האם זה נכון שמי שהולך בלי ערכת

hary_i

New member
נכון, הפסדתי

כנראה שכוחות הרשע בעולם ובראשם הרשע הגדול בוש הם הרבה יותר חזקים. חבל מאד שזה המצב בעולם.

driftwoodstav

New member
אתה טועה בהחלט!

אני מגדירה את עצמי שמאלנית לכל דבר, אבל אני תמכתי במלחמה. אין קשר בין הדברים. מה שעשית פה היא הכללה מגעילה! סתיו

hary_i

New member
לתמוך במלחמה?

אני לא תומך בשום מלחמה!!! אין זה אומר שאני תומך בסדאם חוסיין שגם נחשב לאיש רע אבל כשאני משווה, נראה לי שהאיש הרע והאכזר ביותר בעולם כיום הוא לא אחר מאשר בוש, ומרגע לרגע אני משוכנע שהיחיד שניתן להשוות את בוש אליו הוא היטלר, שניהם רשעים שרוצחים עמים שלמים על לא עוול בכפם. מה עשה העם העיראקי? גם כך העם הזה מסכן עם שליט כמו סדאם אז מה הם צריכים עוד את בוש על הראש שלהם?

hary_i

New member
כלל וכלל לא

האמת לא ממש איכפת לי מהעם העיראקי אבל אני בטוח ששילטון של בוש אינו יותר טוב. למה כולם כל כך עוורים כלפי בוש? כי ככה למדו אותנו כנראה, בדיוק כמו שאת העיראקים לימדו שסדאם הוא הכי טוב להם. אבל בואו נסתכל רגע בעניים פקוחות על "ידידתינו" הגדולה ארה"ב 1. פצצות אטום ביפן, הרג של מיליונים (נשק להשמדה המונית) 2. מלחמה בקוריאה הרג של אלפי אזרחים חפים מפשע 3. מלחמה בוויטנאם, שוב הרג של אלפי אזרחים 4. מלחמה באפגניסטן הרס של מדינה שלמה 5. מלחמה בעיראק שוב הרס של עם ומדינה ואחר כך הם עוד שואלים מדוע יש טרור נגדם? ברור שיהיה הרי זו התפיסה של הערבים, נקמה!!! האם רק אני רואה את זה? הרי זה כל כך מובן מאליו הם כל כך מחרחרי מלחמות אז ברור שאחר כך ילחמו בהם. אז אחר כך סדאם הוא האיש הרע? בנתיים ממשל ארה"ב הוא הרע ביותר בעולם כמו שאני רואה. הרעות שעשה סדאם חוסיין יחסית למה שעושה בוש ושאר נשיאי ארה"ב הם ממש כלום. האם סדאם באמת יורה עלינו טילים? לא, לא ממש הוא עשה זאת ויעשה זאת רק כאשר מאיימים ישירות עליו ועל עמו. למה אנחנו זו באמת שאלה אבל מה לעשות סדאם הוא לא ממש חכם וגם הוא כמו רוב האנשים בפורום הזה אינו מצליח להסתכל בעניים בלתי משוחדות על מה שקורה בעולם.

driftwoodstav

New member
אולי בוש רע ואולי לא...

אבל האם יש להאשימו בטעויות של נשיאים אחרים? אני לא בטוחה שמניעי בוש הם לא כסף ונפט, אבל זה גם לא משנה לי! הוא עוזר לאינטרסים של ישראל ופותר את העולם מדיקטטור מסוכן, וכן- רשע! חשבת פעם שאולי אתה מסתכל בעיניים משוחדות? סתיו

yaniv002

New member
הכוחות של בוש מנסים לכבוש את עיראק

הם אינם מנסים לפגוע באזרחים תמימים. הם מנסים לפגוע באיזורים מסוכנים,שמשם סדאם יכול לפגוע בכל מיני עמים. הם מנסים לכבוש את עיראק ולשבץ בעיראק מנהיג אחר. חוץ מזה,בוש מנסה גם לעזור לעם העיראקי מסדאם. הם התרגלו לסדאם וזה לא טוב.סדאם סתם גונב מהם ודואג רק לעצמו. הוא הורג כל מי שלא מסכים עימו. התושבים שמראים בכלי התקשורת תומכים בסדאם,אך בליבם הם בטח הם לא תומכים בו.אם הם בכלי התקשורת היו מתנגים לו סדאם היה הורג אותם.

