האם חבר שלי אסקסואל?

דניאל993

New member
האם חבר שלי אסקסואל?

שלום לכולם. החבר הכי טוב שלי, בן 17.5 לא מתעניין כלל בבנות/בנים. כשכל החברים שלו לא יכולים להפסיק לחשוב על בנות, הוא חושב על Dragon Ball. ילד שקט מאוד בעיקרון. עדין. לפעמים כשהוא משחק בכאילו מכות עם בנים בכיתה שלו, רואים שעומד לו.( אולי סתם מהתרגשות?) אינו גולש באתרים פורנוגרפים משום סוג שהוא ( בדוק ). אני מבין שזהות מינית לא משתנה אחרי גיל 15-16. האם הוא אסקסואל? אם הוא בבכל זאת הומו, למה הוא לא גולש באתרים של הומואים? למה אין לו חבר/חברה? האם יש סיכוי שהוא פשוט מתפתח לעט מבחינה מינית, או שבגיל הזה הכל כבר בטוח מקובע? כששואלים אותו למה אין לו חברה, הוא אומר שאין בבית הספר מישהי חמודה. טוען שהוא סטרייט.

Berethor

New member
יכול להיות שהוא דרקונסואל

אוליי בגלל זה הוא אוהב Dragon Balls. בכל אופן גם א-מיניים לא חושבים על בנות כל היום, אם נדייק הם לא חושבים על סקס כל היום, והבנות במקרה שם. אני לא חושב שהוא הומו, אוליי פשוט יש לו בעיות של שליטה עצמית ויצריים, מה גם שמבעיות של זקפת יתר סובלים גברים רבים בארץ. כן הוא אסקסואל ותניחו לו לנפשו, זכותו לא תעניין במין ובנשים/גברים ולא לסתכל בפורנו בניגוד עליכם. הייתי אומר שמהבחינה הזאת הוא הרבה יותר מפותח ממכם. פשוט אל תתערבו בחיים הפרטיים שלו.

קודם כל

הזהות המינית ממש לא מסיימת להתגבר עד גיל 15-16. כלומר, יכול להיות שהוא מתפתח מינית בקצב שונה ממך, ושהוא עוד לא התחיל להתעסק עם בנות. זה גם הגיוני. חוץ מזה, ממתי לכל מי שרוצה מישהי יש חברה? דבר שני, רק הוא יכול לדעת מה הנטייה או חוסר-הנטייה המינית שלו. אז לשאול בפורום פה לא באמת יעזור, אנשים יכולים רק לנחש.

inbardaf

New member
../images/Emo45.gif

אין לי מושג מי את ומאפה הגעת, אבל לדעתי את צודקת. בכלל, כל האנשים ששואלים פה על החברים/בני-זוג שלהם: לא יותר פשוט לשלוח אותם לכאן במקום לדסקס עליהם מאחורי הגב? ואם תדע שחבר שלך הוא אסקסואל - מה זה ייתן לך? אם מישהוא צריך לדעת מזה, זה הוא והוא בלבד. אם הוא ירצה, הוא גם ישתף אחרים..

queen helen

New member
ובנוסף:

למה חיטטת לו במחשב? אם הוא לא מתלהב מבנות, הוא לא זכאי לפרטיות?

דניאל993

New member
תודה על המענה

תודה לכל העונים. בן אדם שמתנהג בצורה חריגה, צריך עזרה. אם אקבל את הרושם שהוא אכן אסקסואל, אפנה אותו לפורום הזה. אם הייתי מקבל את הרושם שהוא הומו, יש פורומים אחרים. בדרך כלל אנשים בעלי בעיות התנהגות לא מודעים כלל לבעיה או מתכחשים אליה. מאחר וההתנהגות שלו חריגה, חובה עלי בתור חבר קרוב לעזור לו. חוץ מזה, הבנתי שאסקסואליות אצל בנים חריגה יחסית, אלא אם כן היתה טראומה נפשית הקשורה למין. מי יעזור לו אם לא החברים שלו? ההורים שלו עסוקים בעבודה כל היום ואין להם הרבה כוח להתעסק עם הילדים שלהם כשהם חוזרים. להם זה נורמאלי שאין לו חברה, אבל כשמכירים את הבן אדם, רואים שיש לו בעיה. ללא התערבות, הוא יבזבז שנים יקרות מהחיים שלו על כלום.

inbardaf

New member
../images/Emo13.gif

בשביל זה יש חברים... אז פשוט תשלח אותו לכאן ותן לו להחליט לבד. כל מה שאתה צריך לעשות זה לחשוף אותו לנושא. לא לשאול אותנו עליו - כי אין בזה תועלת והוא גם עלול להפגע מזה 'שחשפת' אותו ככה.

Berethor

New member
חברה זה בסדר

אבל לרדוף אחרי סקס ולחשוב על "בחורות" כל היום זה בזבוז עוד יותר גדול של החיים. החברים שלו מבזבזים יותר.

למעלה