרך הדיכוי על תופעותיו המדכאות, הזריקות עם השפעות הלוואי שלהן, הריצות מוקדם בבוקר טרוטות עיניים להספיק להבדק לפני העבודה תוך מציאת סידור לילדים, הדקירות של בדיקות הדם, האולטרסאונדים החודרניים, ההמתנה לתוצאות הבדיקות כל יום והמתח - התפתחו הזקיקים? יהיו מספיק? מספיק גדולים? הגדלים אחידים? מה עם רמות ההורמונים? והרירית? ואז, אם כל התנאים טובים, להזריק כוריגון באמצע הלילה, בשעה המדוייקת, ורק שהשאיבה תיפול במועד "נוח", ושנמצא סידור לילדים, וההרדמה והחשש מפניה, והמתח - כמה נשאבו? ואיך היה הזרע? ואחר כך: כן או לא לעשות מיקרומניפולציה? לעשות AHA? כמה הפריות היו? ובאיזו איכות העוברים? ולכמה התחלקו? וכמה להחזיר? וגם להחזרה צריך למצוא סידור לחברה בבית.... ולקינוח - השבועיים האיומים, מורטי העצבים, שבהם אנחנו לגמרי פסיביות לעומת הפעלתנות האדירה של המחצית הראשונה. כל מה שנותר לנו זה לתקוע פרוגסטרון ולכסוס ציפורניים. והמחשבות, המחשבות..... שנעות מבטחון מוחלט שהפעם זו הפעם - לחוסר אמונה מוחלט וידיעה ברורה שגם הפעם זה לא.... אחרי כל זה.... איך לא נרגיש נורא עם השלילי??????????????? ולא משנה כמה ילדים אהובים כבר יש לנו בבית. כשכל כך כל כך רוצים עוד ילד, ונכנסים למעגל הזה, הוא שואב אותנו פנימה וכל כולנו מרוכזים בזה ורק בזה. ג'וד יקרה, זה לגמרי נורמלי וממש ממש בסדר ומובן שאת כל כך כל כך כל כך רוצה עוד ילד או ילדה. ותחשבי על זה שאילולא היה קיים הקושי, איש לא היה מעז להתערב במספר הילדים במשפחתך ולא היו מעזים לרמוז או לאמר לך שתסתפקי במה שיש.... גם אני אמא לשניים בת כמעט 42 ומאוד מאוד מאוד רציתי עוד 1. זה לקח לי שנה וחצי עד שהצלחתי ואני עכשיו בשבוע 18 אחרי 2 IVF. יש תקווה! כשמתמידים, בסוף מצליחים ואת יודעת את זה, כי למרות כל הקשיים והסבל שעברת הצלחת כבר פעם אחת ויש לך בבית את האושר שהוא ההוכחה לכך! תתאבלי לך כמה שצריך, ג'וד. תבכי נהרות של דמעות, תרגישי רע כמה שאת מרגישה שנחוץ לך. מותר לך, וזה גם רצוי להוציא את כל הנאחס החוצה עם הבכי. אחרי הבכי הגדול תרימי את הראש, תני חיבוק גדול גדול לאוצרות שלך (אם בגיל 12 ו-7 עדיין מרשים לאמא לחבק...) שאבי מהם את הכוחות להמשיך. אם צריך לעשות הפסקה קטנה, קחי לך את הזמן לתת לגוף ולנפש לנוח , מלאי לך את המצברים ואנחנו מחכות לך כאן לעבור איתך את המחזור הבא, מתי שתהיי מוכנה. ((((((((((((((((((((((((((((((חיבוק)))))))))))))))))))))))))))

ג'וד, קשה לי לייעץ או לומר

האם זה כל כך נורא

ג'וד, קשה לי לייעץ או לומר
כי אני לא נמצאת במקום שאת נמצאת בו. אני מבחינתי מאמינה שהייתי מסתפקת בשניים אבל זה מכיוון שכל החיים שלי ראיתי את עצמי עם שני ילדים מקסימום שלושה. ואני תמיד אומרת שעבור השלישי לא בטוח שאעשה את כל מה שאני עשיתי עבור הראשונה ואעשה עבור השני/ה. אבל מכיוון שאני לא נמצאת שם, אני לא מרשה לעצמי להביע דיעה. אולי גם אני ארגיש שאני רוצה עוד אחד ובסופו של דבר נחזור למעגל הטיפולים. החיים מכינים לנו הפתעות שאנחנו לא מצפים להן. אני רק יכולה לומר שמה שקובע זו ההרגשה שלך. אם את מרגישה שהכמיהה יותר גדולה מהקושי, אין לאף אחד זכות לשפוט אותך על כך. רק רוצה לחזק את ידייך ולומר לך שאנחנו כאן בשביל לתמוך רחל

