האם זה רק אצלי או שיש לי עוד שותפים

Tami661

New member
האם זה רק אצלי או שיש לי עוד שותפים

לתקלות בהעלאת דף הפורום???? לא מצליחה להגיע למעבר להודעתה של צוייסנספין על החלפה (למרות שכבר הגבתי להודעות מאוחרות יותר). אולי ההודעה הזו תשחרר את התקלה

אבישג7

New member
רק עכשיו אני רואה את ההספד

ודווקא נכנסתי לפה אתמול והבוקר.. ורק עכשיו השירשור הזה מפיע.. מוזר.

Tami661

New member
מנחם אותי שזה לא משהו אישי של תפוז נגדי...

כי דווקא אנחנו ביחסים די טובים
ההספד הזה כבר שלושה ימים... נותרו ארבעה ימים ונעלה לבית העלמין לטקס גילוי המצבה שלו

chosenspin

New member
זה הזמן לומר שלום...

לארוז את נעלי הספינינג ולהיפרד... מהיום הראשון זה היה בשבילי תחביב. אף פעם לא רציתי להפוך את זה ל"מקצוע". וזה מה שייחד את האימונים שלי (לדעתי). גם לא עניין אותי במיוחד כמה אקבל עבור האימון. העיקר לא לצאת מופסדת. שתהיה אוירה טובה, אימון טוב, אנשים טובים... היום, לצערי, עם מערכת כמו זו בה אני עובדת (שגם ממנה אני נפרדת) אין עם מי לדבר ואפשר רק לומר שהוציאו לי את החשק לגמרי מהספינינג!!! אולי אעבור לזומבה... חחח..... כן בטח!

ככל שיכתבו יותר תגובות, יתכן שמישהו ירים

את הכפפה... אופטימית? אולי...אבל לא מספידה את הספינינג עדיין, אבל בהחלט חשה ירידה דרסטית במתאמנים היותר שרופים, ואני בתוכם, שנעלמים אחד אחד מהסטודיו מבלי שוב. את המתאמנים הותיקים תופסים בקלי קלות, ספינרים מתחילים שמתלהבים מאימונים ןממאמנים שהם ממש ממש לא מקצועיים, וניראה שזה גם ענין של זמן, וגם הם ירגישו כמונו, ואחרים יבואו במקומם. מאמנים שאין זה המקצוע העיקרי שלהם, או מאמנים מתחילים, מוכנים לקבל מחיר מגוחך תמורת אימון - העיקר להישאר במערכת, האחרים המקצועיים - כמובן נפגעים וממשיכים למכוני כושר אחרים, שגם שם - אין ניסים ונפלאות בנושא ... וחוזר חלילה. כמו כל דבר לאחרונה, הבינוניות ומטה ( וזאת בלשון המעטה )חוגגת, ואין פוצה פה. חדרי הכושר מפוצצים במתאמנים חדשים , שמשלמים במיטב כספם, מנהל טוב נחשב למי שממלא הקופה בכל האמצעים - ויהי מה! במינימום תקציב. אין עניין למערכת במאמנים מקצועיים או במתאמנים מקצועיים. מי יציל את הענף???

Tami661

New member
../images/Emo10.gif וואווו... זה לא קיצוני מדי? אולי עוד טיפ-

טיפונת צ'אנס? אפילו אני מגרדת שרידי התלהבות ומנסה להיתלות על 'ניצוצות' (כמו למשל ההבטחה שבפברואר מחליפים אצלנו את כל האופניים... ) בתקווה שמישהו יתעורר מתישהו. רוצה יום חמישי לבוא איתי לאסף????

chosenspin

New member
יאללה...

נראה לי שהייתי צריכה לדקדק בדברי. עוד לא אורזת את נעלי הספינינג. אורזת את המדונה. אשמח להגיע לאימונים. כמובן של אספי.

ellabs

New member
מת או לא מת???

