האם זה נכון שע"פ הצוואה של מייקל אם חלילה

m195809ppb19

New member
האם זה נכון שע"פ הצוואה של מייקל אם חלילה

יקרה משהו לילדיו או לנכדיו אז הכסף יעבור לקרובי משפחתו?

abigaillovesmj

New member
ממה שידוע לי אין שום איזכור לנושא

מאיפה שמעת על זה?

כן כתוב שכשאמו מתה הכסף עובר לילדיו.

abigaillovesmj

New member
הבנתי למה הם מתכוונים

מייקל ציין בצוואה שלו גם חלק מבני הדודים. הכוונה היא שאם חס וחלילה משהו קורה לילדים של מייקל והם מתים מבלי שיש להם יורשים אז הכסף שנשאר הולך לקרנות שמייקל הקים לבני הדודים להם הוא הוריש חלק מהכסף.

m195809ppb19

New member
תודה רבה לך! מעריכה מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני מקווה שאותם בני דודים הם שוחרי שלום ולא רודפי בצע כמו ג'נט, ג'רמיין,רנדי וריבי.

Golden crown

New member
חחח כל זה ועדיין לא לאחים

כמה איבה הייתה צריכה להיות שם כדי שדבר כזה יקרה

abigaillovesmj

New member
כי האחים תמיד רצו ממנו דברים

ולמרות שבאופן רשמי הסיפור הוא שהם לא מקנאים זה ברור שהם כן.

חוץ מזה שהוא שילם עליהם בעודו בחיים למה שימשיך גם מהקבר.

Golden crown

New member
נראה לי שהייתה לו גישה כזאת

שיש להם 2 רגליים ושתי ידיים ושהם יכולים לפרנס את עצמם וזהו שהוא מרוויח יותר לא אומר שהוא חייב להם
בנוסף לכל מה שהוא הרגיש אליהם, אחרת הוא היה נותן לאלו שהיו קרובים אליו יותר (אם בכלל היו כאלו)

GM1988

Well-known member
המשפחה לא באמת חיבקה את מייקל

וראו איך לאורך השנים הם רצו לקבל ממנו משהו לעצמם.
ראיתי כל מיני וידאו ביתיים שצולמו עם מייקל והמשפחה, וזה אומנם נראה שהם כאלה מאוחדים וביחד, אבל ברור שזה לא היה כך.
אולי לרגעים קטנים הם הרגישו שכייף, ואולי לא, אבל באופן כללי, מייקל לא הרגיש שיש לו משפחה ביולוגית שהוא נהנה בה.
המשפחה שבאמת הוא סמך עליה הייתה בקרבתה של ליז טיילור, שהוא הקדיש לה את שיריו, גר איתה והיא הייתה עבורו העולם!

בתכנית של אופרה לפני 20 שנה רואים כמה כבוד והערכה הוא מביע כלפיה כשהם נמצאים יחד באותו חדר, ואני שמח שהיה למייקל בן אדם אחד כמוה, שהוא יכל לקרוא לו חבר/משפחה ואף יותר מזה ...

m195809ppb19

New member
יש לציין שהם ידעו היטב איך להעמיד פנים ...

הם הצליחו לגרום לי להאמין שמדובר במשפחה חמה ואוהבת עד למקרה ההיעדרות של קת'רין אגב מעניין לדעת האם הם נטלו חלק בהוצאות לטקס האשכבה

למעלה