האם זה שווה את זה?

קורטי

New member
האם זה שווה את זה?

אז ככה, יש לי חבר- חבר הכי טוב... בסט פרנד כזה... המתופף שלי בקיצור הוא עזר לי לעבור בשלום תקופה מאוד קשה בחיים שלי, הוא תמיד היה שם כשכל כך הייתי זקוקה לו, ואז אחרי הרבה מאוד זמן קלטתי- אני מאוהבת בו, זה היה לי כל כך טבעי שאני אוהבת אותו שאפילו לא שמתי לב שהתאהבתי בבנאדם... בכל מקרה, אני יודעת שיש סיכוי של 50\50 שיצא קשר רציני בינינו כי אנשים מהצד רואים גם את הצד שלו בצורה יותר אובייקטיבית, ואומרים שהוא גם נראה די בקטע הזה... אבל אני מאוד מפחדת שאם לא יצא כלום, הקשר שלנו יפגע במקרה הטוב, או יהרס במקרה הגרוע- ואני לא יכולה בלעדיו.... מוות עדיף על חיים בלעדיו... מצד שני אני מאוהבת בו מכל המובנים שיש.... למה אהבה זה דבר כזה מסובך?

Cobe1982

New member
תראי, חמודה...

ידידות זה דבר חשוב, אבל אין, פשוט אין על אהבה.. אם הקשר ביניכם מספיק חזק, הוא יכול לעמוד בכל דבר- ברע, ובטח שבטוב. כדי לא להרוס, וכדי לא למצוא את עצמכם בקשר שכולו רק סקס וזהו, תקחו את הכל לאט, ממש כאילו הבחור היה סתם מישהו שהכרת.. אבל אני, במקומך, לא הייתי מוותר על היופי שבאהבה אמיתית, כזאת ששניכם מכירים אחד את השני באמת, ולכן אוהבים. זהו.

קורטי

New member
אמממ

אני חושבת שהוא אחד האנשים הכי רציניים שהכרתי בחיים שלי (ותאמין לי שהכרתי הרבה...), ואני יודעת מהרבה שיחות איתו שמה שהוא מחפש זה ממש לא סקס- הוא מחפש קשר- לא סתם קשר, קשר עם אהבת אמת... ואני פשוט מפחדת שהקשר יפגע- אני לא בטוחה שזה אכן יקרה, אבל אם הוא יפגע או יהרס אני אכעס על עצמי, אני יודעת שזה יכניס אותי לדיכאון- הבנאדם עזר לי להתגבר על מישהו שמאוד אהבתי... אני לא הכנסתי אותו לראש שלי, כבר התגברתי על ההוא מזמן, אבל אני מפחדת לפגוע ביחסים- אני לא אוכל בלעדיו... אוף! הלוואי והיה פיתרון קל.. אני כל כך אוהבת אותו...

Cobe1982

New member
לתת לאהבה לבעור בפנים...

זה משהו שיכול להרוס לא פחות. כמו שקשר המבוסס על סקס הוא לא בריא, גם ידידות המבוססת על התאהבות היא לא דבר בריא. מה יקרה כשתהיה לו חברה? ומה תהיה ההתייחסות שלך לבנים אחרים? (רמז: את תשווי אליו כל אחד, וכל הזמן רק תפזלי לכיוונו. וואללה, אחלה חיים.) תני פורקן לאהבה שיש בך, כי שום דבר, גם הסירוב הכי גס האפשרי, לא יכול לכאוב, בטווח הארוך, כמו אהבה חד כיוונית.. זהו.

Zoharrr

New member
מסיכמה עם כל מילה../images/Emo45.gif ומוסיפה...

קרה משו ממש ממש דומה,אם לא זהה... ובסוף אמרתי לו שאני חושבת שאני מאוהבת בו וזה היה אחרי שהייתי בטוחה ב 99% שגם הוא אוהב אותי, והוא לא אהב אותי. ואת יודעת מה? התבאסתי שהוא לא מרגיש את אותו הדבר וחשבתי לעצמי :"יופי סתומה הרסת ידידות נפלאה עם האהבה המטומטמת שלך" אבל זה לא קרה. הוא היה(היו היה...) בחור כזה נפלא שלא רק שזה לא הרס את הקשר שלנו, זה אפילו חיזק אותו! Always follow your heart!!!!

