האם חובה מכשיר סליקה בדוכן?

חסה משי

New member
האם חובה מכשיר סליקה בדוכן?

על איזה מכשיר אתם ממליצים ?ללא עלויות מטורפות תודה

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifהי דליה.....ספרי ספרי.....לכולם!!!

במקרה השבוע ניסיתי לעזור לבעלת דוכן שמעונינת להתקשר לחברת תשלום באשראי, תיווכתי בין מוכר לקונה מכשיר יד שניה, לא יודעת עדין אם הצליח, אבל המידע דרוש לרבים אולי באמת נפתח כאן שירשור בנוגע למידע על כספומטים והסכמים, כמה עולה התענוג? . אז בואו ספרו על נסיונכם בנשא והאירו עיננו.

תופעת אנשי האשראי../images/Emo59.gif

ראשית אלתאמינו לשום חברה כולם נבלות וטרפות. סוכנים יכולים להציע לכם עולם ומלואו אבל ביום החתימה שימו לב על מה חתמתם . אני שילמתי הון תופעות עד היום לישרכרט שתיוון לי את ויריפון : טעות לעולם אל תקחו מכשיר דרך ויזה, או ישרבלוף או כול חברת אשראי אחרת תמיד ישירות מהספק זה מוזיל עלויות במאות % לשנה. בקיצור ניתן להגיע לעלות מצויינת של במקום מ 210שקל ועד 120 שקל ואם קיבלתם באמצע תנסו עוד להוריד. לקוח חדש שעובר מחברה אשראי אחת לאחרת יכול להוריד להם את התחתון בקלות , חסכון בפתיחת מסוף חדש ורווח נקי ללקוח. בכלל אני מציעה כול כמה זמן לעבור מחברה א' לחברה ב' כך תמיד תצאו עם מחיר מוזל הרי אתם עוזבים חברה ועל לקוחות קיימים המלחמה גדולה יותר מאשר על לקוחות חדשים. היום ניסיתי לעזור לאחת הפונות כאן בפורום לצערי היא לא הצליחה לקבל את המחיר שאני קיבלתי וזאת משום שהיא לקוחה חדשה אם היא היתה לקוחה של חברה איקס ועוברת לאחרת היא היתה לבטח מקבלת את ההנחה. אז בקיצור מי שלא שייך לחברת ויריפון ויש לו מכשיר נייד ורוצה לעבור לויריפון אני חושבת שאני יכולה לעזור במתן מחיר טוב יותר . תפנו אלי בפרטי ואני אשתדל לעזור ככול יכולתי לכולם שבוע נפלא ושלא...לא יעבדו עליכם....

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif את מציעה לעשות "שופינג" בין החברות

ולברור את ההצעה הכי טובה. ולחילופין למי שיש כבר עיסקה, לעבור בין החברות על מנת להוזיל את ההוצאה החודשית, לנצל את התחרות בין החברות המספקות את השרות. מידע חשוב, תודה רבה.

כמו גם בחברות סלולאר ותקשורת מדיה

כמה פעמים קרה לכם שנציג חברה tv הציעה לכם לעבור אליו בתנאים נוחים יותר? אותו דבר זה גם באשראי , הרי המכשיר מושכר ולמה לשם כול כך הרבה שכירות אם אפשר להוזיל גם ככה שוחטים אותנו מכול הכיוונים. ואגב ישנם חברות שנותנות גם עמלה פחותה יותר לדוגמא בויריפון תקבלו אחוזון נמוך יותר מאשר בויזה או ישראבלוף. הרי הכול מסחרה לצערנו אנו חיים במדינה של קומבינציות . בעארהב ובאירופה אסור לעשות כאלה משחקים שם זה קשיח.

fiberart

New member
בנוגע למכונת אשראי

היי מדיפוקס 111 לא הצלחתי לשלוח לך מייל האם תוכלי ליצור איתי קשר? תודה

fiberart

New member
מדיפוקס לא קיבלתי כלום

תתקשרי אלי ואני אחזור אליך כי שלחתי לך מסר בתפוז/בלוג? ולא קבלתי מענה. תודה

למעלה