האם זה נכון

IC4

New member
התשובה היא :

לא!, הוא מת בסוף העונה החמישית.

Yoav Nukem

New member
זה מעצבן!!!

קני הוא הדמות האהובה עליי והוא הוא מת בפרק 513 שנקרא kenny dies נחשו מי מחליף אותו???? באטרס! זה כזה חרא, אני מקווה שיום אחד קני יחזור לחיים כי באטרס מעצבן עם החבר´ה

Carpet Crawler

New member
איך ´תה מדבר

באטרס שולט! אני אוהב את הקול המאנפף שלו הוא לא חייב להגיד משהו מצחיק בשביל לקרוע אותי
ובכלל אני אוהב איך שמתעללים בו ואין לו מושג מה קורה - הדמות הכי מצחיקה בתמימותה בסדרה (מן הסתם זה בא לידי ביטוי בפרק סיום עונה 5 Butters´ very own episode דהיינו פרק אחד אחרי מותו הסופי והרשמי של קנת´ מקורמק ז"ל). כמובן שקני שלט ויזכר לעד, אבל באטרס שולט גם הוא בדרכו שלו. לדעתי. your dog is a gay homosexual הזוחל.

מאטריקס

New member
איך אני שונא את באטרס! חלאה! מניאק!

נראה כמו אני לא יודע מה... חחחחחחחחחחחחחחחחחח... ואת קני אהבתי! ומצורף כאן גם סרטון, עוד לא סיימתי לערוך אותו... מצאתי באתר אמריקאי מין לוגו חמוד כזה... שרואים בו את שם האתר, ואז פתאום רואים את קרטמן מגיע ואז אתם יודעים מה... אז ניסיתי, להפוך את הסמל הזה לסמל של תפוז, ועוד לא בדיוק סיימתי לצבוע את הרקע של קרטמן... (הצביעה נעשת דרך פוטושופ, והאנימציה התחזקה דרך התוכנה: "אנימיישן שופ") בכל אופן, יש כאן עוד חלקים לא גמורים, ואין עוד אנימציה חזקה, אז בעוד כמה ימים בערך אני רק אסיים... בינתיים הנה עבודה חלקית...

את באטרס תמיד דופקים ! :)

בפרק עם נאמבלה כששולחים אותו להדפק :) חחח מטומטם הבאטרס הזה :)

מאטריקס

New member
אה אני יודע מה הבעיה...

נפתח לכם מן אתר אינטרנט, ובסוף הכתובת יש את ה- . תמחקו את הנקודה ולחצו אנטר. ואז אחרי הרבה זמן של טעינה, יפתח לכם תמונת ה- GIF (הזזה והמונפשת)... בהתחלה זה יהיה איטי, אז בשביל לראות שוב ובמהירות הנורמלית, לחצו על "רענן" (Refrash)... רוצים לראות שוב? לחתו שוב על "רענן"... האנימציה לא גמורה, וזו עבודה חלקית, שבזמן זה אני עובד עליה... בעוד יומיים תעלה העבודה הגמורה...

למעלה