נו באמת, למישהו יש "הצתה מאוחרת"?מהחשדות נגדו?
חלילה, יש להמתין בסבלנות עד שימלאו ימיו ויאסף אל אבותיו.נו באמת, למישהו יש "הצתה מאוחרת"?
1 באפריל כבר עבר.
את זאב רווח "קברו" פעמיים לפני שנפטר באמת
די כבר עם השטויות. מישהו פה ממש משועמם
עשו את זה גם לסילבסטר סטאלון בשנת 2018, אחרי 5 שנים, שובנו באמת, למישהו יש "הצתה מאוחרת"?
1 באפריל כבר עבר.
את זאב רווח "קברו" פעמיים לפני שנפטר באמת
די כבר עם השטויות. מישהו פה ממש משועמם
אני גם אהבתי יותר את תפוז הישןזה מזכיר לי שאני מתגעגע לפורמט הקודם של תפוז של עץ הודעות ותגובות , שבו כל מגיב יכל לשים כותרת ותוכן ( ולא רק פותח השירשור ) , מה שנתן את האופציה לכל מגיב לעשות מניפולציות בין הכותרת לבין התוכן שבא אחרי
נכון, ברגע שהתגובות גולשות לדף השני והלאה קשה יותר לחפש את התגובות , ולדעתי יש בג - לחיצה על התגובה האחרונה בדף הראשי לא בהכרח מקפיצה אותך לתגובה האחרונה בעיקר זה קורה אם יש יותר מדף אחד בשירשור.אני גם אהבתי יותר את תפוז הישן
מה שאני אהבתי שיכול "ממעוף הציפור" לראות את כל כותרות השרשור
כאן לפעמים כשמגיבים לי, אני לפעמים צריך לחפש את התגובה ולפעמים לא מוצא בקלות אפילו את מה שאני כתבתי .
אחד הבאגים הכי מתסכלים של הפורום. אישית בחלק גדול מהמקרים אני לא ניגש לחפש את התגובה בכלל, אם יש לשרשור יותר מדף אחד ולחיצה על התרעת הפעמון לא מובילה אליה ישירות. אמנם זה קצת תלוי בשאלה מי המגיב ו/או מה נושא השרשור, כלומר עד כמה זה מעניין אותי (יש תגובות שאשקיע יותר באיתורן מאשר אחרות), אבל ככלל אני לוחץ פעם אחת ואם לא הגעתי לתגובה עליה הותרעתי אני פשוט ממשיך הלאה.נכון, ברגע שהתגובות גולשות לדף השני והלאה קשה יותר לחפש את התגובות , ולדעתי יש בג - לחיצה על התגובה האחרונה בדף הראשי לא בהכרח מקפיצה אותך לתגובה האחרונה בעיקר זה קורה אם יש יותר מדף אחד בשירשור.
גם כל המערכת בנוייה בצורה שמקשה על המשתמשנכון, ברגע שהתגובות גולשות לדף השני והלאה קשה יותר לחפש את התגובות , ולדעתי יש בג - לחיצה על התגובה האחרונה בדף הראשי לא בהכרח מקפיצה אותך לתגובה האחרונה בעיקר זה קורה אם יש יותר מדף אחד בשירשור.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.