האם זה כ"כ נורא תמיד שהורים מתגרשים

מטית

New member
האם זה כ"כ נורא תמיד שהורים מתגרשים

תסלחו לי על התמימות אבל זה באמת כ"כ נורא? לא עדיף בלי מריבות?

לא זה דווקא לא נורא../images/Emo85.gif

תיראי אני בת 13 ההורים שלי התגרשו כשהייתי בת 10 חודשים מסיבות אישיות... עכשיו אני יותר אחראית ויש לי שתי בתים כביכול שתי מחשבים שתי חדרים שתי הורים שאוהבים אותי... אני רואה את אבא שלי בימיי שישי... אני חושבת שאני ברת מזל שההורים שלי התגרשו שהייתי בגיל נורא צעיר כי לא ממש הכרתי אותו ולא התרגלתי אליו ובמשך השנים יצרנו קשר מדהים של אב ובת.. וכיום אני אוהבת אותו יותר מכל! אני בטוחה שלא כולם קרה להם הדבר הזה מצטערת אם לא!

צודקת ......

יש משהו מאוד הגיוני באמירה הזו של "לא עדיף בלי המריבות? " ובאמת עדיף בלעדיהן !!!! אבל מרגע שהן נפסקו וההורים נפרדים זה לא נהיה קל יותר עדיין יש המון מטענים רגשיים להתמודד איתם וכל הקטע של שני בתים יש אנשים שממש לא מתמודדים עם זה, בעיקר אם הורה אחד עוזב את העיר/מדינה אבל באמת המריבות זה הדבר הכי גרוע...... ומרגע ששרדת אותם עברת את החלק הכי קשה ....

בתור בת להורים לא גרושים, אבל......

בתור בת להורים שכל יום, כל שעה כל חצי דקה הם רבים בלי הפסקה... אני לפעמים חושבת על זה שאני רוצה שהם יתגרשו... תחשבו על זה, מה עדיף? לשמוע את ההורים שלכם רבים בלי הפסקה ממש רבים אני מתכוונת או שיהיה שקט....בלי מריבות? נמאס לי מהמריבות שלהם!!

volkana

New member
יש הרבה צדדים חיובים בעיניין

שכל ילד אם הורים גרושים צריך ליראות

מאיה123

New member
דווקא נראה שבד"כ כן../images/Emo4.gif

ההורים שלי גרושים ורבים לדעתי די הרבה...... אני חושבת שהורים גרושים שלא רבים זה בגלל שאחד מהם מוותר כל הזמן ואז זה גם לא כ"כ טוב למרות שזה אולי יותר נוח. אל תרגישי כ"כ נורא אם ההורים שלך רבים הרבה, כי זה קורה הרבה, לא בעצם- המון אשמח לתגובות מאיוש

למעלה