האם זה תקין?

• פותח הנושא gc01
  • פורסם בתאריך

gc01

New member
האם זה תקין?

1. הבן שלי שוכב על הגב כשהוא מרים את כפות רגליו עד כמעט לפה ואוהב לשכב כשהוא מחזיק את כפות רגליו, האם זה נורמלי? 2. הוא גם אוהב לשבת עלי כשהוא ממש נשען קדימה לבד, הוא ממש מסרב שאני אשעין אותו אחורה על גופי והוא מתחיל להתנגד לי. הוא רוצה רק לשבת עלי כשגבו אלי והוא נשען קדימה. 3. הוא הצליח גם להתהפך רק פעמיים מהגב לבטן ולא ההיפך. האם יש תרגילים שבהם אני יכולה לעזור לו בהתהפכות מהגב לבטן ומהבטן לגב? האם הישיבה שלו עם הישענות קדימה היא נורמלית? והאם החזקת כפות הרגליים היא בריאה לו? תודה מראש קלולס

לא כתבת מה גילו של בנך

אני מניחה שמגובר על 5-6 חודשים פלוס מינוס. 1. זה נורמלי . 2. גם נורמלי אך אם הוא צעיר נסי להרים מעט את רגליו על מנת לאפשר לו הישען עלייך ביתר נוחות. 3. תוכלי למצוא באתר שלי במדור "מלידה עד חצי שנה" הסבר על לימוד היפוכים. .

נגה אר

New member
שאלה...

בן כמה הוא? לגבי השא' הראשונה שלך- זה בהחלט תקין. הבנתי שזה מחזק להם את שרירי הבטן לקראת הזחילה. לגבי השא' השניה- לא ציינת בן כמה הוא אך אם הוא עדיין לא מתיישב לבד אז נסי להימנע מישיבה שכזו, הרימי מעט את איזור הברכיים שלך וכך יהיה לו יותר קשה להתיישב. שא' 3- תלוי בן כמה הוא והבנתי שעד גיל חצי שנה הוא צריך להתהפך חופשי לשני הצדדים. השכיבי אותו גם על הצד כדי שיכיר את התחושה, משם הוא יתהפך קצת לאחד הכיוונים וזה יקל עליו בהמשך. וכמובן יש את המומחיות שיכולות לענות בייתר פירוט ממני
יום טוב

למעלה