אדון הארי פוטר

מסתבר שאתה לא כל כך חכם כפי שאת מתיימר להראות. ובלי שום קשר להתערבות. עוד לא ראיתי מישהוא שכתב כמות כזו גדולה של שטויות כמוך. תמשיך להנות ממה שאתה כותב. ולדעתי גם לנו חסרים קצת ליצנים. מי יודע אולי סאדאם עוד ישתמש בך כיועץ. או כליצן חצר. יישר כוח.

hary_i

New member
כן חשבתי

גם אני פעם הסתכלתי כמוך וכמו רבים כאן בפורום אבל עשיתי חשבון נפש עם עצמי והגעתי למסכנות שכתבתי. אני לא מאשים את בוש על הטעויות של הנשיאים הקודמים. אני מאשים את בוש רק על המלחמה הזו. האם בוש פוטר את העולם מדיקטטור מסוכן? ממש ממש לא בטוח, מתי לאחרונה עשה לך משהו רע הדיקטטור הזה? רק ב 91 ולמה, כי אז הפציץ אותו בוש האב... למה אנחנו אשמים אני באמת לא יודע אבל מה זה חשוב. ואם אתם באמת רוצים שלום אז זה בטוח לא ע"י מלחמה תכנסו ל: http://permanentpeace.org שם יש תוכנית מדעית מוכחת למניעת טרור

hary_i

New member
עוד אחד שלא קורא

אתה לא קורא את מה שאני כותב, אתה מיד נגד כי הדעות שלי הן קצת שונות משלך. זה בוודאי לא מראה על אדם חכם.

tomer1976

New member
תגיד לי אתה דפוק?

אלפי דולרים מוזרמים לכל משפחת שהיד שמתפוצץ בבתי קפה האהובים עליך בתל אביב וירושליים, זה לא מעשה רע של סדאם כלפינו? מה נדפקת לגמרי? איך אתה משווה את בוש להיטלר? אם כבר אתה עושה השוואה לתקופת מלחה"ע השניה אז תזכור מי נכנס לאירופה כדי להפיל את המשטר הנאצי הרודני והרצחני, גם אז היית אומר שהאמריקאים הם הרעים? ומה אתה משווה את שלטון הפחד ששורר על העירקים לעומת חופש הביטוי שלנו ושל הדמוקרטיות, מי מגוייס? אנחנו מגוייסים למען בוש? עצם העובדה שהגענו לחרפת תגובות כמו שלך מוכיחה לך בדיוק ההפך אידיוט!!

hary_i

New member
לא אני לא דפוק

האם אתה חושב שתמיכה של סדאם במשפחות שהידים שאגב הופסקה מזמן למיטב ידיעתי הינה הצדקה להרג של אלפי אזרחים? האם אתה חושב שמלחמה בעירק תפסיק את זה? נהפוך הוא, עכשיו יש להם עוד תירוץ מדוע לעשות את זה. אני משווה את בוש להיטלר, אני לא משווה את ארה"ב של מלחמת העולם השנייה להיום, הבדל שמיים וארץ, אז הם עשו הכל על מנת להפסיק הרג של אזרחים לעומת זאת היום בוש והנשיאים שקדמו לו מבצעים הרג של אזרחים חפים מפשע בסיטונאות די דומה להיטלר עם דעות גזעניות לא פחות... מי אמר שהמשטר של ארה"ב יותר טוב לאפגנים או לעיראקים? בוש הגדיל לעשות יותר מכולם, שתי מלחמות בקדנציה אחת, ממש לא יאמן, רק חסרים תאי גזים, טוב במקומם יש לו מפציצי B52 וכד'. בוש עושה מלחמה במקום לעשות שלום וכל זאת כאשר הציעו לו מספר פעמים איך לעשות שלום ללא מלחמה בשיטות מוכחות מדעית אבל הוא לא מספיק חכם בשביל להקשיב... מי שרוצה לראות מה הציעו לבוש שיכנס: http://permanentpeace.org

hary_i

New member
האם בוש טוב מסדאם?

כלל וכלל לא!!! סדאם הורג בעמו, בוש הורג בעמים אחרים. מסכנה: בוש והיטלר אנשים דומים. סדאם איש רע, רע מאוד אבל בוש איש אכזר, אכזר מאד. אז באמת מה יותר טוב? זה נבלה וזה טריפה.

pakapaka

New member
../images/Emo31.gif איזה השוואה חכמה..

