האם זה עוקץ?

yakov8868

New member
האם זה עוקץ?

http://www.sbatyam.com/
חברה בשם M נדלן מציאה דירות 3 חדרים בבת ים במחיר 899,000
משיחה בטלפון הנציגה לא ידעה לענות לי על שום דבר, ואמרה שרק בפיגה אישית יתנו לי יותר פרטים.
האם מישהו שמע על החברה הזאת?

Nemesis001

New member
זה איזור שהכריזו עליו כמיועד לפינוי בינוי

מצד שני, אין אפילו שם של חברה באתר שלהם, לא נראה רציני.
בטוח זו איזו קבוצת רכישה / שטות אחרת.

בדוק לפני ולפנים

זכור שאין מתנות חינם וכפי שנוהג לומר פה אחד הגולשים: גבינה חינם תקבל רק במלכודת עכברים.

jinjiy

New member
יעקב תיזהר

אני כבר בדקתי את הנושא וחקרתי לעומק על החברה הזאת - שד״א קשה מאוד להשיג עליה מידע מדוייק כי פנים רבות לה וישנם שמות שונים.
מדובר בחברה שקשורה ליזם נדל״ן שלא אחשוף את שמו ושפורסם לא מזמן על עוקץ שעשה
בת״א.
אני התרחקתי, שים לב שגם באתר הם מפרסמים אישורים כאילו מדובר במשהו קונקרטי לגבי הבניינים ב״פרוייקט״ אבל למעשה מדובר בתב״ע של בת-ים מלפני כמה שנים טובות

לjinjiy - האם ידעת שפירוש הכינוי שלך הוא = כְּפוֹר ?

בשפה הצ'כית ?

במידה וגילית ...מדוע חששת לפרסם את שמו של גיא מונסונגו ?

גיא מונסונגו הוא שעומד מאחרי הפרסום.

הכתובת של - M Real Estate & Development במגדל משה אביב קומה 65 הדליקה לי נורה אדומה...זה נשמע לי מוכר וגם השיטה...ואז נפל האסימון...
גיא מונסונגו "ידידנו" וכנראה גם מיכלין [שהוא משכיר הדירה שהפכה למשרד]
ה- M היא כנראה שם משפחתו של גיא... מונסונגו או...מיכלין.

גיא הוא פושט רגל המסובך בצרות ולכן הוא הכניס את אחיו "דניאל חי מונסונגו" כיזם [ראו את התמונה שלו ותחליטו לבד]
וגיא ממשיך לפעול ברקע ובחושך.
ראו פרסום - http://www.xn--4dbebjabkoc2ayshbn.net/
אם זה לא היה כל כך רציני ומדהים בחוצפתו ...זה היה מצחיק , הנסיונות החוזרים ונשנים לעסוק באיסוף כספי משקיעים ולהניח אותם על קרני הצבי.

כתבה על המשרדים בכלכליסט :
כך למשל אחת הדירות בקומה ה־65 במגדל, השייכת לסגן נציב מס הכנסה לשעבר אודי ברזילי, מושכרת ליזם הנדל"ן גיא מונסונגו מחברת DG נדל"ן. כתובת הדירה, שלפי הצהרות DG כוללת טרקלין עסקים, מופיעה במודעות המכירה של פרויקטים שמשווק מונסונגו. מונסונגו עצמו מודה כי המקום משמש לצורכי עבודתו, אך טוען כי הוא ומשפחתו מתגוררים בחלק אחר של הדירה. ברזילי סירב להגיב, אך במכתב שהעביר לחברת הניהול רמז כי השימוש בדירות למשרדים הוא תופעה רווחת בבניין.

לגבי הפרוייקט בבת ים ברחוב כט' בנובמבר.
האיזור כמו עוד שכונות ותיקות מיועד בעתיד ל"התחדשות עירונית" או "פינוי בינוי"
תוכנית: בי/538 שמוצגת כתוכנית מאושרת , היא בכלל תכנית מתאר שאושרה ב-2010 כתכנית עקרונית להתחדשות עירונית, תכנית זו לא מתייחסת נקודתית לשום מתחם בניה בעיר בת ים.
כדי לקדם תכנית נקודתית ברחוב כ"ט בנובמבר , צריך להחתים את כל השכנים, לגשת לעירה עם תכנית נקודתית, ועדה מקומית אמורה לעבור על התכנית ואז יתכן שתומלץ לשלב הבא, שהיא הועדה המחוזית, לאחר מכן מאשרים בועדה מיוחדת שהוקמה במשרד השיכון, שלבים אלה נמשכים כ- 5 שנים...רק יזם מוכר על חוסן פיננסי וסבלנות יכול להמתין.
לאחר האישור, מפנים את הדיירים לדירות בשכירות לתקופה של כשנתיים [לסיום משוער של הבניה] הורסים את הבנין ובונים אחר תחתיו.

כתבה מאפריל 2012 בעניין רחוב כט' בנובמבר..
תכנית היזמים היתה אמורה להכנס לדיונים בועדה המחוזית כבר בחודש מאי 2012.

על פי התוכנית, יוקמו כ 960 יח"ד דיור במקום 180 דירות קיימות ב- 5 מגדלים, ויוקם פארק רחב ידיים לרווחת דיירי המתחם. מדובר בהליך "בינוי פינוי" , כלומר לא יהיה צורך בפינוי הדיירים מביתם הנוכחי והם יעברו לדירתם החדשה מיד בתום בניית בניין המגורים החדש הראשון, וכן הלאה.

הפרויקט, הקרוי שוסטר חושן, מקודם ומתנהל על ידי החברה היזמית קבוצת נוה שוסטר. על פי התוכנית החדשה, יקבלו הדיירים הוותיקים דירה חדשה בשטח של כ 100-110 מ"ר, במקום דירות בשטח כ 54-70 מ"ר, שיכללו ממ"ד, מרפסת שמש וחניה מקורה.

מה שחמוא הוא שבפרוייקט אמורים להבנות דירות גדולות של 100 מ"ר [כדי לייצר כדאיות לבעלי הדירות הישנות] ולא דירות קטנות כפי ש - M Real Estate מציגה בפרסומים שלה.

גם חברת זוהר הדר יזמות ופרוייקטים מדווחת על פעילותה ברחוב.
גם חברת אלמוג מדווחת על פעילותה בשכונה כולל הכנת תכניות.[ראו הדמייה]

לסיכום...הזהרו לא כל הנוצץ הוא זהב.

למעלה