הפימו עבר תקנים מחמירים של מכון
התקניום האמריקאי. הפימו לא רעיל, אך בוודאי גם לא לאכילה
זמן האפייה שלו הוא אכן משחחר אדים (רעילים? כנראה!) ולכן יש לאוורר היטב את החדר ואת התנור לאחר האפייה. אבל אני מזכירה וחוזרת. לעניות דעתי (האישית בלבד) ההיסטריה סביב רעילות הפימו מוגזמת לחלוטין. נכון!!!! הוא לא החומר הידידותי ביותר עלי אדמות ולכן אני ממליצה רק מגיל 8 ואילך להשתמש בו עם ילדים - בגיל זה יש מודעות לשטיפת ידיים אחרי היצירה ולא להכניס ידדים לפה בזמן היצירה. האוויר שאנו נושמים ברחוב נקי? הירקות שאנו אוכלים מרוססים בכימיקילים?!!! העופות שלנו מלאים!!!! באנטיביוטיקה???!!!! לכן שימוש מבוקר, לפי הוראות היצרן (בדיוק כמו בכל חומר יצירה אחר) לפי דעתי (ושוב, זו דעתי האישית בלבד) לא מזיק.