האם זה כ"כ מוזר?

t i l a g

New member
האם זה כ"כ מוזר?

אני בת 21. אף פעם לא הייתי בקשר זוגי. לא היה לי ניסיון מיני. כשאנשים מדברים על הדברים האלה מסביבי אני לא משתתפת בשיחה, גם אם מכירים אותי לעומק וגם אם לא. אני לא יודעת אם אני מתביישת בזה, אבל אני בהחלט חשה חוסר נוחות לדעת שאני בערך בין היחידים שבגיל כזה נטולי כל ניסיון בכל העניין הזה של מערכות יחסים וקיום יחסי מין. כל פעם שהנושא הזה עולה אני מתחילה להיות במעין דיכאון...

אין סיבה בעולם

שתהיי בדכאון. לדעתי את עוד לא בשלה ליחסי מין [כי בינינו, יקרה, מה יותר קל מלתפוס בחור ולקיים אתו יחסי מין, אבל זה לא הקטע שלך]. עוד לא מצאת את הבחור שמוצא מספיק חן בעינייך כדי להתחיל ליצור אתו זוגיות. אני חושבת שגיל 21 סביר עדיין להיות "ללא ניסיון מיני וללא בן זוג", אבל אם זה ממש לוחץ עלייך, עד דיכאון, תנסי למצוא בן זוג, זה לא קשה כלכך. תצאי עם חברות למקומות בילוי של בני גילך, תכירי קצת בחורים, בטוח תמצאי איזה אחד או שניים שימצאו חן בעינייך כדי להרחיב את הקשר אתם. או תפיצי ידיעה שאת מחפשת בחור לקשר, תגדירי היטב מה את מחפשת בו, אני מניחה שדי מהר יימצא "לפתע" בחור מתאים. ובמהלך הקשר ביניכם ייתכן ויווצר מצב לקיום יחסי מין. לדעתי את צריכה קצת לצאת "מעצמך אם את רוצה בן זוג וניסיון מיני, להיות אקטיבית יותר, יוזמת יותר.

למעלה