האם זה נכון שלישראלים רק 8 פרקים? האם לתוכנית הישראלים יש רק 8 פרקים ?
J JacksonX New member 13/3/07 #1 האם זה נכון שלישראלים רק 8 פרקים? האם לתוכנית הישראלים יש רק 8 פרקים ?
H HaDaRoSh New member 13/3/07 #2 אמממ ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif בקשר לפרקים אני לא ממש יודעת, אבל יש מצב. אני יודעת שיהיה יותר מעונה אחת.
אמממ ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif בקשר לפרקים אני לא ממש יודעת, אבל יש מצב. אני יודעת שיהיה יותר מעונה אחת.
J JacksonX New member 16/3/07 #4 יכול להיות שלעונה הראשונה צולמו רק 8 פרקים כי הם לא העריכו שיהיה לזה כ"כ הצלחה...(מי כן העריך?) מן הסתם הם עכשיו בטח מצטערים על זה... אחרי שהם רואים את ההצלחה של התוכנית עכשיו אז בטח הם מתכננים עונה נוספת...
יכול להיות שלעונה הראשונה צולמו רק 8 פרקים כי הם לא העריכו שיהיה לזה כ"כ הצלחה...(מי כן העריך?) מן הסתם הם עכשיו בטח מצטערים על זה... אחרי שהם רואים את ההצלחה של התוכנית עכשיו אז בטח הם מתכננים עונה נוספת...
L Lunar4D New member 16/3/07 #5 טוב להצטער לא צריך.. בכל זאת, עדיף ללכת בקטן והצליח מאשר ללכת בגדול ולאבד ת'תחתונים... (אפילו אם זה לא בוקסר)... אז... לדעתי הם רק מאושרים..
טוב להצטער לא צריך.. בכל זאת, עדיף ללכת בקטן והצליח מאשר ללכת בגדול ולאבד ת'תחתונים... (אפילו אם זה לא בוקסר)... אז... לדעתי הם רק מאושרים..