האם זה קרה לכם?

perhay

New member
האם זה קרה לכם?

כשהתחיל החופש הגדול, ציפיתי שהנושא החם יהיה "החופש הגדול", ופתאם הפתעתי לראות שהנושא היה "חתונה". לא התפניתי לחשוב על נושא הזה, ורק אתמול התגבשה הרשומה. אחרי שלחצתי על כפתור "פרסום", שוב הופתעתי שהוחלף הנושא החם, והפעם אכן לנושא "החופש הגדול".הרגשתי שהחליפו לי את כללי המשחק באמצע. נדמה לי שיש מקום להודיע דרך "בלוג הבית" על שינוי בנושא החם, כך שניתן יהיה להערך בהתאם. שבת שלום!

זה לא קורה לי משום שאני לא כותבת לפי הנושא

החם. אני כותבת לפי מה שיש לי לכתוב. לפעמים, זה אכן מופיע בנושא החם, משום שמן הסתם חלק מן הרשומות קשורות לנושא המדובר, ולפעמים, לא...

perhay

New member
יש לי מאגר של נושאים

שתואמים לרוח של הבלוג שלי ולכן מתוך 88 רשומות שפרסמתי, לרוב הגדול אין קשר לנושא החם. בכל זאת, לפעמים הוא משמש לי השראה, וטוב לי להעזר בכיוון. יתכן שאותה רשומה שפרסמתי, הייתי מתישהו מפרסמת אותה בכל מקרה, כי יש בה זכרונות מהעבר, וכפי שהבלוג שלי נקרא, "אני כאן והם שם", לא רק בני משפחתי הם שם, אלא גם זכרונותי. אני מודה לך שהגבת להודעתי.

perhay

New member
שלום פנומן

הנושא החם אינו מכתיב את הרשומות שלי. פחות מרבע מהרשומות יש להם קשר עם הנושא החם, אך אלה היו רשומות שבלאו הכי הייתי כותבת אותן כי רובן קשורות עם חגי לוח השנה העברית. אם הנושא החם, תואם את תכני הבלוג שלי, ובמקביל מאפשר חשיפה לבלוג שלי, מה עגום בכך? זהו אחד הכלים שהבלוגיה מעמידה לרשות הבלוגרים, ואני לא רואה שום פסול בלהשתמש בו. בנוסף קרא את תשובתי לעיל לאמא של ילדה קוראת. הנך מוזמן לבקר בבלוג שלי. שבת שלום! פנינה

פנומן 72

New member
לא מכיר התנהלות מסוג כזה

רובם ככולם של הבלוגרים שאני מכיר כותבים ממה שמפריע להם. הם לא מתעדכנים ב"נושא החם" כדי להחליט על מה לכתוב והנושא החם לא אמור לתת להם השראה. כמו שאת אומרת שאם מחר יוחלט שצעדת שליט הוא הנושא החם אז זה יתן לך השראה לכתוב על זה... שוב, לא מכיר התנהלות שכזו, זה רק אומר שהנושא של צעדת שליט מלכתחילה לא היתה בראש ופתאום החלטת לכתוב על זה כדי "לקדם את הבלוג". אגב, את לא היחידה - יש עוד בלוגרים כאלה ויש גרועים יותר שמכניסים תגיות חמות למאמרים שלהם שאינן קשורות כלל לנושא עליו כתבו. את הסוג האחרון הייתי בכלל חוסם ומוחק להם את הבלוג - אבל זה רק אני ...

perhay

New member
בנושא תגיות שלא קשורות בכלל לנושא שכתבו

אני בהחלט מסכימה איתך שזה עיוות הדברים. בשאר הדברים, אם כפי שאמרתי ואני חוזרת, נושא החם משתלב עם הנושאים שלי שממילא התכוונתי לכתוב, אני לא רואה בזה משהו לא תקין. בכל מקרה, פנומן, מזל שיש בבלוגיה אנשים שונים, דעות שונות, התנהלויות שונות, וכל זמן שדברים נעשים באחריות, בלי לפגוע באף אחד אחר, עם הבאת חומרים איכותיים ורגישים, נדמה לי שאין מקום להפוך לשופט ולפסול בלוגים של אחרים. ולא נורא, מותר להסכים לא להסכים. המשך שבת שלום ושבוע טוב!

יצא לי לתזמן פוסט בהתאם לנושא החם

רציתי לכתוב פוסט בנושא שבוע הספר. היה לי משהו בוער לכתוב בנושא. המתנתי לשבוע הספר וכשהנושא החם היה ספרים פירסמתי את הפוסט. בין כה וכה תיכננתי את עיתוי הפרסום לשבוע הספר, והמתנתי שהנושא החם יתעדכן אליו. גם אם הנושא לא היה מתעדכן, הייתי מפרסם את הפוסט.

קרה לא מזמן

האמת שאני לא זוכרת איזה נושאים אלה היו אבל קרה שהיה בלבול בין שני נושאים חמים, כל פעם כשלחצתי על רפרש בעמוד הבלוגיה ראיתי נושא חם אחר, קודם את זה שהיה ואחר כך את זה שהיה אמור לבוא אחריו או ההיפך.

candyme

New member
איך נכנסים לנושא החם בכלל?

צריך לשלוח למישהו את הרשומה? או לשים בתגיות או מה?

להוסיף את תגית הנושא החם

לדוגמא אם הנושא החם הוא "החופש הגדול", יש לרשום בתגיות "החופש הגדול" (בלי גרשיים) וזה יעלה אוטומטית לנושא החם.

Bezalel P

New member
הודעות על שינוי בנושא החם

מאחר שהנושא החם לא תמיד משתנה באופן מתוכנן, ולא תמיד נשאר אקטואלי לזמן רב, אני לא חושב שיש מקום להודיע על כל שינוי שלו מראש. יש מקרים שבהם אנחנו מתכננים פרויקט או ספיישל תוכן מסוים, ואז באמת מודיעים על כך בבלוג הבית (כך היה גם עם מקרה החתונות), ויש מקרים שלא.

seymore butts

New member
כיצד נקבע הנושא החם

האחראי על קביעת הנושא החם: "הלו, אחראי על קידום רשומות, יש לך רעיון לנושא חם?" האחראי על קידום הרשומות: "אני לא שומע אותך. דבר יותר חזק !" האחראי על קביעת הנושא החם (מדבר בקול רם יותר): "אני מחפש נושא חם חדש. יש לך משהו ?" האחראי על קידום הרשומות: "שמו פה מזרחית בפול ווליום דבר חזק יותר אני בחתונה". האחראי על קביעת הנושא החם: "בסדר חתונה סגרנו".

למעלה