האם חברי המועצה הם מעל הכל

• פותח הנושא poza
  • פורסם בתאריך

poza

New member
האם חברי המועצה הם מעל הכל

מי הם חברי המועצה (האופוזיציה) הרואים עצמם מעל כולם. מעל לממשלה, לדורותיה, מעל היועץ המשפטי לממשלה, לדורותיו, מעל למשטרה ומעל לשלטון החוק ובתי המשפט. מי הם חברי המועצה הדורשים כי קזינו לא יתנהל במפרץ אילת. ואחרים, קצת יותר חשובים ובעלי נוכחות, שותקים. להזכירכם, במשך שנים מתנהלים במפרץ אילת הימורים בלתי חוקיים, וכולם שותקים. ומדוע. אולי בשל העובדה כי לשלטון החוק, לממשלה, למשטרה, ליועץ המשפטי לממשלה, אין אפשרות לעשות דבר וכולנו חסרי אונים. גם מתוך רצון. ואולי בשל העובדה כי החוק מתיר הימורים, בלב ים, במים הבינלאומיים, מחוץ למים הטריטוריאליים של ישראל. ואולי בשל העובדה כי הדבר הפך לנורמה מקובלת ולמשטרה אין יכולת להתמודד באופן חוקי עם ההימורים. ואולי בשל העובדה כי הימורים המתנהלים מחוץ לישראל - אכן חוקיים. להזכירכם, במשך השנים פשטה המשטרה על ספינות הקזינו המנהלות הימורים, רק כשאלה מנהלות הימורים בעודן קשורות לרציפי הנמל. וגם אז הוחרם הציוד והמשך פעילותה של הספינה הותרה. אז אם כל אלו, הגופים המכובדים, הקובעים את מהלך חיינו, עוצמים עיניים, מסכימים להמשך ההימורים, ואינם רואים בכך עבירה על החוק, מדוע דווקא חברי מהועצה שלנו חושבים אחרת. בגלל שגבי קדוש, ראש העיר המכהן - פעל רבות למען הבאת קזינו למימי מפרץ אילת, והפעם קזינו שיכניס כסף לעיר. כיצד הם היו פועלים אם וכאשר יבחר מי מהם לראשות העיר. הרי אילת רוצה קזינו. או יותר נכון לומר, באילת יש קזינו. על אפנו וחמתנו.

poza

New member
גילוי דעת בהקשר לדבריו של אלי

לנקרי היום בתוכנית "עצם העניין". האזנתי הבוקר בקשב רב לראיון שערך אמיר איבגי עם אלי לנקרי, חבר מועצה מהאופוזיציה. ראשית, הבנתי שבמוצאי שבת התקיים שיח חברים בו נכחו מקצת מתושבי העיר אילת. חבל כי לא כולנו, התושבים, הוזמנו לשיח זה, זה בהחלט היה יכול להיות מועיל ופורה. לפחות לאחדים מאיתנו. פוזה בטוח היתה מגיעה, לו היתה יודעת. שנית, וסלחו לי על חוסר הבנתי וקצת על הבוטות במילותי, אבל בשידור אמר אלי לנקרי כי לא מדובר בהכרזה על מירוץ לראשות העיר, שיתקיים בעוד כשנה ומחצה, אלא שיח חברים. שאלתי היא, מדוע אין אתם קוראים לזה תחילת המירוץ. כאשר בשידור אמרתם מעל גלי האתר ואני מצטטת "ישנה קבוצה הרוצה לשמוע ולהשמיע את דרכנו, ורוצה להחליף את ההנהגה המקומית". האם אין בכך מאין אמירה ברורה, "חברה - פתחנו את הקלפים, אנחנו רצים לראשות העיר". כמו שידעתם לשלוח מכתבים לכל העולם נגד גבי קדוש, וידעתם לפעול בכל הדרכים הלגטימיות העומדות בפניכם(חשב מלווה, שר הפנים, ממונה על המחוז- כך לפחות קראתי במקומונים), הגיע הזמן שתצהירו בגלוי מה כוונתכם. כמו שאתם רוצים שינוי, כך גם אחדים מהתושבים רוצים אותו. והאמת, נמאס לנו מהמריחות של הפוליטיקאים. הגיע זמן האמת פוזה

pilovich shahaf

New member
"הגיע הזמן האמת..."איזה אמת ../images/Emo6.gif

גילוי דעת...כמה צביעות, לאיזה אמת ולאיזה גילוי אתה מתכוון, מה בדיוק אתה רוצה לדעת, הרי אמת וגילוי דעת אצלך זה חד סטרי, לא
| לפני שאני נכנס לדיון בנושא אמי מצפה לשמוע ממך על האמת והגילוי שלך, מה וכיצד אתה רואה זאת בעיניך כתושב אילתי...

poza

New member
גילוי דעת מפוזה במיוחד לפילוביץ´

זהו, נכנעתי, אני לא יכולה יותר. הרבה זמן שקלתי האם לגלות זאת. האם לאפשר לכולם לדעת. אבל שחף פילוביץ´ עשה לי את זה. הוא גרם לי להבין שאני מוכרחה. ההודעה שלו חדרה לי מתחת לעצמות. הבנתי שאני מוכרחה להגיד את כל האמת. כדי שלא יחשוב שזה חלילה חד סטרי. אני מוכרחה גילוי דעת.
אז פילובץ´ במיוחד בשבילך- גילוי הדעת שלי
תפנים לעזעזל- אני אישה ואילתית גאה.
ואני גם לא עיראקית

pilovich shahaf

New member
רגע, רגע , הלו יש מישהוא בבית..../images/Emo6.gif

מה אתה לוקח זאת אישית, אני פניתי אליך באופן ציבורי, כתגובה להודעה שלך, תחת הכותרת..."גילוי דעת...", ואתה נכנסת ללחץ, שחרר, תוריד גז, תתיחס עינינית ולא אישית, זה לא מענין אותי מי אתה, מה שחשוב לדיון בפורום מהי אמת לדעתך בכלל ומהו גילוי דעת בפרט.... יאלה תן גז...

למעלה