האם זה מאוחר מדי?

yayel

New member
האם זה מאוחר מדי?

תמיד אהבתי מוזיקה. אני שומעת המון סגנונות ומוזיקאים שונים. אני נורא מתחרטת על זה שלא למדתי לנגן על כלי, אולי על כינור או פסנתר. בגילי המופלג (18) האם זה מאוחר מדי?

yaelhr

New member
../images/Emo210.gifאף פעם לא מאוחר מידי../images/Emo8.gif

אמנם, אני חייבת להגיד (ומקווה שלא לבאס יותר מידי), שללמוד כינור בגיל כזה זה כבר יכול להיות טיפה קשה. ההתקדמות איטית, וצריך מאוד להתרגל לכלי, אז את עלולה להתאכזב אם תתחילי עכשיו ותראי שקצב ההתקדמות הוא איטי מידי. אבל זה כמובן לא אומר שלא שווה לנסות! פסנתר לדעתי, אפשר תמיד להתחיל! התקדמות בהתחלה מהירה מאוד (מה שמונע התייאשות מהכלי), וייחסית לכלים אחרים, הוא פשוט. בהצלחה עם כל מה שתבחרי לעשות.

מרי לי

New member
עדיף עכשיו ולא אח"כ

אם את מתחרטת שלא למדת ועכשיו את בת 18 מה יהיה כשתיהי בת 19 או יותר ותהיה לך אותה החרטה
תתחילי עכשיו ואל תחכי עם זה
המון בהצלחה וברוכה הבאה לפורום

yayel

New member
לא, יש לי פטור רפואי

תודה על התגובות אני יחשוב על זה

ttg

New member
סיפור קצרצר

לפני שנים למדתי בתיכון. ותמיד הייתי מתוסכל מהנגינה ועוד כל מיני נושאים. גם חברה יקרה שלמדה איתי הייתה בתחושה דומה. אני כבר לא זוכר את השתלשלות האירועים אבל היה מורה אחד שדיברנו איתו. ויום אחד לאחר שיחה כזו של "אני לא נגן טוב ואני כבר בן 18 אין מה לעשות" הוא התחיל לספר לנו את הסיפור שלו. איך הוא התחיל ללמוד בגיל 18 בארה"ב, ואיך הוא המשיך בארץ ועשה תואר והיום הוא מלמד בביה"ס ועוסק במוזיקה גם בכל מיני הצגות ופעילויות אחרות. הסיפור הזה חיזק אותי באמונה מאוד. כי הוא היה מנגן (לא הנגן המדהים ביותר אבל ניגן טוב) , הוא היה קורא תווים טוב ואם לסכם את זה - הוא מוכשר. והוא התחיל את כל זה בגיל 18. אל תצפי להיות כנרת מדהימה אם את מתחילה בגיל 18 אבל יוצרת תמיד תוכלי להיות. (או יותר אבל הכל תלוי ב-מאמץ, כישרון וכוח רצון) בהצלחה לך!

למעלה