אז תלוי איפה כנראה,אני מדריכה ברשת לייף אנד פיטנס בצפון הארץ. אז בסניף רמת ישי אין בכלל ירידה להפך אנחנו אפילו מוסיפים שיעורים ויש להירשם מראש לשיעורים כי רובם מלאים(יש רשימות המתנה ארוכות)אני יכולה להעיד שרוב המדריכים מקצועים מאוד,ויש קהל גדול שעושה ספינינג ,המון מתאמנים שרוכבים גם בחוץ והמון חדשים שמצטרפים כל הזמן,כנראה שזה עניין של שיווק נכון של הספינינג. אני מדריכה בסניף נוסף בעפולה שם הקבוצות הרבה יותר קטנות,יש ירידה בכמות הספינירים,ולמרות זאת אני מדריכה בסניף בעפולה מהיום הראשון שלו(גם בחדר כושר ובחוגים הדרכתי שם פעם)בזמן הזה יצרתי לעצמי קבוצה מאוד נחמדה של אנשים טובים וממושמעים(חלקם הגדול גם רוכבים בחוץ) שבאים לעבוד ונהנים מאוד ואני יחד איתם. חוץ מהמדרגה ,פילאטיס והספינינג אין הרבה טרנדים שנשארים(הזומבה לדעתי יעלם מהר מאוד -אבל זה רק ההימור שלי). אז מה כן אפשר לעשות?לנסות לפרסם יותר בתוך המועדון ומחוץ לו,לעשות מרתונים של ספינינג ושיעורים מיוחדים לאנשים בתוך המועדון,והכי חשוב לשלם למדריכים טובים כדי שהרמה לא לגמרי תירד. אני לא אופטימית שזה יקרה כי המנהלים שמשלמים לא רואים את הדברים כמו שאנחנו וחבל אחרי הכול ביטול שיעורים ומדריכים חדשים בסופו של דבר מורידים את כמות המנויים במכון.

Tami661

New member
אלה יקרה, ראשית... משמח לשמוע גם על

הצד האחר, המוכר והטוב של הספינינג כפי שידענו אותו בתחילת הדרך (ויותר מזה... בסה"כ מדובר על וותק אישי של כמעט 12 שנים בענף), אך מאחר ויש הרבה סיבות אפשריות לגידול אצלכם - לא נראה לי שהתמונה של מה שקורה בסניף שלכם יכולה להשליך על מה שקורה באופן כללי וגורף. את אחת הסיבות, את מנית בעצמך: שיווק נכון. זה ממש חסר לנו כאן במרכז הארץ. סיבה נוספת היא ההיצע הגדול של מכונים המרוכזים כאן במרכז ולדעתי ההיצע הזה בצפון לא מתקרב לכך, הכוונה: בכל עיר פזורים עשרות מכונים וסניפי רשתות, אפילו במקומות העבודה הגדולים וכולם מציעים 'ספינינג' - רק שהתנאים מאולתרים והאולמות המוקצים למטרה זו הם 'איזו פינה לא מנוצלת' או המקלט של אותו מועדון, מה שלא מלהיב בלשון המעטה את המתנסים החדשים. ונעבור למכונים היותר גדולים, לפחות חלק מהם כמו סניף ההולמס פלייס הפתח-תקוואי, שם האולם גדול, ממוזג ומותאם למספר גדול של אופניים (50+-): שם האופניים ישנים ולא מתוחזקים כראוי עם רמת עידוד של מתאמנים לנצל את החוג (מצד מדריכי חדר הכושר) שואפת לאפס... נהפוך הוא, כבר ציינו לפני את העובדה הנכונה שמדריכי חדר הכושר נוטים להמליץ למתאמנים להפחית ואף להימנע מהאימון הזה (הם משתמשים במונחים מקצועיים לא קשורים כאשר השורה התחתונה היא לגרום להם לצרוך כמה שיותר אימונים אישיים, ייעוץ תזונתי וכיו"ב... שאלו התחומים בהם נעשה השיווק המאסיבי בגיבוי מלא של הרשת) והשורה התחתונה והמדוייקת שציין מייקי: מדריכים בשקל שלא מבינים ולא מעוניינים להבין דבר ממשמעויות הספינינג כאימון כושר/סיבולת ואפילו הכסף לא ממש מעניין אותם כמו ה'תהילה'. הם רק שוכחים שה'תהילה' הזו שאליה הם שואפים היא זו שהם ייחסו למדריכים של 'תחילת הדרך' - אותם מדריכים שהולכים ונעלמים מהאולמות מסיבות של שחיקה, חוסר כדאיות והירידה לזנות של הענף. צר לי להיות זו שצועקת המלך הוא ערום, אך צר לי עוד יותר שזה המצב שאליו הגענו. אני עדיין כאן ובנפשי אני עדיין באולם הספינינג המלא באנרגיות, באולם בו יש מדריך שמדריך ולא רק צורח, משלהב ומנהל מונולוגים קולניים. ברור לי שנותרו כמה אודים שניצלו מאש ואם אני מבזבזת את זמני (וזמנכם) ב'קיטורים' הללו, זה רק כדי לנסות עוד קצת ואולי להפוך את ה'קיטוּרים' ל-קיטוֹר שיפיח רוח בגצים הללו כדי שהאש תחזור ותבער. ומי יודע, למרות שהקונוטציה מאוד שלילית... אולי מהצפון תגיע הרוח הזו

