האם חולי-סוכרת ממעיטים בתפילות?....

הר תבור2

New member
האם חולי-סוכרת ממעיטים בתפילות?....

ניכנסתי לסופר מרקט ואיתרתי ממש ממש מעט מוצרים "ללא סוכר". אחת המסקנות המתבקשות - האם חולי סוכרת ממעטים בתפילות? למדתי השבוע שחולים חייבים ממש להודות לבורא עולם על כך שחלו... בתקוה שהתפילה בדרך זאת תסייע להחלמה וריפוי. כלומר = להודות לשם גם על ה"כשלונות והמחלות" שנתן לנו בתקוה שדרך התפילה הזאת יעילה לריפוי יותר מאשר הדרך הקונבנציונלית של ייאוש והמנעות מתפילה .

תומרונתם

New member
מנהל
צחוק צחוק...

אבל אני בהחלט מודה על הסכרת שלי.
הרבה דברים חשובים קרו לי בחיים, שלא היו קורים אלמלא הייתי סכרתית.
אז הנה, לא תפילה, ולא בורא עולם, אבל השתלשלות נסיבות

ואני לא ממש מסכים איתך, ולמרות שהשתלטתי על הסכרת

וגם ה- A1C במצב טוב, אני ממש לא יכול להודות על הסכרת שלי. שום דבר טוב היא לא עשתה לי.
&nbsp
ולהתפלל לאיזו יישות דמיונית מסיפורי האגדות? צר לי, אבל אצלי זה לא יקרה

הר תבור

יש מספיק אתרים שעוסקים בבולשיט הזה.. אם לא תמצאי, יש לך את שרת התרבות, שמגלה בזמן האחרות ידע רב בנושא..

הר תבור2

New member
מפלגה בעד "שרימפס" וניסויים ב"לוויים"....

מצאתי קטע עיתונות בענין הסכם בין משרד הכלכלה לממשלת קנדה. לדעתי יש לקרוא בין השורות - "מדינת ישראל מצטרפת לתמיכה בצייד פרות הים בקנדה" = סוג של פולחן דתי = כנראה תחביב סודי של ראש הממשלה... שקפץ בעבר ללילה עם ציידי פרות הים בקנדה" בשביל ההשראה הנדרשת למילוי תפקידו המדיני. אז הנה למרות מותו של ראש המוסד - ((נרצח בגלל זה?)) הצלחנו לעלות על סוד אישיותי של ראש הממשלה... כיצד מכשירים ראש ממשלה צעיר לתפקיד הצייד

הר תבור2

New member
מתפתלת מכאבים עדיין ומודה לשם ....

לפני כמה שבועות פגשתי חסיד ברסלב שיעץ לי להודות לשם גם על המחלה שלי בתקווה להביא מזור. אז לשאלתך אם הכל בסדר אענה "תודה לאל" אבל אני מתפתלת מכאבים וממתינה לתור במרפאה

למעלה