האם חיילי צה"ל היו מסוגלים לעשות זא

pilovich shahaf

New member
האם חיילי צה"ל היו מסוגלים לעשות זא

תמונות ´´מהטבח בג´נין´´ -לא מומלץ לכניסה!!! http://poetry.rotten.com/jenin/ אזהרה!! מדובר בתמונות מחרידות, שאין שום סיבה לצפות בהן אתר rotten.com, המתמחה בהצגת תצלומי זוועה לטובת שוחרי הז´אנר, העלה עמוד חדש, המתיימר להציג תמונות של הרוגים פלסטינים מג´נין. התמונות, הצפויות להפוך את קיבתם של הצופים, אנשי ימין ושמאל כאחד, מראות גופות אדם מרוטשות, חלקי גוף פזורים ושאר ירקות מחליאים. למיצג הגרוטסקי צירפו אנשי rotten את הטקסט הבא: "ישראלים ופלסטינים טרם הגיעו להסכמה באם היה או לא היה, אך קולין פאוול לא ראה "כל סימן לטבח" במחנה הפליטים ג´נין, שבגדה המערבית". דומה שאנשי האתר עדיני הקיבה מוצאים בתמונות שלהם הוכחה מספקת לחייתיות של החייל הישראלי שוחר הדמים. התמונות http://poetry.rotten.com/jenin/ אזהרה!! מדובר בתמונות מחרידות, שאין שום סיבה לצפות בהן

וי ואבוי ... באמת שלא מומלץ להכנס 8

מ ז ע ז ע !!!!!!! אין מילים לתאר את הגועל ...

mivzak

New member
לא אמרת שאתה פורש

פילוביץ היקר תפרוש כבר אתה פשוט מבלבל לאנשים את המוח בשטויות הרי אם כבר תגיד משהו רציני כבר לא יתייחסו אליך כי רגילים לשטויות שלך אז אני מקווה שאתה ואריק שרון תעשו את הצעד הנכון ותפרשו בשיא........

pilovich shahaf

New member
אני מקדיש לך את תמונתו של...../images/Emo26.gif

המחבל שחוסל ביישוב מורג...
המשך יבוא...

pilovich shahaf

New member
למה חברים אתם לא רוצים לראות...

...ולחיות את המציאות במו עיניכם ולשמוע במו אזניכם...?? או שאתם אוהבים שיגנבו את דעתכם וויסה ורסה...@ מאשימים את עם ישראל בכלל ואת צה"ל בפרט בשקרים, ולא שמעתי ממכם/ן מילה אחת לטובת צה"ל בכלל והמדינה בפרט. לכן אני מהיום אדאג לגולשי העולם הוירטואלי באילת, לקבל תמונה נוספת על האמת שאתם מקבילים ונותנים....@ על זה נאמר על ידי בית המשפט והשופט חשין היום בבג"צ, טיבי ובאשרה כשירים להכנס לכנסת ישראל...@ המשך יבוא...

למה ???

לומר לך את האמת , לא הבנתי עדין מה אתה רוצה בדיוק ?... חבל שאתה גורם לכולנו זעזוע הרגשת גועל וכנראה גם סיוטים בלילה .. אם לזה התכוונת , אז עשית את העבודה כמו שצריך . בבקשה ממך , אנא מנע מאיתנו עוד תמונות גועל כאלה

pilovich shahaf

New member
שרון בת28 אז אל תכנסי...../images/Emo45.gif

אבל את משלימה עם סרט שעשה מוחמד בכרי בכספי ציבור "גנין ג´נין, שבו הוא מספר שקרים ומעוות את מה שבאמת קרה , ומציג את צה"ל כרוצחים וכטובחים, אז אני שאלתי שאלה פשוטה, האם זה נכון, כי מה שהבאתי לעיל מתפרסם בכל העולם, האם זה לא איכפת לך,?? לי כן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

אני לא רוצה לראות

הרי ברור שהסרט שלו הוא שקר וכזב למה שבאמת קרה שם .. אני נגד הסרט הזה .. במיוחד בגלל שהוא מציג את הצד הפלשתנאי בלבד הסרט לא צודק , ואני חושבת שהחלטת הצנזור לא להקרין אותו היא החלטה נבוכה כי אפישהו יש להתחשב גם במשפחות השכולות שסרט זה בסך הכל מראה גישה שלילית גישה רצחנית של חיילי צהל בג´נין . גם לי אכפת , גם לי זה כואב .. ולי כואב עוד יותר שאנחנו מדינה שלפעמים עושה כאלה שטויות ואחד מהשטויות שלה זה שבג"צ החליטו כי אחמד טיבי ודהמשה כן יוכלו ללרוץ למדינה שלנו .. אבל בין להביע דיעה להראות תמונה מזעזעת שמילה או שתים היו יכול היו יכולים לעשות את אותה עבודה ולאו דווקא תמונות כאלה .

