האם חוץ מייבגני יש עוד צופי טורקיות?

האם חוץ מייבגני יש עוד צופי טורקיות?

הייתי בהרבה הסתייגויות לגבי הטורקיות. תחילה ששידרו מנקשה וחליל פסלתי כי זה ז'אנר חדש בנוסף היו סיבות פוליטיות וגם עצם העובדה שהראשי מת בסוף עשה את שלו. אחר כך שידרו את אהבה אסורה, רציתי לנסות אבל גם שם הראשית סיימה רע כשהיא פחות גרועה מטרסה שזכתה לסוף טוב. ואז הגיע פטמגול, הטורקית הראשונה ששבתה אותי שבסוף הראשית נלחמה למען הצדק וזכויות הנשים הנפגעות מינית במדינה מוסלמית. זה עבר בצורה אמינה כל התהליך השיקום של פטמגול ושליווה אותה אחרי החתונה עד שיכלה להגיע לאינטימיות עם גבר לאחר החוויה הנוראית שעברה. ואף נכנסה להריון.

נראה לי אחרי זה בא אזל שצפיתי עונה ראשונה ובעונה השנייה פרשתי כי זה היה מאפיות ומלחמה. לא משנה שבסוף שני הראשיים מתו.

עם הזמן הפרידו בין ויוה לויוה פלוס עם העונה השלישית של קרדאיי. אותה גם ניסיתי אבל מיד ירד לי ממנה זה הזכיר לי את אזל מבחינת אלימות. ואז התחלתי לשפוט טלנובלה לפי העלילה שלה כי שחקנים רובם לא הכרתי. ניסיתי את איפט ועצם זה שהראשי אונס את אהובתו ומכניס אותה להריון ונוטש אותה בגלל תאוות בצע והראשית איבדה את תינוקה לאחר שאביה הכה אותה בגלל הפרימיטיביות ואם זה לא מספיק אז השחירו את הדמות הטובה בזמן שהראשית לא הפסיקה לאהוב את הגבר שאנס אותה זה כבר עבר את גבול טעם הטוב כך שהסוף היה גרוע במיעוטו. צ'ליקושו משום מה ניסיתי ומתחרטת על שביזבזתי את הזמן על רומנטיקה מגוחכת שהציגו אותה. הסודות אפלים הייתה נהדרת הסיבה העיקרית שלא יכלתי להמשיך היא בגלל שאהבתי את המאהבת המשת"פית שהייתה עם החוקר. אהבתי את הכימיה ביניהם אבל כשגיליתי את האמת עליה שהיא אחראית לחטיפת הילד, איכזב אותי נורא וגם ביאס אותי עבור החוקר שגם אותו אהבתי והוא נשאר לבד. נאלצתי לפרוש למרות היותה איכותית.
עד שבאה אימא לא ראיתי אף טורקית מאז. היא טלנובלה מדהימה, מרגשת, ריאליסטית שיכולה לדבר להרבה אנשים וגם המשחק אמין במיוחד של הילדה וג'נג'יז שעושה מעולה את המפלצת. במקביל אני רואה גם ונדטה. אני אוהבת את הרוע המתוחכם של מרווה למרות שיש כמה דמויות טיפשיות גם כמו טליאן, מהמט, בורג'ו ואני הכי נהנית מאיך שאויה חכמה ולא נשארת חייבת. היא יודעת איך להחזיר בצורה נקייה ומבלי ללכלך ידיים. ממש לא דמות פאסיבית ובנוסף גם, התגברה על טליאן האידיוט שבטוח שנשארו שרידים ממערכת היחסים שלהם בתיכון. אחרי שהתייחס אליה ככה יש לו את הזכות לבוא בטענות? רק חבל שעכשיו הוא בטוח שכולם צדקו ושהיא בגדה בו עם המורה. כבר הייתי מעדיפה שהעוזר האישי שלה יתחזה וגם יש לו רגשות אליה. והוא נייטראלי.

בקיצור אני צופה בשתי טורקיות מהממות כרגע ונהנית.

faery18

New member
אם כבר ז'אנר שונה מלטיניות לאחרונה אני חושבת לנסות קוריאניות

כן כן גם אני לא חשבתי שאגיד את זה..

