האם זמרת כמו בטי מתאימה לפסטיגל ?

RTur

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

פסטיגל זה גיוס כוכבניקים שישירו שירים מטומטמים בפלייבק מלא ובדרך גם יחדשו את השיר הכי חרוש באותה תקופה ויגרמו לחרישה עוד יותר מעצבנת שלו (ע"ע מאיה היא מאיה הוא).. בטי בפלייבק מלא?! על גופתי!!!

ADVAM4

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בזמן האחרון הפסטיגל נהיה באמת מה שארתור אמר.. אבל לפני כמה שנים.. הייתי רואה את בטי משתתפת שם....:)

תתפלאו, אבל אני חושבת שזה

דווקא יכול להיות ניסיון מעניין. אני לא מכירה אומן אחד שהופיע בפסטיגל בשנים האחרונות שלא זכה להתייחסות מצד התקשורת. חוץ מזה, הנוכחות של בטי לייד אותם כוכבי אינסטנט יכולה להיות מאוד לתרום לקריירה שלה, ושלא נדבר על שיפור העולמם התרבותי של הילדים. בטי הוציאה לאור להיט גדול מאוד שהיה שייך לכוכבת אינסטנט ואני לא צריכה להרחיב בדיבור עד שתבעינו אות.... הפסטיגל יכול להיות סוג של מקפצונת עבור בטי. החומרים שלה מאז ומתמיד הייו מעולים. אבל צריך לדעת איך לשווק אותם. אני בעד. סליחה אם התאכזבתם

אני נוטה לדעה שלך

היות והפסטיגל נהיה ממוסחר וחסר כל כישרונות אמיתיים בתי יכולה לשנות את זה לטובה !!!

ADVAM4

New member
../images/Emo13.gifזה היה יכול להיות מדהים...

אבל אנחנו באמת מנסים להיות מציאותית(אוו אני בטוחה שלא כתבתי את המילה נכון!) לא היה אומן ש"פרץ" בפסטיגל.... הפסטיגל זה חבורה של כוכבי טלנובלות וכמה בדרנים.... זה ממזמן כבר לא רק מוזיקה... בטי כתבה לשירי מימון להיט... אבל אם בטי הייתה שרה אותו הוא לא היה זוכה לחשיפה ולא היה הופך ללהיט... \=

למעלה