האם חלמתי חלום?והשעה רק 2.17 לפנות בוקר?

lutz21

New member
האם חלמתי חלום?והשעה רק 2.17 לפנות בוקר?

התעוררתי מחלום ,השעה 2.17 דקות לפנות בוקר כשהיינו בברלין נסענו לסיר בעיר,זה היה אוטובוס בצבע אדום רחב מהרגיל ארבעה מושבים מימין וארבע משמאל,אך הנוסעים לא היו אנשים אלא דמויות עטופים בגלימה שחורה,המארח שלי אמר לי יהודה קום ולך במעבר והבט לימין ולשמאל שאלתי אותו,מי הם אותם הדמויות האלה והוא ענה לי אלה הנשמות של היהודים שנרצחו באזור מזוריה הסתכלתי אליו כהוזה ושאלתי אותו ,אז גם הורי ואחיותי בניהם?והוא רק הניד את ראשו לאות כן ואז שאלתי אותו ,אך איך אני אזהה אותם אם אנני מכיר אותם?והוא ענה לי על תדאג הם יזהו אותך..התחלתי ללכת לעט מביט ימינה ושמאלה לא היכרתי אף אחד כי הפרידו אותי מהורי כשהייתי ילד בן 3 מי שהכיר אותי רק הנהן בראשו ראיתי גם את קריסטה השכנה שהיתגלתה לי לא מזמן ושאצלה ביקרתי במהלך הביקור ואותה ברכתי בשלום .ואיך שעשיתי צעד נוסף קדימה ראיתי משמאלי יושב גבר לידו אישה על ברכיה ילד כבן 4 ולידם 4 בנות רציתי כל כך לראות את פניהם אך אז התעוררתי ושאלתי. רק צעד אחד הפריד בנינו , למה???

החלום מראה שאתה חושב על זה הרבה

אתה חושב על זה ביום וחולם על זה בלילה.......כואב כל כך.....

lutz21

New member
כן.אדרת אני חושב על זה הרבה ,

וביחוד אני חושב היכן טעיתי,ולמרות שהיגעתי לפיסגת ההר אני שואל למה??למה ילד בן 4 ? כל חטאו היה שהוא היה יהודי,לכן גם היה לי מאד קשה לנסוע לשם,לראות את הפנים שלהם,ולחשוב היכן היה הסבא שלך בעת המלחמה הארורה הזו. לשבת בברלין הלה היכן שהיטלר ימח שמו הצהיר בשנת 1944 על הפיתרון הסופי, האמיני לי שזה לא היה קל לי.שניים מבני ליוו אותנו לשדה כדי שאני לא אטחרת ברגע האחרון ואחזור הביתה. יהודה

למעלה