האם זו סתימה?

האם זו סתימה?

זו הפעם השניה שזה קורה. לפני חודש הרגשתי פתאום כאב בזמן הנקה.היה כמו פצע קטן אדום בקצה הפיטמה. אחרי יומיים זה נעלם. אתמול הוא שוב צץ וגם הכאב. עכשו זה שוב נעלם.

It could be

you have to find out why you are having this problem so often. YOur baby may be sucking in a way that causes this to keep happening. Try to change the position on that side.​

אולי...

זה קשור ליניקה בלילה? אז זה היה כשהיא היתה מאושפזת וישנה איתי בבית חולים וגם ינקה מתוך שינה. גם בשבוע האחרון, קר לי לקום אליה בלילה. אז היא ישנה איתי ומן הסתם יונקת...

מצטרפת לעצמי../images/Emo9.gifעם 2 שאלות

רכשתי את הספר מנה ראשונה. אני מאד מרוצה ממנו. דרך חלוקת הדברים והגשתם. הספר מתייס למוצקים. בהנחה שאת מכירה אותו, יש לך הערות לשינויים. משהו שהיא כותבת לתת ולדעתך לא כדאי? ידוע שיש מקרים בודדים בהם אי אפשר להניק. מעניין אותי לדעת מהם.

../images/Emo12.gif I don´t know this book

so tell me about it. There are rare cases where women cannot breastfeed: if they have Aids it is recommended not to breastfeed unless they are in Africa. I think this will change, and they will decide that even with aids, breastfeeding is still the best. MOthers who have active tuberculosis, and if the babies have a rare condition called ´ galactosemia.​

פרטים על הספר

מנה ראשונה מאת אסנת רכטר. יעוץ מדעי ד"ר רם רייפן. הוצאת קרפד. הספר מחולק לשני חלקים: חלק ראשון מפרט ומסביר הרכבים תזונתיים של מזונות שונים ומתי להגישם לתינוק. כולל התיחסות לאלרגיות, מוצקים, מחיות ועוד. חלק שני מתקונים נמחולקים לפי גילים: 4-6 חודשים 6-7 חודשים 8-9 חודשים 9-12 חודשים שנה-שנתיים.

If he doesn´t say that

breast milk should be the baby´s only food for the first 6 months, then I wouldn´t trust anything else he says. I will look for the book, and read it, just to know what is says. thanks for the info!!​

בדקתי

היא אומרת שההמלצות הן הנקה או תחליף עד גיל 6 ח´, וגם מסבירה למה. היא מוסיפה שיש תינוקות שמגלים התעניינות, ויש הורים חסרי סבלנות. במקרה כזה היא כותבת לתת מאד בזהירות תפריט מאד מצומצם. עוד נקודה שמאד מודגשת בספר היא הסכנה או הבעיה במתן מיצי פירות היא ממש נגד מיצי פירות.

למעלה