האם זה נורמלי שבני בן השלוש וחצי,לעיתים

EFRATY10

New member
האם זה נורמלי שבני בן השלוש וחצי,לעיתים

נועל את הנעלים שלי ושם סרטים לשיער שלי בראשו?

עליזה 63

New member
גם בני עשה את זה בגיל 3 והיום

הוא חולה נשים במיוחד יפות וכוסיות עוד מעט 14 .

בס"ד אפרתי10 נשמתי

בני הוא גם בן 3.5 והוא בכלל מגדיל לעשות שם את הברכונים שלי את הנעלים שלי, אנחנו משפחה חרדית והוא שם גם את המטפחות ראש והכובעים שלי, אנחנו פשוט מודל של חיקוי לילד אבל זה לא מראה על שום בעיה נשמה, הרב אמר לנו שבגיל הזה הם מחקים את ההורים,האחים עד שלבסוף הם יודעים בוודאות מה מתאים להם בדיוק, שבת שלום ומבורך

אמא66

New member
בגן של הבת שלי

כל הבנים אוהבים לפעמים להתחפש לבנות, בפינת תחפושות. זה ממש לא חריג. אם כי רוב הזמן הם יותר בענייני בניות של כל מיני מבנים. זה ממש לא סותר. זה נורמאלי לגמרי. וגם בנים יותר גדולים שמתחפשים בפורים לבנות - זה לא חריג. יש להם מספיק ביטחון במה שהם, כדי להתחפש לפעמים למשהו אחר.

../images/Emo140.gifאפרתי היקרה,אנחנו מודל חיקוי שלהם

וזה לא משנה אם זה בן ו/או בת, לי יש שני בנים כפי שלבטח קראת פה,,הבכור כבר בן 9 אוטוטוטו,,,,,, ותינוק כבן שנה +,,,,, הם עושים הרבה דבר ומנסים אותנו כל הזמן, האם זה בנך הראשון?? אילנה

EFRATY10

New member
הראשון והיחיד .אני חד הורית מאז שהיה בן

ארבעה חודשים.

../images/Emo24.gifזאת אומרת שאת,,דנדשה,,,,

כלומר,,אימא טרייה,,בהצלחה ראשית,,,ואני חושבת שכולנו כאן הסברנו וזה ממש טבעי. שבוע טוב לך אילנה

אני חושבת

שזה טבעי לחלוטין. אדרבה כשבני היה קטן הייתי בתכני "לטף" תכנית חד שבועית שמדריכה את האם, הם עודדו אותנו שאע"פ שהוא בן יש לתת לו בובה לשחק בטענה שבובה זה משחק רק לבנות, ואז באמת הבנים מאוד נהנו וגם ראינו איך הם מחקים אותנו בטיפול בה.. אז את יכולה להרגע בנך נורמלי לחלוטין..

סוויפי

New member
אני..

אני עד היום נועל עקבים ושם סרטים בשיער....

למעלה