כנראה שגם רמת ישי לא מועדון מייצג

מתוך כ-30 מועדונים שעבדתי בהם ממוקמים רחוק מאוד בפסגה הולמס פלייס בגבעתיים ולייפ אנד פיטנס ברמת ישי. אגב, אני חושב שלאיכות הזו יש אב משותף - גולן שלמון ז"ל. חגי לביא שניהל את הספינינג בגבעתיים בשנים הראשונות עשה את הקורס הראשוני אצל גולן (למעשה היינו חניכים בקורס יחד) ודאג להביא למועדון מדריכים ברוח שנשבה מכיוונו של גולן בקורס. אלו שאחריו (בשנים האחרונות אושרת ברמן שעושה עבודה מעולה), השכילו לשמור על רמה נאותה.

ennicka

New member
הרשה לי לפכפך (או לכחכך או משהו)

אין לי מושג לגבי רמת ישי אבל אם גבעתיים הוא בפסגה מצבנו רע (ואת זה אני כבר אומרת הרבה זמן) וככה בדיוק נבנים מיתוסים על מועדונים ששנה אח"כ כולם אומרים שהם בעצם ממש ממש גרועים והמלך היה בכלל ערום (משהו על מועדון בפתח תקווה)? אז עם כל הכבוד לגבעתיים (שמודה שרגלי לא דרכה בו כבר חצי שנה מפאת האכזבה הגדולה) מערכת שמע גרועה ושעור אחד וחצי טובים בכל השבוע עוד לא עושים מועדון לטוב בשביל שהמקום יהיה טוב מבחינת ספינינג צריך שיהיה בו מבחר מאמנים איכותיים על פני שעות ביום שיאפשו לכל אחד למצוא לעצמו את הזמן להנות מהם, מערכת שמע טובה ואופניים מתוחזקות צר לי, אבל אלא אם משהו השתנה משמעותית בגבעתיים ולי לא סיפרו, אז אני חוזרת להתחלה - אם זה מה שבפסגה אבדנו... (ורק כדי להבהיר, בגבעתיים יש גם מאמנים מצויינים -מי אמר רן? - רק שכפי שכתבתי שעה/שעתיים בשבוע לא מאפשרים לכולם להנות מהם) מקווה שאכן חל שיפור שם במועדון או שיום אחד אוכל למצוא מועדון שבאמת ניתן יהיה לומר על הספינינג בו שהוא בפסגה...ונאמר אמן

למעלה