בוש דומה להיטלר.. אני מקווה שתיפול קורבן לפעילות טרור כשתבין שאחד מהאחרונים שמנסה (גם אם זה בעקיפין) לעזור לך. מקבל יחס כזה ממך ומושווה לפיהרר. צודק ארה"ב צריכה לא לתקוף את עיראק בזמן שסדאם מזרים כספים לאירגוני טרור כשאנשים במדינה שלו גוועים ברעב. יודעים שאם יחשבו על מחאה, סופם להיתלות בכיכר או משהו בסגנון

hary_i

New member
פתרון לטרור

אני הרי הצעתי פתרון לטרור שאינו קשור בהרג אזרחים וחיילים. בוש אינו עוזר לישראל, מתי כבר תבינו שסיכסוך אלים במזרח התיכון הוא דבר חיובי עבור ארה"ב הרי מי מספק לנו ולערבים את הנשק... מי אם לא הוא ומדוע זה טוב להם? כי זה נותן להם כסף. הרי אתם יודעים שהכסף שכביכול ניתן כסיוע צבאי לישראל מותנה בקניית ציוד לוחמה בארה"ב. אז נו באמת זה לא ברור? אבל אפשר לעצור את כל זה מבלי יריה של פגז אחד ומבלי הרג ולו של חייל אחד וכמובן גם בלי הרג אזרחים מדוע לא עושים זאת? כי אף אחד לא ממש רוצה שלום באמת. מי שבאמת היה רוצה שלום היה מקשיב טוב ומסתכל על ההוכחות שזה אכן עובד ובאיזה מחיר... הרבה יותר זול ממחיר מטוס קרב אחד.

hary_i

New member
לא שמעתי דבר כזה

ואם כן, אני מוכן ללכת על זה למשפט. זה האבסורד הכי גדול במדינה אם כן.

SlamminDino

New member
Reality Check

יכול להיות שיש כאלה שיהיו מאוכזבים אבל הנה האמת: ללא ארה"ב עם הכח השולט ישראל לא הייתה קיימת והיהודים היו משחקים מחבואים במדינות העולם השונות. איזה שטויות זה שאתם מדברים על המלחמה של בוש: הרוב הגדול של הציבור האמריקאי תומך בהורדת סאדאם מהשלטון בעיראק!! אי אפשר לעשות שום דבר ללא התמיכה של העם. מי שמדבר פה נגד בוש, מדבר נגד העם האמריקאי ונגד החברים הטובים ביותר של ישראל. כמובן שגם ישראל היא ידידה של ארה"ב ובזמנים כאלה אפשר לראות כמה שנאה לארה"ב יש במדינות העולם השונות כך שאין לזלזל בידידותינו להם-- החברות היא הדדית. מי שנגד הורדת סאדאם חוסיין מהשלטון, תומך ברוצח ורודנות. האנשים שהכי מבסוטים מהמלחמה הם העיראקים עצמם-- Believe it or not!! מי שיישמע להוראות ולא ישים את עצמו במצבים מסוכנים יישאר בחיים ויזכה לראות חיים חופשיים בפעם הראשונה שלו ושל אבותיו!! יהיה קשה לשנות את הרגליי החיים הערביים אבל להוריד את סאדאם חייבים!

hary_i

New member
בוא נחזיר אותך למציאות

אם חברים כאלו, מי צריך אויבים. היהודים הקימו את מדינת ישראל לא בזכות ארה"ב הציונות הקימה את מדינת ישראל והציונות יכולה להחזיק את המדינה, התלות שלנו בארה"ב אינה דבר חיובי, אם ידוע לך, התמיכה של ארה"ב יורדת עם השנים ויש תוכנית של קיצוץ בסיוע לישראל. רוב העולם אינו תומך במלחמה זו עובדה. לגבי זה שהעיראקים מבסוטים מהמלחמה, זו האשליה של בוש ובלייר, אם הם היו מבסוטים מזה שמשחררים אותם מסדאם, הם לא היו נלחמים והעובדה היא שהם נותנים פייט לא קטן וכל זאת למה? לא יודע כנראה שהם כן רוצים את סדאם נכון שהם מטומטמים אבל מה לעשות, זה מה יש. אני גם הייתי שמח שסדאם לא יהיה בשלטון אבל אין לאף אחד זכות להגיד לעם העיראקי מי ישלוט בו. ובוודאי שאין לאף אחד זכות לצאת למלחמה ולהרוג את העם העיראקי רק בגלל שהוא רוצה להוריד את סדאם מהשלטון. האחרון שיצא להרוג עם הוא היטלר ולכן בוש דומה להיטלר! ואנחנו כיהודים סבלנו די והותר מהיטלר לכן אני באמת איני רוצה חבר כמו בוש.

למעלה