האם זה לא מוסרי?

מילי1991

New member
האם זה לא מוסרי?

או סתם מבלבל אותי?
אני בשלבי הכרות ראשוניים מאד עם משהו כמו 10 גברים
לא נפגשתי עם אף אחד מהם ואף "חתכתי" מכמה עקב חוסר התאמה שחשתי כבר מהשיחה הראשונה בטלפון
אבל..
אני גם לא יודעת מה אני רוצה ומחפשת, קשר רציני?אני לא יודעת- מפחדת ממחויבות. סטוץ? גם לא יודעת, מפחדת מהטייטל של זה (וגם- אני לא יכולה ללכת על זה עד הסוף)
אני נורא מבולבלת ושוקלת לסגור את הכרטיס באתר כמה שיותר מהר..
מה אתם חושבים?

bengah

New member
קודם כל עכשיו הודעת להם..

לא חבל לעזוב פורום כ"כ מדליק? את ניק מוכר פה וחבל לך לאבד אותו,
פרסמת לא מזמן פוסט "שמושך" סקרנים, וזה התוצאה..
אני חושב שכשיקראו את הפוסט הנוכחי יבינו שהם לא היחידים, ושאת לא סגורה על עצמך,
מי שישאר בקשר זה כבר נהיה מוסרי.
לגבי זה שמבלבל אותך. את יכולה להודיע להם שאת תפוסה, ואם בהמשך תרצי כן להיות בקשר תוכלי לזום בחזרה.
בקיצור לא משנה מה תעשי, לט צריך למחוק את הניק
בהצלחה

Shamy

New member
אני הייתי סוגרת

סתם כי אני לא אוהבת אתרי הכרויות, ולא זה לא -לא מוסרי כל עוד הקשר שלך עם האנשים האלה לא התממש

אני כן חושבת אבל שאם תצאי עם מישהו מהאתרים כן אחרי שניים שלושה דייטים להגיד שיש עוד אנשים במקביל ושיעשו עם זה מה שנראה להם לנכון כי את לא יודעת כרגע אם את רוצה או בשלה לקשר מחייב אלא רק מחפשת קשר קליל כזה

FineSilverMan

New member
ממליץ להתבגר...

לבחור בחור אחד שנראה מבטיח ולבדוק את ההתאמה איתו לעומק. אם הוא לא מתאים, להמשיך לבא, אבל לא לרקוד על כמה ענפים.
&nbsp
&nbsp

Shamy

New member
רואה 6 6 היא גברת ולא אדון

Berethor

New member
עושה רושם שאת לא סגורה על עצמך, זאת הבעיה העיקרית שיש כאן

ממחויבות את מפחדת, מסטוץ את מפחדת, ממה את לא מפחדת? לסגור את הכרטיס באתר הכרויות זאת בריחה ולא התמודדות, וזה גם התנהגות לא מנומסת כלפי כל הגברים שאת בקשר איתם, ככה להיעלם להם בלי לומר כלום, זה מה שלא מוסרי כאן לדעתי. ההכרויות עם עשרה גברים היא בסדר כל עוד היא רק בגדר שיחות ולא "הלכת עם זה עד הסוף", עם רובם במלא סביר להניח שזה לא ילך, מסיבה זאת או אחרת, וכל עוד את לא עם אף אחד מהם בקשר רציני, זה לא משנה, אם היית נכנסת לקשר רציני עם אחד מהם אז מין הראוי היה לספר לגברים האחרים על כך שאת לא פנויה יותר. בדרך כלל עדיף לא לשים את כל הביצים בסלסלה אחת, לכן אין בעיה עם להכיר כמה במקביל.

מילי1991

New member
מחקתי את הכרטיס

ב2 האתרים בהם הייתי רשומה
די. זה מעייף.................
&nbsp

למעלה