האם זו רק אני

סנוביש

New member
האם זו רק אני

שממש אוהבת את הדמות של עידית? הדמות הזו מהווה חתיכת מראה לבנות ישראל שכל מטרתן היא להחתן ולהשריץ :/ היא גורמת לי לחשוב המון... דמות מרתקת!

Redemption Song

New member
יש משהו במה שאת אומרת.

לרדוף אחרי חתונה, בית, ילדים.. זה טוב ורע. אבל לדעתי היא יותר רודפת אחרי השלמות, רוצה לעשות אך ורק את מה שהחברה שלנו מכתיבה, ואם היא כבר עושה את זה, אז היא מנסה לעשות את הטוב ביותר. היא מחפשת אך ורק גנים טובים, וכו'. כמו הרבה בנות שמגיעות לגיל 30+-.

אני רואה את זה סביבי המון

וזה תופעה פתאטית
אני מקווה שאני לא אהיה ככה

m a y a n a

New member
אני דווקא ממש מזדהה עם הדמות..

היא יפה, חכמה, קרייריסטית ומצליחנית - הבעיה שלה בחיים זה למצוא אהבה. היא להבדיל מהדמות של נוגה - שהיא יותר פשוטה, שחקנית, זורמת - ולכן קל לה יותר למצוא ולהיות פתוחה לאהבה - ובאמת יש לך את מייק. עידית דווקא מראה את הצד השני - אף פעם אין לך הכל - אז בפן הקריריסטי יש לה - אבל דווקא בקטע הרומנטי היא יותר שמרנית - רואה הצלחה בתחום לפי דפוסים חברתיים מקובלים - משכורת, תואר, מה אבא עושה, מראה מצויין ודייטים במקומות אקסקלוסיביים (ראו פרק 10).. אז ברור שהיא רוצה גם חתונה וכל השאר.. אלו החיים - והם מוצגים יפה בסדרה. מקווה שעידית תסכיל להבין שיהיה לה טוב באמת עם אילן ולא עם החתיך מהעבודה.. ושתיהיה מאושרת :) (הבעיה שהבנה כזו תדרוש שינוי בדמות שלה.. באופי.. בדרישות שהיא מחפשת..)

למעלה