בעבר ניסיתי לתת צ'אנס לסאם סון והיהלום שבכתר ולא הלך.
אבל לכל הרוחות למשל ששודרה פה פעם וויוה העלו לא מזמן לאתר נראית לא רע.
http://viva.walla.co.il/tvshow/2958757
אולי כשאסיים את ההשלמות שלי אתן לה צ'אנס, אם היא תהיה עדיין באתר..

evglev1

Well-known member
מנהל
זה רק 16 פרקים של 60-70 דקות

כך שסביר להניח שתספיקי. גם עדיין יש באתר תקופתית קוריאנית "אהבה לאור ירח", אבל היא כבר מזמן באתר, ונראה שעד שתסיימי את ההשלמות היא כבר תרד.

faery18

New member
ראיתי עכשיו את הפרק הראשון של לכל הרוחות וממש אהבתי!

http://viva.walla.co.il/episode/3172981
רציתי לראות קודם כל אם אני מתחברת וזה נראה ממש מגניב
רק טוב שלא עפו על עצמם עם הפרסומות
מצחיק איך כל הפרק הראשית הייתה עובדת מטבח ביישנית ומופנמת גם כלפי השף מושא אהבתה ואיך שהרוח של סון אה נכנסה בה אף אחד לא הבין איך היא הפכה להיות ההיפך ממה שהייתה ברגע אחד
מעיזה חצופה ובסוף גם הפילה את השף לרצפה חח השף הזה קצת מתנשא אבל רואים שהוא בן אדם טוב מעניין גם איך הוא יגיב כשיגלה שהיא הבלוגרית שהוא התחיל להעריץ! בהחלט עושה רושם טוב. גם הפתיח ממש חמוד

evglev1

Well-known member
מנהל
כן האתר של וואלה משגע עם הפרסומות

כשצפיתי לאחרונה היו פרסומות כל שש דקות, עכשיו שמעתי תלונות שכבר כל שלוש דקות.

השף אולי מתנשא אבל פחות מהסו שף שלו, שבכלל בפוזה.

גם סון אה בסך הכול מבקשים ממנה מפתח שהיא אפילו לא יודעת שהוא אצלה כי היא רק נכנסה לגוף ולא יודעת כלום על הבחורה שנכנסה אליה וגם כולם מבקשים ממנה דבר פשוט, והיא לא יודעת מה רוצים ממנה והם לא מבינים מה הבעיה שלה להחזיר מפתח שהיא לקחה בטעות. וגם הייתה כל כך חלשה ופתאום הפילה את השף.

evglev1

Well-known member
מנהל
אגב שודרה לא מזמן קוריאנית "אגדת הים הכחול"

שאמנם זאת אגדה מיסטית, אבל היו כמה קווי דמיון למעבר לזמן, שאמנם בניגוד למעבר הזמן החלק התקופתי הופיע בהבזקים, קודם בתחילת כל פרק ואחר בהקבלות בין העבר להווה, אז בדיוק חשבתי עליך בנוגע להשוואה. אמנם היא כעת לא באתר, אבל אם תהיה באתר או בשידור חוזר, חשבתי להמליץ לך עליה בגלל הדמיון המסוים שמצאתי בין מעבר לזמן לאהבת הים הכחול הקוריאנית.

faery18

New member
בהחלט יש דמיון! גם נראה נחמד

http://viva.walla.co.il/tvshow/3064915
בא לי לגוון ולקוריאנים באמת יש רעיונות לא רעים.
רק השפה הזאת והתרבות המוזרה חח..אבל בסדר אפשר להתרגל נראה לי.
ככה שאני בהחלט מתכוונת לתת עוד צ'אנס לז'אנר הזה כשאסיים עם מה שאני צופה.

evglev1

Well-known member
מנהל
אזל הייתה לפני פטמגול

היכו אותנו עם פטיש מנקשה וחליל - הראשי מת, אהבה אסורה - הראשית מתה, אזל - שני הראשיים מתים ובאזל אף מישהו בעונה השנייה רצה לכתוב סיפור על הזוג ואמר שהסוף חייב להיות טראגי אחרת העלילה לא תהיה מספיק חזק, מה שיצר את הרושם שבטורקיות תמיד הסוף רע, ואז באה פטמגול עם סוף טוב ואחר כך קרדאיי שנעצרה באמצע כי הטורקים היו בפגרה אחרי ההחלטה לצלם עונה שלישית ובויוה פלוס כבר רוב הטורקיות היו עם סוף טוב.

איפט באמת הגזימו שהפכו את הדמות הראשית לסמרטוט כי גם אחרי שהדמות הגברית הטובה מתה, או יותר נכון התאבדה כדי להאשים את איפט ברצח שלו, ואחרי שהאמת על כך התגלתה ואיפט והאנס היו ביחד והתחתנו, האנס היה נורא מצ'ואיסט ואיפט המשיכה לסבול ולקבל את זה באהבה, כך שמבחינתי שהאנס שבעצם הפך לראשי מאז שהדמות השלישית מתה, מת בסוף זה דווקא שימח אותי.

רומי 9121

New member
ברור,
אני צופה אדוקה של טורקיות , אבל לא ראיתי אף פעם תגובות כאן בפורום לטורקיות\ כך שאני מגיבה ורואה בפורום השכן של וואלה ויוה.
אבל אשמח אם יתחילו גם בפורום הזה לכתוב על טורקיות.

למעלה