קודם תשמור רק את...../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif
הכותרת בכל מקרה
ועכשיו להסבר לאיך זה לא יקרה אחרי שאתה נכנס למקום שבו אתה כותב את הפוסט(הודעה רשימה וואטאבר) יש שם את הרשימה הזו בצד של כל הפוסטים הקודמים אם אין לך סבלנות לחכות שכלללללל הרשימה תעלה תלחץ אסקייפ או עצור או משהו שעוצר את הדפדפן
חכה כמה שניות ואז תוכל לכתוב את הפוסט ושהוא גם ישמר
../images/Emo46.gif אז אני אנסה עוד../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif
פעם להסביר כי כולם אומרים בהתחלה שהיא לא עובדת ואחרי זה אהההההההההההההההההה נכון
הבעיה בזה שאתה לא מצליח לשמור היא בגלל שהחלון הזה שבו אתה כותב לא סיים לעלות זה לא חלון רגיל זה חלון עם אפשרות לעיצוב אבל בגלל שהוא כזה והוא מיוחד הוא הדבר האחרון שהדף מעלה איך יודעים שהחלון הזה סיים לעלות?? רואים שנעלמו החצי גלילה שמופיעים בהתחלה בצד שלו ברגע שהם נעלמו זה אומר שהחלון הזה סיים לעלות בצד שמאל יש את הרשימה הזו עם כל הפוסטים הקודמים שלך לוקח לה הרבה זמן לעלות עד שהיא עולה הדף עצמו לא מסיים לעלות וגם החלון הזה שבו אתה כותב לא יכול לעלות בגלל זה יש לך 2 אפשרויות אחת היא כשהרשימה מגיעה בערך לאמצע ללחוץ על אסקייפ או על עצור או כל לחצן אחר שעושה את הפעולה של לחצן עצור בדפדפן שלך או לחכות שהרשימה תעלה ורק אחרי שהיא עולה גם הדבר הזה יעלה אבל עוד פרט חשוב עד שזה לא עולה אל תגע בשום דבר בדף... אם תתחיל לכתוב כותרת אולי זה לא יעלה
חיכיתי וזה היה מהיר (כי אינטרנט מהיר), נעלמו החצים אז התחלתי לכתוב, לחצתי על "שמירה" ושוב אני לא רואה תוכן ההודעה. ואז הופיע סימן אזהרה בצד שמאלי-תחתון, לחצתי פעמיים עליו וזה מה שהופיע:
תנסה לעשות את זה...../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif
ואז לשמור(לא לבדוק שהשמירה עבדה) ולפרסם ותראה אם רואים את זה בבלוג עצמו מקסימום תמחק ונראה שיש לך בעיה בדפדפן עצמו אולי חסר לך דברים של ג'אווה וכאלה איזה גירסא של אקספלורר יש לך??
בצד שמאל איפה שאת..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif
כותבת את מה שאת כותבת יש את הכותרות של כל מה שכתבת תלחצי על אחת הכותרות אחרי שהדף סיים לעלות ואז זה יראה לך את מה שכתבת שם ואל תשכחי ללחוץ על פרסום כדי שיראו את זה בבלוג
שאני לא יודעת איפה שמרתי את כל מה שכתבתי קודם !!! ולא יכולה לכתוב חדש כי לא זוכרת מה שאני רוצה לדעת זה איפה זה שמור?! כאשר אני לוחצת על הכותרת אני רואה רק אותה אין לי סיפור זה מה שמטריד אותי! איך אני מוצאת את מה ששמרתי?????
לא יודע בקשר לOPERA../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif
אבל זה אמור לעבוד בדפדפני "מייקרוסופט אינטרנט אקספלורר" גרסאות 5.5 ומעלה אבל כל עוד אתה רואה את השורה של האייקונים האלה שאיתם אפשר לשנות את העיצוב זה אמור לעבוד