האם זה נכון שבן דוד פרש מהמוסיקה?

האם זה נכון שבן דוד פרש מהמוסיקה?

שמעתי שהזמר הכי יפה במוסיקה החסידית "מרדכי בן דוד" יפסיק להוציא קלטות. האם זה נכון?

במקרה

הוא עובד עכשיו מאוד קשה על דיסק חדש... עד לפני 5 ימים האולפן ברמת גן עוד זכה לארח אותו.

נכון

אתה מתכון לאולפן של קן ברגס. מענין מאוד מה הוא יוציא אחרי הדיסקים הכושלים האחרונים שלו.

למה כושלים?

אם אינך אוהב את הסגנון של קומזיץ זה לא אומר שזה דיסק כושל. אבל בכל מקרה מ.ב.ד. מבחינתו עושה הכל כדי שהדיסק יהיה מוצלח, אך השאר בידי שמים.

בודאי

אבל שועל מוזיקה כמרדכי בן דוד לא ציפתי ממנו שהוא יילך למעבד כמו אלי לאופר. ולא הבנתי גם למה הוא עזב את מונה הרי הוא עשה לו את הדיסקים הכי טובים אז למה לעבור מעבד?

תאמין לי

שזה מטריד אותי לא פחות ממך וגם חבר שלי שאל אותו וקיבל תשובה לא כ"כ ברורה. אם הכל היה בידי, מונה, גרין, צ`ייט, סוקי וכדו` היו מחזירים למוסיקה החסידית את מה שהיא איבדה בשנים האחרונות.

טמפרי

New member
מסכים!

אתך על כל מילה! מבלי להפחית את ערכו של אלי לאופר שהוא כשרוני ברמה ללא חולק, אבל בכל זאת הוא מהדור הצעיר ושיריו די נטולים רגש ונשמה.

לא מסכים!

למה אתה לא ישן בשעות כאלו?! ולעניינינו, בתור דוגמה, השיר "אלוקים" שמבוצע ע"י שלהבת הינו שיר עם רגש רב, כ"כ היית צריך לשמוע את הביצוע של "חשוף" של מרדכי, מבוצע בחופתו של אלי ע"י רביעייה של כינורות... תשאל את החברותא שלך בסדר ב`...

טמפרי

New member
מסכים!

אתך על כל מילה! מבלי להפחית את ערכו של אלי לאופר שהוא כשרוני ברמה ללא חולק, אבל בכל זאת הוא מהדור הצעיר ושיריו די נטולים רגש ונשמה.

אין לי ממש הרבה

אתם מוזמנים לשלוח לי שירים, ואז יהיה לי הרבה. תשלחו לי לאימייל [email protected] רק תשנו את הסיומת ל-GIF כדי שיסכים לקבל את השירים.

דודי 36

New member
על איזה דיסק קשיח אתה מדבר?

דודי זה שמי הבדוי. אין לי שום קשר עם דיסק קשיחך. אבל אתה מכיר אותי מצויין...

עדיף תיכנסו לאתר הזה

ושם יש לינק מעודכן לרדיו. זה האתר שבניתי עכשיו מיוחד בשביל זה http://members.lycos.co.uk/jiddisch/

ידוע לי ממקור מוסמך

שהוא מלקט עכשיו שירים מהבעש"ט ותלמידיו. וזה המגמה כעת. ואולי אסור היה לי לחשוף עובדה זו אבל מילא

למעלה