האם זה לא רצוי...

• פותח הנושא LKJ1
  • פורסם בתאריך

LKJ1

New member
האם זה לא רצוי...

האם זה לא רצוי שזוג יתחתן כאחד מהם לא התנסה בקשר נוסף?

דוVשה

New member
זה כמו לשאול

האם שוקולד חלב עם אגוזים זה הדבר הכי טעים בעולם, [ובלישומקשר שבטוח שברור שמובן מאליו שזה הדבר הכי טעים בעולם
], כל אחד והתנהגותו והתמודדותו הוא. יש אנשים שלא התנסו בקשר נוסף, התחתנו עם הראשון או הראשונה שלהם וחיו באושר, שמחה, גילה, רינה ודיצה. יש אנשים שלא. זה תלוי בכ"כ הרבה דברים. אי אפשר להכליל כך.

ברורררר ששוקולד אגוזים הכי טעים!

אני כמוך חושבת שהשאלה קצת בעייתי, וזה תלוי בשני בני הזוג. אם הם מאושרים אני לא רואה סיבה לפרק את הזוגיות רק כדי לראות מה יש בחוץ

lollaT

New member
שאלה משונה

אם אוהבים אחד את השני, ועוד חושבים להתחתן, איך אפשר לתת לבן הזוג שלא התנסה ללכת לרעות בשדות זרים??! אני מקווה שהבנתי נכון את כוונתך, אבל זה נשמע כמו: "כן, תלכי, תשכבי קצת עם אחרים, ותחזרי כדי להתחתן"?#@$# בעיני זו היסחפות. מניסיוני,בנאדם שלא התנסה ביותר מקשר אחד נוטה להעניק את כולו ללא גבולות וללא אותה זהירות מסוימת. אני מכירה בחורה שיצאה עם מישהו עוד מגיל 16, הוא היה החבר היחידי שלה. כשהם רצו להתחתן המשפחה שלה לחצה עליה לנסות לצאת עם בחורים אחרים (הם לא חשבו בזמנו שהבחור מספיק טוב עבורה). היא התעקשה שהיא רוצה להיות רק איתו, והיום הם נשואים באושר ועושר.

niva99

New member
כמו שציינו לפני - אין חוקים בעניין

מה שכן ברבות השנים- אותו בן הזוג שלא התנסה במע' יחסים אחרות יכול/ה לחוש שהפסיד דבר מה. אבל מצד שני,ישנם זוגות נשואים שחוו מע' יחסים אחרות -ולמרות זאת אינם מסתפקים במה שיש בבית- ו"מגוונים" בשדות זרים...

seeyou

New member
התנסות בקשר נוסף

אני לא חושב שהרבה "התנסות" תקדם את הזוגיות. אנו פועלים על פי השוואה, לכן אין בן-בת זוג שתכיל את כול הציפיות. אם בקשר נוסף יש אכזבה,זה יכול לגרום לטראומה וחוסר התאמה לקשר עתידי ואם היה טוב,ובגלל סיבה אחרת הופסק,גם אז יש סיכוי ליפול בדיכאון יוסי נ.ב הדשא אצל השכנים לא ירוק יותר - הוא פשוט מתופח יותר.

למעלה