האם זה נדוש ?

Logan16

New member
האם זה נדוש ?

אני עובד על dman62: f&a כבר שמונה חודשים הוא היצירה הגדולה ביותר שלי ושתבינו אני כותב בלבד ויש לי מספיק חומר מעניין וטוב ל מיני סידרה של 12 חוברות (למרות שאני רוצה לעשות את זה ספר כי קומקיס לא ימכור ) בקיצר הייתי רוצה לשאול אותכם שני דברים 1. האם עולמות מקבילים כבר שחוק מדי ? ועם כן איפה עשו את זה 2. האם דניאל כשם לגיבור שחוק ? וכמה גיברוים בשם איתן אתם מכירים ? בבקשה נסו להיזכר

Supermans girl

New member
תשובות

דניאל זה שם לא שחוק בכלל!!! אני לא מכירה אף אחד בשם הזה חוץ ממני (אבל אני בת, אז זה בסדר
)... איתן- תלוי אם זה קומיקס לא ישראלי כביכול "מיובא" אז אית´ן יש הרבה- אית´ן הנט זו דוגמא מספיק טובה... ולא הבנתי- מה הם עולמות מקבילים?

The Crusader

New member
טוב... קודם כל

שום דבר לא נחשב לשחוק באומנות! לא עולמות מקבילים ולא שמות של גיבורים הכל תלוי באיך אתה מציג את זה אני ראיתי המון סרטים קומיקסים (אני חושב) ומשחקי מחשב שעסקו בנושא זה ואת כולם אהבתי! אתה יכול לגשת לנושא זה מכיוון מדעי (חור תולעת נוצר עקב תנודות החלל והזמן ועוד חירבושי מדע למתקדמים חחח) או שאתה יכול לגשת לדוגמה מנקודת מבט של קסמים(המכשף הגדול זארג יצר עולמות מקבילים בכל אחד מגבישי הקסם השחור הללו...) בכל אופן יש לך המון אפשרויות אז מה שאני אומר זה אם יש לך רעיון וכיוון אז go for it!

The Crusader

New member
צביעה ואינקינג

טוב מתוך שעמום אחרי שסיימתי את האינקינג החלטתי לצבוע את הציור הזה חשוב להדגיש שהציור המקורי (בעפרון) הוא של החברה שפרסמו אותו בעבר כאן בפורום (שפטרי צבע) ואני רק עברתי עם דיו(בתור מבחן לתפקיד) וצבעתי משעמום ככה שאין קשר לקומיקס... אין לי אפילו מושג על מה הוא ומי הדמות הזאת! ככה שרק תגיבו על הצביעה והאינקינג מכיוון שרק בזה היה לי קשר חוץ מזה תהנו אגב לוגן מצטער שאני נכנס לשרשור וקוטע אותו אני פשוט לא מצליח להעלות את זה בתור הודעה חדשה אז שוב פעם אני מתנצל

yonabarak

New member
נראה רטרו

האינק בפרצוף נראה כמו קומיקס משנות החמישים. קצת פיספסת בפרשנות לקפלים ביד שמאל. צביעה: אתה מקיף חלק מהקפלים בפסי איירברש, כהה ובהיר. זה נראה כמו אפקט בבל ואין לזה קשר למציאות. קו קפל מפריד בין שני איזורים שאחד מהם מסתיר את השני. אם אתה בוחר להדגיש אותו בצבע, צריך לצבוע את המשטח התחתון בצבע כהה יותר, אבל באופן אחיד ולא באייר ברש מתפזר, ואת העליון להשאיר כמו שהוא, ללא היי לייט. באופן כללי אני ממליץ להמנע מהאייר ברש, ואם רוצים להגיע לאפקט ריאליסטי, פשוט לעבוד לפי תמונות רפרנס.

Emblem Wearer

New member
לשם השוואה...

אני שם פה את הצביעה המקורית של פטרי שנעשתה על סקיצת העיפרון (ללא אינק). אני מבקש להבא לא לפרסם ציורים שלנו ללא רשות, בלי קשר לעיבוד שהם עברו.

row

New member
באמת תלוי

1. עולמות מקבילים אומנם כבר נעשה אבל עדיין נחמד אלא אם אתה מעתיק אחד לאחד ממקור אחר כמובן. כל הקומיקסים והסרטים הכוללים עולמות מקבילים שיצאו לי לקרוא ולראות היו מצויינים (למעט מטריקס והעונה האחרונה בגולשים בזמן) 2. דניאל נדוש לדעתי אבל תמיד אהבתי את השם אית´ן זה שם די מסיתורי שמתאים לגיבור. אם אתה מצייר קומיקס רק בשבילך וחבריך בקרובים (כמוני) אז זה בסדר להשתמש גם בחומר שחוק ומשומש כי בסה"כ מדובר באומנות, אבל אם אתה רוצה לשווק ולמכור קומיקס אתה חייב לחשוב על קהל היעד שלך שמעדיף חומר מקורי ולכן לדעתי השמות דניאל ואיתן לא ילכו במצב כזה בכל אופן הבחירה שלך

*GormE*

New member
דניאל זה מגניב, איתן לא

אבל בטח כי אני מכירה איתן אחד שבחיים לא הייתי עושה ממנו דמות קומיקס. בכלל כל הדמויות שאני ממציאה מורכבות רק מאנשים שאני מכירה + אני. נוסחה מאוד נחמדה.

Logan16

New member
תודה לכם אני רק רוצה להגיד

שהחלטתי למרות מה שאמרו כאן להשאיר את השמות שרציתי מהתחלה דניאל אכן הוא גיבור הספר שלי (למרות שזה השם שלי הוא לא אני ) זה דיי מסובך אני לא רוצה להתחיל להיכנס לזה כי יש לי עוד המון עבודה . אבל הספר הקומקיס הז או משזה לא היה הוא משוה שאני עובד עליו קשה מאוד ועם כבר אני מתייעץ על פרטםי שוליים עוד בעיה א חת שיש לי היא העובדה שבספר הגיבורים הם 5 בנים ובת זה לא מוזר לדעתכם שתהיה קבוצה חברתית כזאת? אני לא רוצה לפגוע או להפלות אף אחת אבל בדרך כלל על פי מה שאני ראיתי ואני חוזר מה שאני ראיתי בדרך כל יש לפחות 2 בנות בקבוצה חברתית מסוימת לא ?

row

New member
שוב זה תלוי

אם אתה מתכנן לשווק את הספר אז כדאי שתוסיף עוד בת לחבורה אחרת זה יכול לפגוע במכירות אבל אם זה רק בשבילך אז סתם חבל על המאמץ אל תוסיף דמויות מיותרות שסתם יעיקו על העלילה וזה סיפור אחר לגמרי אם לך קוראים דניאל במקרה הזה גם אני הייתי שם את השם לי

*GormE*

New member
כשאני הייתי בחטיבת ביניים (לפני 4

שנים) הייתי בחבורה שכולה בנים ואני הבת היחידה. היה נורא מגניב- הלכנו לסרטים הסתובבנו בלילות וכאלה... אחלה דרך להעביר את הזמן וחוצמזה שהבנות היו נורא טיפשיות ודיברו כל הזמן רק על בנים (הומואים שגדולים מהן) ועל בגדים (שהחזה שלהן אפילו לא ממלא אותם) כיום 50 אחוזים מהחבורה הומואים.

למעלה