hillawr

New member
מותר ומוכר

האם זה כל כך נורא

מותר ומוכר
גם אני אם לשתיים (מהפרייה כמובן) למודת כשלונות (6 בסבב הנכחי) וכן, זה כואב ואפילו מאד ובטח שרע לך הרי רק לזה היית מכוונת במהלך החודש האחרון (לפחות), אני עדיין לא התייאשתי שהרי יש לי הוכחות שאפשר להצליח אבל כמו שאני תמיד אומרת כל החלטה שתקבלי תהיה הנכונה ביותר לגבייך. שולחת לך חיבוק גדול, הילה

העין ה 3

New member
גם אני אמא לשניים

האם זה כל כך נורא

גם אני אמא לשניים
וגם אני מוכנה לעשות הכל בשביל עוד אחד. עברתי הפלה בשבוע 11 לפני 7 חודשים, הרופא שלי אומר שהסיכויים קלושים, במחזור האחרון היתה הפריה אחת בלבד. אני כמעט בת 41. זה מאוד נורמלי לרצות. רק אנחנו יכולות להבין את הכאב. זה הרבה מעבר לסתם אכזבה. אני תמיד מדמה את זה לבלון ענקי שמתנפח ומתנפח ומתנפח במשך חודש-חודשיים, ואז בחלקיק שניה - או ליד הבדיקומט, או בשירותים עם כתם דם - סיכה קטנה ננעצת בבלון והוא מתפוצץ!!!!
וכמה שזה כואב!!! אני כותבת ובוכה, למרות שמהפעם האחרונה שלי ליד הבדיקומט עברו כבר 56 ימים... ורדה

מישמיש7

New member
זה בכלל

האם זה כל כך נורא

זה בכלל
לא נורא-נהפוך הוא ! כל הכבוד לך שאת מוכנה לעבור כ"כ הרבה בשביל ילד שלישי. אני אמא לילדה אחת, ןתמיד רציתי הרבה ילדים. לצערי הרב, סביר להניח שזה כבר לא יקרה..
את ילדתי השנייה , לאחר טיפולים, ילדתי ללא רוח חיים.. אני עכשיו חוזרת לטיפולים ומתפללת לאלוהים להתחיל כמה שיותר מהר ולהקלט כמה שיותר מהר...אבל אני יודעת שכאשר אני אכנס להריון, אני אהיה חרדה ולחוצה 9 חודשים שלמים. בכל זאת-אני לא מתכוונת לוותר, ואני עדיין רוצה יותר ילדים... תלכי עם הלב ועם תחושותייך-רק את יודעת מה טוב בשבילך. בהצלחה

sandrag

New member
גם אני

האם זה כל כך נורא

גם אני
גם לי יש תאומות נהדרות בנות 3.5 ועכשיו מתחילים IVF 3. כולם אומרים לי בשביל מה אני צריכה את זה ( כולל אמא שלי) הרי יש לי 2. אבל אני רוצה עוד 1. בהתחלה אמרתי טוב הפעם זה יהיה בלי לחץ, אבל ... הבטחתי לעצמי שאני לא אבכה אבל ... וכמו שכבר כתבתי בפורום נראה שכולן צצליחות ורק אני לא. ובפעם הקודמת זה הלך כל כך קל.

אםל2

New member
ג'וד יקרה

האם זה כל כך נורא

ג'וד יקרה
גם אני בת 37 וגם לי שני בנים, אז אני כבר מרגישה קרובה אליך... התחלתי את הטיפולים לילד שלישי בגישה של "אם נצליח - נפלא, ואם לא - לא נורא, יש לנו שני ילדים מקסימים בבית". מהר מאוד הבנו שהפעם לא נצליח בלי IVF והחלטנו לנסות, גם כדי שלא נצטער בעתיד, וגם אם לא נצליח - נדע לפחות שניסינו. אבל עם התחלת הטיפולים המוטיבציה עלתה ועלתה. המטרה הפכה להיות נכספת יותר, והנכונות לעבור הרבה כדי ללדת עוד ילד גברה והלכה. והיום אני מוכנה לעבור כמה טיפולים שרק אצטרך כל עוד הרופא יאמר לי שיש תקוה. עברתי טיפול ראשון שהסתיים ללא הפריות, וכרגע הדבר שאני הכי חוששת ממנו הוא "סגירת הדלת", שח"וח יאמרו לי שביציותי לא טובות או שהזרע של בעלי (הבעיה הרשמית היא אצלו) לא מסוגל עוד להפרות. (לתרומת ביצית או זרע לא נפנה בכל מקרה). אז מותר לנו לרצות עוד, ולקוות שזה יקרה כבר, וזה אפילו נורמלי לקנא באלה שזה בא להן בכזו קלות וזוכות לכמה ילדים שהן רוצות. אז חבקי את החבר'ה שלך, קחי נשימה עמוקה, והפסקה קטנה אם זה מה שאת צריכה. אני מאחלת לך הרבה כוח להמשיך והצלחה גדולה גדולה בפעם הבאה!

