האם זה פרחי?

האם זה פרחי?

קניתי חוצה עם כתפייה אחת ( זה באופנה) וחוץ מזה נדלקתי על זה וגם המחיר היה זול. אבל מאז שקניתי אני מתביישת ללכת אייתה. הלכתי אייתה פעם 1 לסופר וכולם התסכלו עלי כאילו נחתתי ממאדים. ( האמת זה מונח עלי טוב לא הבנתי מה הבעיה)

המתבגרת

New member
לפי דעתי זה יפה

וזה באמת באופנה, אבל אולי האנשים הסתכלו עלייך כי זה חגיגי ורשמי מדי ללכת לסופר. נראה לי שזה יותר מתאים ליציאה או מסיבה או משהו כזה.

almonit15

New member
אני מסכימה עם המתבגרת...

זה באמת לא בגד שלובשים לסופר!

את לא חושבת שזה תיאור כללי מדי???

יש אלפי גופיות עם כתפיה אחת. יש כאלה פרחיות ויש כאלה שלא, תתארי אותה!

**Blue-Lagoon**

New member
גופיה זה רשמי מדי ללכת לסופר???

מה הקשר!? גופיות עם כתפיה אחת (שאני אישית לא ממש אוהבת אבל לא חשוב) זה כמו גופיות רגילות... אז למה לא ללכת עם זה סתם?

אז ככה:

זה לא צריך להיות איכפת לך מה אנשים אחרים חושבים על איך שאת נראית, ואיך שאת מתלבשת... אם נוח לך ככה ואת חושבת שיפה לך ככה אז זאת זכותך ללבוש את זה.. אל תתביישי, ואם מישהו יגיד לך משהו אז תגידי: "מי אתה שתגיד לי איך להתלבש?"

עדן*

New member
ממש לא!

זה באופנה ומלא הולכים עם זה! אולי זה באמת יותר מידי חגיגי לסופר, אבל בלי שום קשר אם את אוהבת את זה את לא צריכה לעשות חשבון לאף אחד. תלבשי את זה ושימותו כל הקנאים! שלך עדן

אופנה ומיקום...

אני לא חושב שאת צריכה להתבייש, אך את צריכה כן להתיחס. ההתיחסות צריכה להיות באיך את מתלבשת ולאיזה ארוע. למרות שאנו מעוניינים להיות מיוחדים או לפחות אופנתיים אנו צריכים גם לא לשכוח שאנו חיים בחברה עם קודים מסויימים, אני לא אומר שצריך להיות משועבד לקודים אך צריך להתיחס אל הקודים במידת מה כשאנו מתאימים את הלבוש לארוע וחשוב כמובן שבנוסף לקודי הלבוש צריך להוסיף כל אחד את היחודיות שלו. שלומי

black_magic

New member
אין שום סיבה

לא ללכת עם זה, אפילו לסופר.. זה משו שאת אוהבת ואת חושבת שנראה עליך טוב אז שימי ז** על כולם.. תלבשי מה שאת רוצה ומתי שאת רוצה ואם מישהו מעיר לך על זה, תתעלמי ממנו, מה הוא מבין, כנראה שמשעמם לו בחיים אם כל מה שיש לו לעשות זה להעיר על החולצה שלך.. הא? אני צודקת? אני יודעת שאני צודקת..

helpout

New member
ממש לא.....

זה מאוד יפה ואולי הם הסתכלו בגלל שנראית יפה?

למעלה