האם זה נורמלי שיומיים אחרי ההזרעה

yaelhul

New member
האם זה נורמלי שיומיים אחרי ההזרעה

אני עדיין מרגישה כאבים ברחם??? ההזרעה עצמה היתה מכאיבה מאד בגלל המפשק המחריד מהפלסטיק, וגם בגלל נגיעת הצינורית בפנים הרחם. זה היה מהיר יחסית, אבל הרופא ביקש להשאיר אותי כמה דקות אחרי ההזרעה עם המפשק... הוא אמר שהמפשק אמור להשכיב את הרחם אחורנית כדי שיהיה קל להכניס לתוכו את הצינורית ולכן זה כואב. היה די סיוט אבל האיש שלי היה לידי לפטפט ולקוות לטוב. זה היה ביום שישי בבוקר, והיום עדיין יש לי כאבים בכל פעם שאני עושה פיפי. נשמע לכן סביר? יעל שמקווה שיצא טוב מתוך כל הקושי.

נועם@בת

New member
לא נעים אבל בהחלט הגיוני

כנרא שהמפשק פצע אותך,והשאיר שם שריטות או לחץ חזק מידי. אם לא מדובר בכאבים שמתגברים או בלתי נסבלים, זה בהחלט בגדר הסביר. אני מקווה שהכאבים יפחתו אם הזמן. אל תשכחי שעצם המתח והרגישות גורם לנו לכווץ שרירים ולהדגיש את הכאב. תרגישי טוב יעל ושיהיה לך הריון חו"ל נעים
נועם

כאבים אחרי הזרעה

הי יעל, אם הכאב נסבל אז זה בסדר. לי לפעמים כאב כמה ימים אחרי ההזרעה אומרים שלפעמים גם נוזל ההשבחה יכול להכאיב בכל אופן שיהיה בהצלחה ושנשמע בשורות טובות זוהרה

אולה *

New member
הי, יעלי!

לי אף פעם לא כאב בזמן ההזרעה, אז קשה לי ליעץ. גם לא השאירו בי את המפשק. (נראה לי קצת מיותר). אני מקווה, שלמרות כל הקשיים והכאבים, התוצאה תהיה לשביעות רצונך
תחזיקי מעמד, ותחשבי מחשבות חיוביות.
אולה

רוני@30

New member
כן, זה מאוד נורמלי. כל מה שתארת.

אני מקווה שזה יגמר בטוב.... רוני

מרב.

New member
יעלי- נשמע הגיוני

הרי המפשק הוא לא בדיוק ההמצאה הידידותית ביותר לאישה, והכנסה לא זהירה יכולה הייתה לפצוע. בנוסף, ה"גירוד" הפנימי של הרחם יכול לפצוע גם הוא. בכל ההזרעות שעברתי, היו כאלו שכאבו יותר והיו כאלו שכאבו פחות, ואני מניחה שתוך יום-יומיים יעבור הכאב. מקוה שיהיה פיצוי לסבל ולכאב
ומחזיקה אצבעות
(פחות יומיים למאנאייק!!) מרב

למעלה