האם זה נכון שעו"ס שרוצה לעבוד במשרד ממשלתי חייב להשלים לעו"ס קליני?
K kye12gen New member 30/8/13 #2 זה לא תלוי משרה? מן הסתם משרה טיפולית מחייבת הסמכה קלינית. אבל למה שמשרה מערכתית תחייב גם כן הסמכה קלינית? נשמע לי מוזר. קצת כמו להגיד שפסיכולוג שרוצה לעבוד במשרד ממשלתי, בין אם יש לו התחמות מסוימת (חברתית-תעסוקתית וכו') ובין אם לא - הוא חייב להיות בעל הסמכה קלינית.
זה לא תלוי משרה? מן הסתם משרה טיפולית מחייבת הסמכה קלינית. אבל למה שמשרה מערכתית תחייב גם כן הסמכה קלינית? נשמע לי מוזר. קצת כמו להגיד שפסיכולוג שרוצה לעבוד במשרד ממשלתי, בין אם יש לו התחמות מסוימת (חברתית-תעסוקתית וכו') ובין אם לא - הוא חייב להיות בעל הסמכה קלינית.
sense9 Member מנהל 2/9/13 #3 גם לי היה נשמע מוזר, אבל זה מה ששמעתי מעו"ס קלינית באחד מהמשרדים הממשלתיים. לדידה, היא הלכה ללמוד קלינית כדי להתקבל למשרד ממשלתי.
גם לי היה נשמע מוזר, אבל זה מה ששמעתי מעו"ס קלינית באחד מהמשרדים הממשלתיים. לדידה, היא הלכה ללמוד קלינית כדי להתקבל למשרד ממשלתי.
K kye12gen New member 2/9/13 #4 באיזו משרה היא עובדת במשרד הממשלתי? מה האופי שלה? יכול להיות שהיא לא בדיוק הבינה את המצב? לא ייתכן שעו"ס בהתמחות אחרת (למשל קהילתית) לא יוכל למצוא עבודה במגזר הציבורי.
באיזו משרה היא עובדת במשרד הממשלתי? מה האופי שלה? יכול להיות שהיא לא בדיוק הבינה את המצב? לא ייתכן שעו"ס בהתמחות אחרת (למשל קהילתית) לא יוכל למצוא עבודה במגזר הציבורי.
K kye12gen New member 2/9/13 #6 זה דווקא נשמע לי הגיוני יותר. מטפל קליני מוסמך להרבה יותר. עו"ס קהילתי יכול לעשות X, עו"ס קליני יכול ללמוד את המערכת ולעשות גם X וגם Y. לכן, הגיוני שמשכורת עו"ס קליני תהיה גבוהה יותר.
זה דווקא נשמע לי הגיוני יותר. מטפל קליני מוסמך להרבה יותר. עו"ס קהילתי יכול לעשות X, עו"ס קליני יכול ללמוד את המערכת ולעשות גם X וגם Y. לכן, הגיוני שמשכורת עו"ס קליני תהיה גבוהה יותר.