האם חשבתם על.........

האם חשבתם על.........

ליצור מפגש חברתי של כל חברי הפורום פעם בשבוע או פעם בחודש למפגש היכרות, שיחות וכאלה?

האם אתם חושבים שמפגש היה יכול לעזור באיזושהי צורה?

התחשק לי לשתף במחשבה
.

מילקי110

New member
עדיף להישאר אנונימיים

יצא לי לפגוש אנשים מפרומים אחרים ואני חושבת שעדיף אנונימיות , זה מאד מאכזב להכיר אשנים במציאות

ובמקרה שלך לפגוש אנס פוטנציאלי : שמע ישראל . אבל גם אני מטורפת אז כך שלא היית רוצה לפגוש אותי ..

לי נוח באנונימיות שלי

יש רק פורום אחד שנפגשתי עם החברים בו די הרבה פעמים. היה מוזר מאוד, אבל גם נחמד. מעבר לכך אני מעדיפה להתעטף בכסות האנונימיות. מי שמכיר מעבר - מכיר ומי שלא לא.

מילקי110

New member
סליחה סתם אדם מיוחד

סליחה מעומק ליבי .

ועדיין אני חושבת שעדיף להישאר אנונמיים .

ושוב סליחה .

התנצלותך מתקבלת

תודה אלומת אור שהעמדת אותה על טעותה.

מחר יש לי תור לבדיקת עיניים דחופה - חשד להיפרדות רשתית. אלוהים ישמור!

שונא להיות זקוק לבתי חולים, שונא קופות חולים ושונא כל מה שקשור במוסדות רפואיים שרובם אטומי לב (לא פלא שיש אלימות כלפי אנשי רפואה).

מקווה שהבדיקה תעבור בשלום, אין לי כוח להתמודד עם בשורות רעות נוספות מעבר לדיכאון הזה ששולט בחיי.
.
לילה טוב ושבת שלום..

במחשבה נוספת, אולי כדאי שאפסיק להשתתף בפורום

אי אפשר לדעת כיצד דברים עלולים להתגלגל כתוצאה ממחשבות מוטעות וחסרות ביסוס של כותבת.

זה נראה לי הכי נכון.

לילה טוב.

לאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אני רוצה שתמשיך לכתוב כאן. בבקשה. נכון, אי אפשר לדעת כיצד דברים עלולים להתגלגל, אבל ככה זה בחיים. אם תחשוב על כל מילה שיוצאת לך מהמקלדת עשרות פעמים כי אולי מישהו יחשוב משהו, אז באמת לא תוכל לחיות במרחב הווירטואלי.

מילקי טעתה כי יש בחור אחד עם פנטזיות אונס מטורפות שנהג לכתוב כאן, ויש לו כינוי אחד מאוד דומה לשלך. זה הכול. לא עשית שום דבר רע ואין לך מה להוכיח, להתנצל ולהצטדק. אתה תורם הרבה לפורום וגם לי באופן אישי ואני ממש אהיה עצובה אם תפסיק לכתוב.

מילקי טעתה והתנצלה. היא רק אדם אחד, והיא אדם טוב שיודע להכיר בטעות. אנו נכווינו מהבחור האומלל ההוא, ולכן היא הגיבה כך. אל תכעס עליה, ואל תעניש אותנו!

ובהצלחה אצל הרופא מחר, תעדכן בבקשה

Lady Stark

New member
מסכימה עם כל מה שאלומה אמרה

אל תעזוב אותנו. אנחנו מחבבים אותך מאוד

למעלה