האם זה נכון?

BigO4

New member
האם זה נכון?

לפני כמה חודשים שמעתי שבנו איצטדיון פוטבול בירושלים וחיפשתי תמונות/פרטים ולא מצאתי... ואם באמת הוא קיים מה יעשו איתו הרי אין ליגה סדירה בארץ או אפילו קבוצת פוטבול מוצהרת(אם אני לא טועה) אז במה הוא מועיל?

BigO4

New member
הגזמתי כשאמרתי חודשים

אבל לפני לא מעט זמן

Yo-man

New member
כל התשובות כאן

הייתי בטקס חנוכת המגרש, כתבתי עליו כמה מילים, צרפתי תמונות, ואני חושב שיש לך את כל התשובות בשירשור הזה. בקצרה אני אומר שיש ליגת פלאג-פוטבול בארץ והיא נחשבת לדי טובה (מקום שני באירופה נכון לשנה שעברה). יש מגרש עם דשא סינטטי ומשחקים עליו כל מוצאי שבת, למרות שבשבועיים האחרונים עברתי שם ב-20:00 במוצאי שבת והמגרש היה חשוך וריק, אבל יש מי שמתפעל אותו ואני משער שהיתה סיבה טובה להיותו נטוש. בכל מקרה, המגרש נבנה כדי לקדם את הפוטבול בישראל ע"י הבעלים של ניו-אינגלנד פטריוטס - רוברט קראפט. מי שתיאם את הפרוייקט הוא יו"ר ליגת ה"פלאג" בישראל, סטיב לייבוביץ' (הוא גם מנחה החדשות באנגלית בערוץ 1). אני מנסה לתאם קשר בין ליגת הדגלים לפוטבול "מגע", ואני אשמח לעדכן, אם יהיה מה. אולי את המשחק הבא של חיפה-ת"א נעשה שם. זה יהיה מעניין

BigO4

New member
אם תהיה ליגת נוער-בו זה יהיה מצויין

כי אני רוצה לשחק בצורה סדירה אני תמיד מתמסר עם חברים ומשפחה ועושה משחקים קטנים אבל אני רוצה משהו רציני

Yo-man

New member
הבעיה הגדולה להתחיל פה ליגת נוער

היא מאמנים. בגלל שהספורט הזה טרם "תפס" בארץ, אין כאן שחקנים מקצועיים. אין תשתית, אין ציוד וגרוע מכל - אין מאמנים. גם אנחנו, שהותיקים משחקים כבר 6 שנים, לא יודעים יותר מידי, והוכחה לכך קיבלנו לפני כמה שבועות, אז בא לשחק איתנו בחור ששיחק בהיי-סקול (לא תגיד רמה של קולג' אפילו) וקרע את כל מי שהיה מולו. בכל תחום. הענין זה לא היות גדול או מהיר, לא לדעת לתפוס כדורים או למסור - הענין הוא להבין את כל האספקטים של המשחק, ובלי אימון זה בלתי אפשרי. ביום שפוטבול יבל כבוד בישראל, ישודר בערוצים שמגיעים לכלל האוכלוסיה ויקבל סיקור יפה בעיתונות, ולא 2 כתבות מושקעות שבוע לפני הסופרבול ועוד 4 כתבות בכל עיתוני הספורט ב-5 החודשים הקודמים לאירוע - יתחיל להיות פה ענין. יתחילו לקדם את הספורט, ויחד עם זה יגיעו מאמנים (זוטרים בהתחלה) שיתחילו להכשיר את הדור הצעיר בצורה נאותה. עד אז - אתה מוזמן להגיע לספורטק בימי שיש ב-11:00 לשחק פוטבול, או בימי שבת ב-15:00 לפלאג-פוטבול. לפחות שנהנה עד שיונחו היסודות.
חג שמח ולך כבר לסדר...

צודק

באמת התקשורת לא מקדמת את הפוטבול בישראל, ודוקא שנה שעברה בערוץ 5 במהדורת חדשות הספורט היה את ירון טלפז שדיווח על הפוטבול,בייסבול לפעמים הוקי. אם הייתי בגיל שלכם (אחרי צבא) הייתי בא לשחק ונראה מי היה יכול להפיל אותי בכניסת טנקים . (תשובה : אף אחד)

Yo-man

New member
משחקים איתנו גם כמה תיכוניסטים

אין קשר לגיל או לגודל. לכולם יש מה לעשות על המגרש. זה משחק חברי עדין, וכל מי שרוצה לשחק יכול ומוזמן.

אם כך

אז אני ינסה להגיע עוד השישי הזה לספורטק . אבל לא מבטיח כלום זה יהיה קשה להגיע אבל אני יעשה מאמץ כביר.

אחת מהבעיות שנשארו לי לפתור

שאני לא יודע לשחק פוטבול \\: קיוויתי ללמוד את המשחק עוד השבוע אבל כנראה שאני לא יספיק, אני לא יודע מה כל תפקידה של כל עמדה איפה היא ממוקמת .

Yo-man

New member
הכי קל ללמוד דרך הרגלים

ואם תרגיש חסר ביטחון תסתכל קצת מהצד ותבין. זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נראה מהטלויזיה.

למעלה