האם חוצן צולם בחוג הארקטי?

• פותח הנושא חפY
  • פורסם בתאריך

חפY

New member
האם חוצן צולם בחוג הארקטי?

מתוך האתר www.ufocasebook.com. קישור לכתבה ולתמונה מה דעתכם?

חוצן מוזלמן :-\

נראה רזה משהו
נראה מעניין, יותר ברור מרוב התמונות האחרות ברשת.

Nirrr212

New member
נראה לי באזור של אנטארקטיקה

או בקטבים הצפוני/דרומי.. שמישהו יתקן אותי אם טעיתי :p

סנגי

New member
ההונאה פשוטה../images/Emo153.gif

אחד הדברים הפשוטים ביותר לזייפנים הוא לצלם דמות במקום שכוח אל או במקומות נידחים יש מספיק זמן לבצע שוטים על הצילום. היום בעידן הנייד דור שלישי אין ספק שייתפסו המון זיופים אך פה ושם בזכות הטלפון החדיש יתפסו קטעי וידאו אוטנטים שיעשו סנסצייה ולדעתי זה אוטוטו בפתח ברגע שהעולם ירושת בפס רחב ואז יקלטו בוידאו הנייד דברים שידהימו את התקשורת. קצת סבלונות לא תהייה פיסת אדמה באויר בים ביבשה בו בני אדם יסחבו את הנייד שיתעד מפגשים מוזרים.

Majestic12

New member
החוג הארקטי

חוג ארקטי = החוג הצפוני של כדור הארץ (ארקטיקה).. חוג אנטארקטי = החוג הדרומי של כדור הארץ (אנטארטיקה)..

חפY

New member
ולגופו של עניין.......?

מה אתם חושבים- חוצן או זיוף? אני מתלבט.

Majestic12

New member
גם אני מתלבט בקשר לתמונה

אין מספיק מידע על מקורה והאם היא נבדקה ע"י מומחים.

ירדן121

New member
תראו אבל אם אתם החלטתם שהתמונה

אמיתית. זה אומר שיש חוצנים כל כדור הארץ יענו זה לא סתם ככה.... כאילו יש פה חיזרים !

Majestic12

New member
אף אחד לא אמר שאין כאן חוצנים

לדעתי האישית יש על כדור הארץ חוצנים בדרך קבע. מן הסתם יש להם גם ביססים על כדור הארץ, ולא כל ביקור שלהם מקורו במסע בן מליוני קילומטרים בחלל. חלק מהם, לדעתי, מצוי הרבה יותר קרוב - גם במערכת השמש וגם על כדור הארץ.

Gilliana

New member
כמו ש-"גרון עמוק" אמר למאלדר:

Mr. Mulder, they've been here for a long, long time

חפY

New member
אפרופו "תיקים"- מה אמור, עפ"י הסדרה

לקרות בשנת 2012?

Gilliana

New member
../images/Emo58.gif

פלישה חייזרית כוללת לכדור הארץ, השמדת האנושות ושיעבוד מה שיוותר ממנה - 21.12.2012

ירדן121

New member
נחמד...

מה שמזכיר לי שחלמתי עוד חלום על פלישה של חייזרים... הייתי בחוץ ואז פיתאום התחילו להגיע חלליות מוזרות כאלה...ואני ישר ידעתי בחלום שזאת פלישה של חיזרים ואז אמרתי לכולם שצריך לנסוע רחוק יענו כמו מלחמת העולמות.. ואז ארזנו דברים ונסענו לא יודעת זה היה חלום כזה מוזר.. אני שונאת ללכת לישון רק בגלל שאני פוחדת לחלום חלומות מפחידים כי אני פוחדת בחלום כאילו זה נראה ממש אמיתי..ואני פוחדת שאני רק ימשיך לחלום ולא יתעורר מהם.. ואז שאני מתעוררת יעני מזה הקלההההההההההההה.. כאילווווו "אני חיהההההההההה"

Gilliana

New member
כמו הסיוטים שיש לי על סופות טורנדו

רק ששלי מתגשמים...

Gilliana

New member
כריס קארטר ../images/Emo13.gif

יוצר ומפיק הסדרה "תיקים באפלה".

למעלה