האם זה מקובל

Sefy

New member
כל מה שאת לא מעוניינת, מקובל ../images/Emo45.gif

אם הוא רוצה או לא רוצה, לא תלוי בו, זה תלוי בך, אם את מבקשת ממנו, אז הוא צריך לעשות את זה.
 

The Warrior

New member
מסכים מסכים!

לא להכנע. הוא צריך להקשיב לך סה"כ הוא לא רוצה היום להיות אבא, וגם אז... את קובעת מה קורה עם הגוף שלך
 

free soul

New member
צ'מעי...

אם אני לא רוצה שהיזיז שלי יגמור לי בפנים, אני מבקשת ממנו לגמור בחוץ. בטח שזה מקובל.
 
נאוה...

למה שזה לא יהיה מקובל? - זו זכותך המלאה לדרוש..! בדרישה שלך את לא פוגעת באיש, את לא דורשת דבר, שפוגע בזכויות האדם/האזרח וכו' שלו, את בסך-הכל דורשת ממנו למלא את רצונך במה שקשור לגוף שלך, זו זכותך.
 
ודעתי בנושא

כמו חיפושית אני לא אוהבת את המילה לדרוש, אם כבר אז לבקש. וכמו שאמרו לך עקרונית אפשר לבקש הכל! השאלה היא , למה?
 
חיפו וילדתה...

זכותו של אדם לדרוש שלא יפגעו בו! זכותו של אדם לדרוש את הזכויות שלו והתחשבות בו ובגוף שלו! יש דברים, שנכון, אי-אפשר לדרוש, אבל בהחלט אפשר לבקש, כמו שאני יכולה לבקש מהשותפה שלי, שתשאיר אחריה כיור נקי, אבל זכותי לדרוש ממנה, שלא תלכלך את הפינה הפרטית שלי בחדר שלי! (שימי-לב להבדלים) לבקש מגבר שלא יגמור בפנים, אז זה נתון להחלטה שלו, אם לקיים את הבקשה שלך ואם לא. לדרוש ממנו, זה כבר לא משאיר ברירות בידיים שלו.
 
אם היא צריכה לדרוש את זה זו בעיה

זכותי לעשות מה שאני רוצה. אני גם יכולה לדרוש מהשותפה לא להשאיר כלים בכיור, השאלה היא לא אם מותר לי. בזוגיות לדעתי יש דברים שלא דורשים אלא מבקשים. כמו שיש בקשות שלא מסרבים להן. זה הכל עניין של גישה. ורק רציתי להוסיף לכותבת ההודעה הראשית - אני לא כל כך מבינה את הבקשה שלך. הדבר היחיד שעולה לי בראש ה עניין של הריון ו/או מחלות. אז רק רציתי להוסיף - זה לא בטוח!!!
 
אני עם ילדת"ה (שכולם יקנאו../images/Emo8.gif)

אני לא דורשת מבעלי שום דבר, פשוט כי גם בקשה עושה את העבודה ובצורה נעימה יותר... ולסיכום-קונדום!
 
זאת בדיוק היתה ההתלבטות שלי...

חשבתי שברור שזכותה היא לדרוש, ואני עדיין חושב כך, אך אחרי שענו שהיא צריכה לבקש ולא לדרוש חשבתי על כך שוב ונראה לי שהדרך האופטימלית היא קודם לבקש, ואם הוא אינו מסכים לבקשתה (מה שמדליק אצלי נורה אדומה) היא צריכה לדרוש זאת. יש להשתמש בבקשה היות וזאת ה"שפה" שבה זוג צריך לדבר אחד לשני, ולא בלשון של דרישות. על דרישה אין אפשרות לדסקס בין בני הזוג, על בקשה כן. בעיניי כל נושא ניתן לדיבור בין בני זוג, גם אם המילה הסופית נתונה לאחד מהם, כמו במקרה זה. עצם השימוש בבקשה לא מעביר את המילה הסופית אל בן הזוג שלה, היות ויש בינהם דיאלוג ואחרי הסרוב האפשרי שלו יש לה עוד מה להוסיף.
 
למה?

אם את מישתמשת בגלולות, באמצעי מניעה, למה לוותר על הכייף? אבל אם לא אז תדרשי בטח. יש את הקטע ההיקי,לראות אותו ...על הגוף, למה את מתכוונת בדיוק?
 

ymz

New member
מקווה שאת לא חושבת שזו הדרך להמנע

מלהיכנס להריון או להידבק באיידס
כי אם כן אז את טועה ובגדול. אם תצטרכי הסבר נוסף אני כאן או את מוזמנת לפנות אליי בפרטי. כמו כן, כבר אמרו לך שעדיף לבקש בחברך ולא לדרוש.
 
ברוכה הבאה ../images/Emo142.gif

מקובל, זה כן. אבל ישנו צורך בדרישה במערכת יחסים? אני חושבת שכדאי לבקש, במידה והוא לא נענה לבקשתך, אין אפילו טעם לדרוש כי אין טעם להישאר עם אותו בחור.
 
למעלה