אומרים שתמונה אחת שווה אלף מילים

התמונות האלה שוות הרבה יותר מאלף מילים. הזוועה ללא ספק מגולמת בהן. לפחות בקישור פילוביץ היה הוגן והזהיר לא להיכנס. לגבי תמונת המחבל ממורג הוא לא הזהיר אבל אני מניח שניתן היה לדעת במה מדובר ומי שלא רצה יכול היה להתעלם. אבל יצר הסקרנות הוא חזק בכולנו. ולכן כולנו ראינו והזדעזענו עד עימקי נשמתנו. לגבי השאלה האם מותר או לא מותר לנו לראות את התמונות האלו? אני כבר קיבלתי אותן בדואל (email) וכבר אז נגעלתי. אח"כ ראיתי את שידורי תחנות הטלוויזיה הערביות שכל תושב ערבי אזרח ישראל ומדינות ערב מכיר ורואה. ברוב ערוצי הטלוויזיה הערבים שצפיתי בהם הנקלטים בצלחות אותן ניתן לראות בכל יישוב ערבי, ראיתי את אותן התמונות. ראיתם פעם את שידורי אלמנר? הטלוויזיה של החיזבאללה? זהו זבל תקשורתי מהסוג הנמוך ביותר, אבל במדינות ערב נחשפים אליו ואל דברים נוראים אחרים מידי יום. תמונות של תינוקות מרוטשי איברים ולאחריהם, תוך ניצול של הקישור בתודעת הצופה, תמונות של חיילי צה"ל יורים ועוד דברים נוראים. אז פילוביץ הביא אותן לכאן. ויצר דיון. זהו דיון ראוי, אבל רק מכיוון שרואים תמונות כאלו אצל שכנינו מעבר לגבול ואצל ערביי ישראל. אחרת, זוהי זוהמה בזויה.

מילה נכונה שווה גם תמונה אחת ..

אני חושבת שהבעיה שלנו במדינה הקטנה הזאת שיש בה יותר מידי דעות .. והרבה פחות מזה הסברה . התמונות המזעזעות האלה מופצות לכל מי שרוצה לראות וגם למי שלא .. בכל רחבי העולם .אפשר למצוא אותם בכל האתרים שתומכים במאבק הפלשתני . כמובן כשרואים תמונות של אברים מרוטשים של נשים זקנות וילדים מתים אז הסימפטיה כמובן תהיה לכיון הצד החלש , זה שנפגע , אבל מה קורה אצלנו כאדם אחד מחליט יום אחד להתפוצץ באוטובוס .. בבית קפה .. בקניון .. באולמות .. .מה קורה אז עם כל מי שנפגע .. אנחנו לא יודעים להסביר את עצמנו .. ובגלל זה דעת העולם כלפנו תמיד היתה שלילית טנק מול ילד זורק אבן , חייל יורה , מטוס מפציץ .. לפני כמה חודשים באחד העיתונים אני לא זוכרת איזה הופיעו תמונות כל ההרוגים מלפני שנתיים שני דפים מלאים בתמנות של זקנים נשים ילדים חיילים .. זה צמרר אותי .. לראות כך את כולם כאילו מביטים בי .. למה לא עושים בזה שימוש ..? אנחנו לא עם צמא דם , בשבילו אדם שנהרג כאילו הרגו המוני אנשים , הכאב והצער .. כאילו היה זה אדם הקרוב אלינו גם אם לא הכרנו אותו .. אצלהם אדם שנהרג .. אז מה .. המשפחות שמחות .. השהידים מוות קדושים .. אין להם ערך לחיי אדם .. כי אם היה להם אזי לא היו מתאבדים וגורמים לאסונות .

ronnie yoffe

New member
חיילי צה"ל

זה בכלל לא רלבנטי אם חיילים מצבא כל שהוא יכולים לגרום לזוועה כזו, מה שחשוב יותר, זה להראות את התוצאות הנוראיות שגורמת מלחמה. זה כבר לא דיבורים, זה כבר לא דיעות וזה כבר מעבר לכל מחלוקת. מלחמה הורגת, מלחמה משמידה ולכן כדאי להיכנס לאתר זה ולראות את התוצאות הנוראיות של הקונפליקט המזויין- תרתי משמע- ביניינו לבין אייבינו. תמונה אחת שווה אלף מילים ןאולי זה מה שימתן חלק מאיתנו הסבורים שרק בכח אפשר לפתור את בעיות האזור המחורבן הזה. השאלה פילוביץ´, כמה מאיתנו ראו את המחזות הנוראים האלו במציאות? אתה? אני כן, לצערי.

mivzak

New member
פילוביץ היקר

אני קנא בך שאתה חדור אמונה במה שאתה מאמין ללא צורך לבדוק לפעמים אולי אתה טועה! זה נכון שהתקשורת העולמית נוטה לצד אחד במלחמה שמתרחשת אצלנו אבל מה לעשות שהנטיה היא תמיד ללכת עם החלשים ובמציאות שלנו אנחנו הכובשים שמתעללים בעם שלם שרובו חף מפשע, הידעת שעשרות נשים פלסטניות שהרו ללדת הפילו את הולד שלהם ליד המחסומים כי חיילי צה"ל לא נתנו להם להגיע לבתי חולים? הידעת שעשרות קשישים וקשישות ילדים וילדות נהרגו בטעות מירי של חיילי צה"ל? הידעת שקומץ מתנחלים מונע מכפרים שלמים לעבד את אדמתם? מר פילוביץ היקר עיקר כוחנו הוא במוסריות שלנו ולצערי הרב בשנתיים האחרונות אנחנו לא בשיאנו. במעשינו אנחנו מנציחים את המאבק הזה ולא מנצחים בו "הלנצח תאכל חרב"...

pilovich shahaf

New member
mivzak מה המכנה המשותף בין...

@ יונתן החשמונאי-אחיו של יהודה המכבי @ @ הרב שחיבר את הפיוט המפורסם-"יה ריבון עולם" @ @ מייסדה של חברת- "תה ויסוצקי" @ @ אליעזר בן יהודה "מחיה הלשון העברית" @ שביתו נתיבה בן-יהודה יש לה תכנית רדיו בן 12 ל-02:00 בחצות. באשר לתוכן הודעתך אשיב לך בהמשך לשאלה/חידה זו שהיא קשורה לתגובה לתגובתך...@ @ המשך יבוא...@

למעלה