1029

New member
../images/Emo51.gif לכולכן

ג'וד יקרה
גם אני בת 37 וגם לי שני בנים, אז אני כבר מרגישה קרובה אליך... התחלתי את הטיפולים לילד שלישי בגישה של "אם נצליח - נפלא, ואם לא - לא נורא, יש לנו שני ילדים מקסימים בבית". מהר מאוד הבנו שהפעם לא נצליח בלי IVF והחלטנו לנסות, גם כדי שלא נצטער בעתיד, וגם אם לא נצליח - נדע לפחות שניסינו. אבל עם התחלת הטיפולים המוטיבציה עלתה ועלתה. המטרה הפכה להיות נכספת יותר, והנכונות לעבור הרבה כדי ללדת עוד ילד גברה והלכה. והיום אני מוכנה לעבור כמה טיפולים שרק אצטרך כל עוד הרופא יאמר לי שיש תקוה. עברתי טיפול ראשון שהסתיים ללא הפריות, וכרגע הדבר שאני הכי חוששת ממנו הוא "סגירת הדלת", שח"וח יאמרו לי שביציותי לא טובות או שהזרע של בעלי (הבעיה הרשמית היא אצלו) לא מסוגל עוד להפרות. (לתרומת ביצית או זרע לא נפנה בכל מקרה). אז מותר לנו לרצות עוד, ולקוות שזה יקרה כבר, וזה אפילו נורמלי לקנא באלה שזה בא להן בכזו קלות וזוכות לכמה ילדים שהן רוצות. אז חבקי את החבר'ה שלך, קחי נשימה עמוקה, והפסקה קטנה אם זה מה שאת צריכה. אני מאחלת לך הרבה כוח להמשיך והצלחה גדולה גדולה בפעם הבאה!
לכולכן
בהחלט מחמם את ה
מכל כך הרבה עידוד ותמיכה. ג'וד

../images/Emo66.gifאת בסדר גמור

האם זה כל כך נורא

את בסדר גמור
לקראת הריוני השניכשחיכיתי במרפאהלאחות שתזריק ליאת הפרגונל היו כמה נשים בחוץ ואחת מהן סיפרה שהיא אמא ל-2 ילדים ועכשיו היא לקראת ה-3 האמת בזמנו לא הבנתי אותה יש לה כבר-2 בשביל מה לעבור עוד פעם את כל מסכת היסוריםנ הזו? היום אני מאוד מבינה אותה לי יש שתי בנות
ואני רוצה בכול מאודי עוד ילד אני מוכנה לעבור את הכל מהתחלה ואת יודעת למה? כי אים נרצה נצליח הרי הצלחנו פעמיים אז הפעם השלישית בטוח תגיע ואנחנו רואות את התוצאות המדהימות שלנו תודה לאל כל יום תמשיכי ואל תפסיקי כי אם את מאוד רוצה זה יקרה בשלישית זכותך לרצות בעוד ילד ולא משנה כמה קשה הדרך אליו בהצלחה גדולה

זה נכון שמראה התוצאה המדהימה

את בסדר גמור
לקראת הריוני השניכשחיכיתי במרפאהלאחות שתזריק ליאת הפרגונל היו כמה נשים בחוץ ואחת מהן סיפרה שהיא אמא ל-2 ילדים ועכשיו היא לקראת ה-3 האמת בזמנו לא הבנתי אותה יש לה כבר-2 בשביל מה לעבור עוד פעם את כל מסכת היסוריםנ הזו? היום אני מאוד מבינה אותה לי יש שתי בנות
ואני רוצה בכול מאודי עוד ילד אני מוכנה לעבור את הכל מהתחלה ואת יודעת למה? כי אים נרצה נצליח הרי הצלחנו פעמיים אז הפעם השלישית בטוח תגיע ואנחנו רואות את התוצאות המדהימות שלנו תודה לאל כל יום תמשיכי ואל תפסיקי כי אם את מאוד רוצה זה יקרה בשלישית זכותך לרצות בעוד ילד ולא משנה כמה קשה הדרך אליו בהצלחה גדולה
זה נכון שמראה התוצאה המדהימה
עושה לנו חשק לעוד אחד...

מצב
הנושא נעול.
למעלה