האם "זינה" הולכת להחליף יום/שעה

האם "זינה" הולכת להחליף יום/שעה

במסגרת השינויים של ערוץ 10? אני מקווה מאד שלא, ועוד יותר מקווה שהם מתכוונים להראות את הסדרה עד הסוף (למרות שעם סדרות רכש, אין להם שום אינטרס לא לעשות את זה. את הכסף עליהם הם כבר שילמו בכל מקרה, לא?). אני מקווה שהם יודעים איזה "לחץ ציבורי עצום" יהיה עליהם אם הם יעשו שטויות. אם הם מעבירים את זה לאמצע השבוע אני הורגת אותם.

vampire1

New member
אני לא מאמין!!!! ../images/Emo12.gif

הייתי באתר של ערוץ 10 יותר מחצי שעה ומישום מה הסידרה לא מופיעה יותר ביום שבת, ניסיתי להכנס לעוד מקום מהאתר שמפנה לזינה אבל מישום הוא לא פעיל, אני מאוד מאוד מקווה בשבילם כי הם ימשיכו לשדר את זינה !!!

מרויליה

New member
מה זה משנה?

מקסימום מכוונים את הווידאו. כל עוד שמשדרים את הסידרה מצידי שזה יהיה באמצע הלילה.

משנה כי אני מקליטה בלי פרסומות

ואם ישימו את זה בשעה לא נוחה לי אז זה לא יעבוד. חוץ מזה, זה היה זמן מושלם, הנאת סופשבוע מתוקה. כמו שמישהו כתב בפורום טלויזיה "אם זה לא מקולקל - אל תתקנו"

vampire1

New member
יש בעיה עם מה שאתה אומר...

ערוץ 10 לא פועל בלילות!

אולי זה הזמן להפעיל את

"הלחץ הציבורי האדיר" שעליו הם דיברו בפרומו? צריך להראות להם שאנחנו ערים, חיים ומעונינים.

ares chosen

New member
לפי מה שאני רואה....

אין להם בכלל גישה לחלק של זינה... יואו אם עשו משהו כזה אני נישבעת שאני מורידה להם ת´ראש!!!!!!!!!

ענבר1

New member
אני לא מאמינה..מאיפה הם מחליטים

פתאום דבר כזה אני מקווה שזה יעבור לשעה נוחה אחרת

Maple85

New member
נראה לי שזאת טעות של עורכי האתר

כי במקום זינה, כתוב שיש איזו סדרת דרמה וכשלחצתי כדי לקבל את התקציר של אותה סדרת דרמה, בתקציר היה כתוב שזה בכלל משודר ביום שני ולא ביום שבת... אם הם מבטלים את זינה...יואו...חסר להם!!!

אין הגיון בביטול הסדרה כי בתור סדרת

רכש, הם כבר שילמו עליה, אז יש להם כל אינטרס לשדר אותה.

*זינה*

New member
לכל הזינאים היקרים והמוטרדים ../images/Emo123.gif

אל תדאגו, אם יקרה משהו לסדרה לעונה השישית, שערוץ 10 יהיו אחראים לו, נעשה איזה כנס... באולפן שלהם! כל אחד מתבקש להביא את מיטב כלי הנשק שלו ומצברוח קרבי.
ועכשיו ברצינות - אין מצב שהם יפסיקו פתאום לשדר את העונה. ואם כן - מכתבים, עצומות, לחץ. נו אתם כבר יודעים איך זה. -זינה.

שלומית1

New member
כלי נשק?? זה עוד כלום.. ../images/Emo88.gif

שביתת רעב אני יעשה להם שם..
שרק יעזו... וחוץ מזה איזו סיבה יש להם לשדר רק חצי עונה? אפילו לא הגענו לחצי.. ועוד בייחוד שיש לה רייטינג סביר, כלומר היא לא נמצאת בתחתית אז אין סיבה להפסיק, שלא לדבר על הכסף שהם שילמו..

קיטיארה

New member
תראו...

בזמן האחרון ערוץ 10 עושה הרבה שינויים בלוח השידורים. מה שכתוב בעיתון זה לא מה שיש בטלוויזיה. לא יכול להיות שהם עד כדי כך טיפשים שהם יורידו את זינה.

למעלה