מיטללל

New member
ברוכה הבאה קורטי ../images/Emo13.gif

לא קראתי את התגובות של שאר המגיבים אז אם אני אחזור על דבריהם-צר לי
תראי, בתור אחת שחוותה דבר נורא דומה למה שאת מתארת... חשה המון רגש וחוותה המון כאב, אני חייבת להגיד לך-לכי על זה!!! את הדברים שאת מרגישה לא תצליחי להעלים. אני מבינה שזה מפחיד,, ואני יודעת שאת חושבת שאם תהיו ביחד אז בטוח הקשר ביניכם יגמר מתישהו ואז הידידות תהרס. אבל מצד שני במידה והיא ימצא מישהי את תשתגעי מגעגועים וקנאה ואז תאכלי את עצמך. ותכעסי על עצמך. וגם אז הידידות תהרס. לדעתי- את חייבת לקחת את הסיכון הזה. את חייבת את זה לעצמך.

קורטי

New member
טנקס! קראתי- הפנמתי... כולם כנסו...

בעיקרון הגעתי למסקנה שאני פשוט אומר לו את זה- לא בברוטליות, כדי שהשקסי שלי לא ילקה בהלם... בכל מקרה אתמול הייתי ממש בדיכאון (גם לימודים, גם השקסי...) ובאה לי מוזה וכתבתי מכתב אהבה- החלטתי לפרסם לכם אותו- תגידו מה דעתכם... "תמיד ידעתי את זה- בכל רגע נתון ידעתי שזה הוא... הוא, אבל לא ככה- הוא, בצורה אחרת- הוא, בצורה שונה.... זו תחושה מוזרה, אף פעם לא הרגשתי ככה- אהבה חוצת גבולות ללא מחסומים- הכול אפשרי! הלב מזמזם בשקט חרישי בלאדות אהבה ישנות ולא נותן לדבר לעצור אותו- לו יש חיים משלו... אבל למוח תוכניות אחרות- הוא לוקח את האחריות לידיים, דואג לרפד את הקרקע בעשרות מזרנים מנופחים- הנפילה יכולה לכאוב... והנפילה יכולה לבוא בהפתעה, גם אם הלב לא רואה- האהבה הזו מעוורת אותו- עוצמת את עיניו לרווחה... פחד אדיר מכסה את הנשמה ורעד עובר בעצמות- ומה אם לא? ומה אם זו טעות אחת גדולה? חוץ מעשרות עצמות מרוסקות גם הקשר ייהרס- לא סתם ייהרס- ייהרס לעד... וזה הרבה יותר כואב מעצמות שבורות- זה כבר שבר עמוק בנשמה... שבר עמוק מדי... ומצד שני האופק נראה ורוד- ורוד בגוון חום חמים שכזה- הוא נותן תחושת ביטחון ולפתע החמימות הזו מטעה- ואולי? ומה אם? מי יודע... אולי הלב צודק? אולי ההגיון? הכול מתערבב- מתערבב בכוח אדיר וגורם לבלבול ענק... כל כך רוצה להחליט- אבל איך? רק תגיד לי, איך? תגיד, ותשאיר את העבודה לי- העיקר להיות מאושרת, מאושרת לצידך... ולמרות שאני רוצה לאהוב אותך ולקבל ממך יחס דומה, אם רק תגיד אסתפק בחיבה ממך... במעט החיבה... בחיבה ידידותית, החזקת אצבע ביום סתווי והליכה באמצע יער חשוך בחורף... רוצה להרגיש את גופך המגן לידי... להרגיש את החמימות שלך עוטפת אותי- עוטפת אותנו... אני אוהבת אותך." מקווה שאהבתם- זה בא ממקום מאוד כואב ומאוד אינטימי... טנקס שוב לכולם! מואאאאה!

למעלה