האם זה רק גרפיטי?

jackie111

Well-known member
האם שפי פז נאסרה בגלל שטות כזאת?

אז לא

פעילה נגד מבקשי מקלט, שפי פז, נשפטה ל-45 ימי מאסר אחרי שהתפרצה לגן ילדים ולמרפאה, השחיתה קירות בתי ספר, ריססה כתובות נאצה נגד ילדים ובני נוער ומול בתיהם של שופטים • שותפיה, איליה גרנטובסקי ודורון אברהימי, נשפטו לעבודות שירות, פז עצמה סירבה והעדיפה להיכלא • אחרי שהפריעה למהלך הדיון, הצהירה כי היא אינה מתחרטת וכי אינה מכירה בסמכות בית-המשפט.​

שפי פז, הפעילה נגד מבקשי מקלט, נידונה ל-45 יום מאסר בפועל בשל שלל עבירות שבהן הורשעה, בהן עבירות של התנהגות העלולה להפר שלום הציבור, עבירות של קשירת קשר לעשות עוון, עבירות של השחתת פני מקרקעין וכן הסגת גבול פלילית. פז סירבה לחלופת מאסר, שהוצעה לשותפיה לעבירה, והתעקשה להיכלא.

במהלך ולאחר הקראת גזר-הדין, כך לפי פרוטוקול הדיון, פז צעקה שוב ושוב לעבר השופטת מירי הרט-ריץ ולא אפשרה לנהל את הדיון.

מי שרוצה לדעת יותר פרטים על כל ארוע וארוע שיכנס
לכאן.

נערך לאחרונה ב:

jackie111

Well-known member
האם שפי פז נאסרה בגלל שטות כזאת?

אז לא

פעילה נגד מבקשי מקלט, שפי פז, נשפטה ל-45 ימי מאסר אחרי שהתפרצה לגן ילדים ולמרפאה, השחיתה קירות בתי ספר, ריססה כתובות נאצה נגד ילדים ובני נוער ומול בתיהם של שופטים • שותפיה, איליה גרנטובסקי ודורון אברהימי, נשפטו לעבודות שירות, פז עצמה סירבה והעדיפה להיכלא • אחרי שהפריעה למהלך הדיון, הצהירה כי היא אינה מתחרטת וכי אינה מכירה בסמכות בית-המשפט.​

שפי פז, הפעילה נגד מבקשי מקלט, נידונה ל-45 יום מאסר בפועל בשל שלל עבירות שבהן הורשעה, בהן עבירות של התנהגות העלולה להפר שלום הציבור, עבירות של קשירת קשר לעשות עוון, עבירות של השחתת פני מקרקעין וכן הסגת גבול פלילית. פז סירבה לחלופת מאסר, שהוצעה לשותפיה לעבירה, והתעקשה להיכלא.

במהלך ולאחר הקראת גזר-הדין, כך לפי פרוטוקול הדיון, פז צעקה שוב ושוב לעבר השופטת מירי הרט-ריץ ולא אפשרה לנהל את הדיון.

מי שרוצה לדעת יותר פרטים על כל ארוע וארוע שיכנס
לכאן.
זה ארוע ממש פשוט.
העמידו בפניה שתי אפשרויות להביע חרטה או לשבת 45 יום בכלא.
היא העדיפה לשבת בכלא. השותפים שלה הביעו חרטה.

היא לא מכירה בסמכות בית המשפט.
אז כדאי שתכיר בסמכות הסוהרות בכלא.

נערך לאחרונה ב:

jackie111

Well-known member
אם היא פעלה ככה נגד שופטים אז אין לה סיכוי. זה לא כמו מחאה נגד אנשים רגילים.
צריך לדעת להתנהל מול בית המשפט.
פסק הדין לא מוצא חן בעינך תגיש ערעור.

אבל לא לקבל כלל את החלטות בית המשפט
אפילו רוטמן/לוין לא טוענים. אין דבר כזה.
כולנו מחוייבים לספר החוקים של המדינה
כולנו מחוייבים להחלטותיו.

Harrington

Well-known member
מנהל
צריך לדעת להתנהל מול בית המשפט.
פסק הדין לא מוצא חן בעינך תגיש ערעור.

אבל לא לקבל כלל את החלטות בית המשפט
אפילו רוטמן/לוין לא טוענים. אין דבר כזה.
כולנו מחוייבים לספר החוקים של המדינה
כולנו מחוייבים להחלטותיו.
פז קיבלה לחלוטין את הכרעת בית המשפט. זה שהיא משמיעה את קולה נגד פסה"ד, זו זכותה המלאה כמובן ואין בדבר שום עדות למה שאתה מנסה לעשות מזה.

The Real Big Joe

Well-known member
המוציא מחברו עליו הראיה, למקרה ששכחת. אתה (או זה שהגבתי לו, זה לא מולי כרגע) טען שפז לא מקבלת את הכרעת בית המשפט. שיוכיח.
אתה אידיוט גמור. טענת טענה - חובת ההוכחה עליך. אבל כמובן שלשקרן כרוני ומתמיד אין הוכחה.

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה אידיוט גמור.
ותודה לקל על כך. שונא לעשות חצי עבודה. להיות חצי אידיוט כמוך (כשהטיפשות ועוד כמה דברים משלימים את התמונה)? אני מוותר, תודה.
טענת טענה - חובת ההוכחה עליך.
כן, זה בדיוק מה שכתבתי :). אתה רק טועה (ומטעה ואם נהיה הגונים, לא בדיוק בטעות אלא כמובן בכוונת מכוון ונסיון לעוות את השתלשלות האירועים הכרונולווגית בתקווה שקוראיך לא ישימו לב) כשאתה מחליט שאני "טענתי טענה". חברך (זה שהתפרצת לדיון איתו) עשה זאת ועל כן חובת ההוכחה, גם לשיטתך אך כידוע, עליו.
אבל כמובן שלשקרן כרוני ומתמיד אין הוכחה.
זה כבר נוגע אליך ולטענות שלך. אבל מאחר וכלל לא היית חלק מדיון, אין לי מושג מה אתה טוען בו בכלל. כאילו, הצורך הפבלובי לדחוף הודעות השמצה והתקפה שקריים תוך צווחת המילה שקרן כמו תרגנול שחוט ראש, ידוע ומוכר זה מכבר. אבל מעבר לכך? אפילו בעקיפין אי-אפשר לדעת מה הקטע הענייני פה מבחינתך :).

נו טוף. כל אחד וצרכיו. אני זורם היום :).

Harrington

Well-known member
מנהל
פשוט מאוד. אני קובע שאתה משקר.
אז אתה "קובע". אז מה? אפילו לטיעון השחוק הזה (ממליץ פעם לבדוק את מקור המושג "אני קובע". רמז: זה לא משהו שבא לתת תוקף לדברים או להגביר את חשיבותם, כפי שנראה שאתה חושב בטעות :)) אין כל קשר לדיון.

אז "קבעת" שאני שקרן. אני כמובן בשוק מוחלט ומתקשה להמשיך לתפקד עקב כך. מעולם לא נתקלתי בשקר הזה מפיך הרי ;-). אבל... התייחסות עניינית לנושא הדיון (למקרה שלא שמת, אני או השאלה אם אני שקרן או לא, אינם נושא הדיון)? זה טרם נמצא פרי עטך.

מצטער אם הצבעתי על מה שניסית להעלים ולערפל.

הרבה בריאות. סלח לי שלא אמשיך לקרוא אותך בתת-השרשור הזה. אין לי עניין לזרום עם החלטתך להציג את ערוותך וטיפשותך&שקריך ברבים.

מיצינו.

למעלה