האם זה סותר את הכתבה בטורקיה האחרת?

moshe4474

New member
האם זה סותר את הכתבה בטורקיה האחרת?

הסיבוב הנוסף בין טורקיה לישראל או ליתר דיוק בין ארדואן לנתניהו לא סותר שישנם בטורקיה אנשים יותר ליברלים שאין להם שנאה עוורת כלפי ישראל אומנם הרוב כן שונא את ישראל אבל המיגזר החילוני המגזר העלווי לא קונה את שופרות התעמולה של השלטון ומצר על זה שישראלים מתרחקים מטורקיה לא היו מבינים למה ומדוע שההתרחקות של הישראלים מטורקיה נובעת בראש ובראשונה מיחס האיסלמיסטים כלפי ישראל שאותם מיצג לא אחר מנש
יא טורקיה שכל הגועל והדיבה שהוא מוציא על ישראל מתקבל בשביעות רצון בקיצור יש בטורקיה פרדוקס לגבי ההתיחסות אלנו שלא בעיה לנבא שהדבר הזה לא יפתר בשנה שנתיים הקרובות ואפילו יחמיר כי בינתים אלו שמוציאים את דיבתה של ישראל ידם על העליונהמה שנראה לי בשנים הקרובות פרודוקס מוחלט ביחסיםטורקיה לא תחבק את ישראל והישראלים לא יחזרו לטורקיה
[URL]http://www.maariv.co.il/news/world/Article-630111[/URL]

טליה ג

New member
אין חדש תחת השמש

בכל פעם שישראל נמצאת בעימות אקטיבי מול הפלסטינאים, ארדואן חוזר להתלהם, וכמובן סוחף אחריו את העם. שוב, לא הייתי אומרת שהרוב בטורקיה שונא את ישראל, אבל מכיוון שהטורקים עם מאוד אמוציונאלי, קל מאוד להלהיט אותם, אך באותה מידה שהם מתלהטים, הם גם נרגעים. היחסים עם טורקיה כמדינה יישארו מתוחים, לפחות כל עוד ארדואן נשיא ומפלגת הצדק והפיתוח בשלטון. היחסים עם האוכלוסייה המקומית יעברו עליות ומורדות, בהתאם לאווירה הפוליטית. וכפי שאני תמיד אומרת, וגם מייעצת לאנשים אחרים ששואלים אם בטוח לנסוע לטורקיה כישראלים: בתקופה רגועה ללא מתיחות יוצאת דופן מול הפלסטינאים אפשר לנסוע לטורקיה בראש שקט, אבל צריך לקחת בחשבון שאם מתכננים נסיעה זמן רב מראש, תמיד אפשר לצפות להפתעות לא נעימות...

למעלה