האם זה נכון??????????????????????????

suzidodo1

New member
האם זה נכון??????????????????????????

שכנה שלי הייתה בקנדה בטורונטו ובעוד כמה מקונות מחוץ לעיר ומה שהיא מספרת לא כל כך ורוד. היא מספר שבטורונטו אין הרבה עבודה, אין מפעלים, אנשים מאוד קרים זה לזה, מרכז העיר זה רק "הדאון טאון" ומסביב הכל יערות. האוכלוסיה מאוד דלילה. אין הרבה מקומות מיושבים. בפריפריות אין הרבה מה לעשות ואם מי לעשות. רציתי לברר האם זה באמת ככך או שיש הגזמה בסיפורים לה.

lion53

New member
אני לא יכול בודאות לסתור מה שאמרו לך, אבל אל

תאמין לכל דבר שאומרים. אני זוכר לפני שעליתי סיפרו לי כל מיני דברים על ישראל: סרטן עור בגלל השמש אצל כל אשכנזי שני, מסוקים באוויר 24 שעות ביממה, חרידים בכל מקום וכו'. מה שכן אם אתה מצפה שתרגיש יותר בבית שם מפה אז אתה טועה. יהיה לך גרוע יותר מבחינת ההרגשה, אין לי ספק בזה. אם אתה מהגר מהסיבה הבטחונית תחשוב על זה פעמיים. אני מהגר מהסיבה הכלכלית (משכורת, מחירים, מיסוי) ומהסיבה שלא מוצא את עצמי מבחינת תעסוקה ועניין בעבודה. אם זה היה תקין אז לא הייתי חושב על להגר. לא תרגיש יותר בבית מפה בשום מקום בעולם. בכל מקום לא תאוהב דברים כאלה או אחרים. אין לך ארץ אחרת...

drz400e

New member
הוא לא אמר שהוא מהגר

סתם רוצה שיאשרו לו שחרא בקנדה....

בטורונטו חיים 2.5 מליון איש

ב"יערות" שבסביבה ויש הרבה כי משמרים את היערות כדי שיהיו ריאות ירוקות, גרים עוד 6 מיליון בני אדם. במרחק קצת יותר גדול של יותר משעה נסיעה האוכלוסייה יותר דלילה, יש עיירות של 20-100 אלף איש בכל אחת, שחיים באיזורים חקלאיים או מיוערים. יש עבודה, יש מפעלים, יש היי טק. העיר היא עיר שבה כל סוף שבוע ממאי עד נובמבר יש הרבה פסטיבלים ואירועים בחוץ, וכל השנה אירועי תרבות מדליקים בתוך אולמות, יש אלפי מסעדות מכל סוג ועדה, רבות מהן מצויינות. לי ניראה שמדובר בעדות של אדם מר נפש שנכשל מסיבות התלויות בו, או שהתבייש להודות שהתגעגע לישראל. החיים כאן הם שונים. רוב המהגרים מסתגלים לתרבות החדשה, ונשארים כי הם מעדיפים אותה. כ 14 % לא מסתגלים ומעדיפים לחזור למדינת המקור וחלקם מספרים סיפורי זוועה חסרי בסיס על הנסיבות שבגללן חזרו לארץ יש אנשים שכניראה התקשורת הבינאישית שלהם לקוייה ולכן הם מרגישים שהאנשים קרירים.

leprechaungreen

New member
../images/Emo45.gif

טורונטו מקסימה באביב. כאילו גיליתי את העיר מחדש. אבל מה, היי-טק אין כמעט. לא נורא, לא חייבים להיות רפובליקת היי-טק כמו ישראל. :)

ULHH

New member
אין כמעט היי-טק ?

קשה למצוא עבודה כמתכנתים בטורונטו ?

lion53

New member
ישראלים חושבים כי כל העולם מסתובב סביב

תעשיית ההיי-טק. אבל זה לא נכון. כך רק בישראל ובהודו. באירופה מהנדס לא מרוויח משהו. בקנדה וארה''ב בהיי-טק בעיקר סינים והודים.

Astroo

New member
באירופה מהנדס מרוויח מצויין

חוץ מזה, טבעי שבן אדם רוצה להמשיך לעבוד במקצוע שבשבילו הוא למד 4 שנים ויותר.

תלתל11

New member
הכי הכי גרוע,

זה כשהדובים מהיערות נכנסים לתוך האוכלוסיה הדלילה של הדאונטאון ואוכלים את האנשים הקרים (הם קרים כי אין להם עבודה). זה גרוע משתי סיבות - קודם כל, כי ככה האוכלוסיה נעשית עוד יותר דלילה, ושנית, זה לא בריא לדובים לאכול אוכל לא מחומם.

leprechaungreen

New member
כמו שאני תמיד אומר

סיפורים כאלה על "נורא ואיום" וגם על "נפלא ויפיפה" צריך תמיד לחלק ב-5 אם לא ב-10.

למעלה