האם חיסון הפוליו הרגיל(מומת) לא מונע הידבקות?

האם חיסון הפוליו הרגיל(מומת) לא מונע הידבקות?

שלום רב,
רציתי לשאול שאלה על מנת להבין סוף סוף מהי המטרה של חיסון הפוליו החדש (חי- מוחלש).
הילדה שלי בת שנתיים ותשעה חודשים, והיא קיבלה את כל חיסוני השגרה במועד, כולל החיסון לפוליו בגרסתו "הרגילה" ( ווירוס מומת).
אני לא מצליחה להבין האם עצם זה שכבר יש לה את החיסון הרגיל לא מספק לילדה הגנה טובה מפני ההידבקות במחלה וחייבים לעשות את החיסון הנוסף כדי למנוע הידבקות שלה עצמה, או שמטרת החיסון החדש היא למנוע הידבקות של אנשים אחרים מילדים שתיאורית יכולים לשאת את הווירוס?
מה אתם אומרים בתור רופאים, אם ננטרל לרגע את מידת הצייתנות להוראות משרד הבריאות? אתם הייתם עושים את החיסון לילדים שלכם?
תודה ענקית מראש על התשובה!

תשובה

אני חושב שתפקידנו כרופאים ובמיוחד בעת הזאת - לספק אינפורמציה פשוטה, נכונה ומדוייקת על מנת שהציבור יבין ויפעל לאחר שהשתכנע כי זו צורת הפעולה הנכונה.
ולכן- אני מצרף כמה קבצים אשר סופקו לכל רופאי הילדים בארץ ובהם תשובות לשאלות לכל השאלות ששאלת.
ובתשובה לשאלתך - אני בהחלט מתכוון לחסן את ילדיי.

בהצלחה לכולנו

Drill Bit

New member
לא הבנתי......

ואני ממש לא דביל. "אני חושב שתפקידנו כרופאים ובמיוחד בעת הזאת - לספק אינפורמציה פשוטה, נכונה ומדוייקת על מנת שהציבור יבין ויפעל לאחר שהשתכנע כי זו צורת הפעולה הנכונה....."

אין בקובץ שצרפת אפילו לא תשובה אחת. אז בבקשה ומחילה...האפ אפשר לקבל תשובות פשוטות של כן ולא לשאלות ששאלה פותחת השירשור?

תודה רבה על כל תגובה!

למעלה