האם חתולכם מזהה את שמו?

מילי08

Well-known member
בהחלט כן. כמו שמצוין בכתבה, אני רואה מתי הם מזיזים את הזנב או את האזניים כשאני קוראת להם (כמובן, זה לא אומר שהם מתייחסים אלי...)

אלישבע777

Well-known member
החתול שהיה לי לפני שנים רבות, היה נוהג להצליף בזנבו ולהשמיע מין יבבה מוזרה קצרה. הוא כמעט לא הגיב לקריאת שמו מרחוק. הוא היה חתול מאוד שקט, שכמעט לא יילל, ואם זה היה קורה, הייתי קופצת בבהלה, שמא קרה משהו.
החתול הנוכחי בן ה-12 מיש מיש, מכיר את שמו היטב ומגיב לשמו, אם מתחשק לו... איני יודעת כמה זמן לקח לו ללמוד את שמו.
הגור הקטן טופי ( בן כשלושה חודשים), רק חודש אצלי וכבר הוא מגיע אלי כשאני קוראת לו בשמו! בחודש האחרון, קראתי לו בשם מאות פעמים, בכל הזדמנות - כדי שילמד את שמו . לדעתי הוא למד את שמו מהר מאוד, יותר מהחתולים האחרים וגם הוא מגיע אלי כשאני קוראת לו מרחוק. דבר נדיר אצל חתולים! וגם הוא למד, הפעם בעזרתי - ממש השבוע ( תוך שלושה ימים!!) , ללכת על ההליכון.... הגדול למד את זה לבד, מרצונו... כשהגדול היה צעיר ובריא, אהב להתאמן עליו כל ערב. הקטן עדיין לא מתלהב, אבל עושה מה שאני רוצה. אני רוצה חתול שיהיה פעיל ולא בטטה. עוד נכונו עלילות לטופי הפעוט...

אופירA

New member
מנהל
3 החתולים שלי יודעים את שמם ומגיבים אליו. כשאני קוראת לאחד מהם, הוא מגיע, ולא מגיע חתול אחר.
יש לולי ולולה, שהם אחים, והשמות שלהם ממש דומים, אבל עדיין כל אחד יודע את שמו ומגיע בהתאם לקריאת שמו (יחד עם המילה "בוא/י"). או לפחות מפנה ראשו ומסתכל.
ויש חבצ'ה, שמכירה היטב את שמה ואת שמות החיבה השונים הנגזרים ממנו. וגם לולה מכירה את השם של חבצ'ה, ואם לולה לידי וקראתי לחבצ'ה, לולה מיד מסתלקת ומפנה לה מקום, כי מאוד לא בא לה שחבצ'ה תבוא! הן שונאות בדם.

אני לא יודעת להעלות תמונות מהגוגל דרייב, שם הן נשמרות מהמצלמה שלי למחשב. :-( בסמרטפון עם המצלמה אין אינטרנט.

גורדיאן-II

Active member
3 החתולים שלי יודעים את שמם ומגיבים אליו. כשאני קוראת לאחד מהם, הוא מגיע, ולא מגיע חתול אחר.
יש לולי ולולה, שהם אחים, והשמות שלהם ממש דומים, אבל עדיין כל אחד יודע את שמו ומגיע בהתאם לקריאת שמו (יחד עם המילה "בוא/י"). או לפחות מפנה ראשו ומסתכל.
ויש חבצ'ה, שמכירה היטב את שמה ואת שמות החיבה השונים הנגזרים ממנו. וגם לולה מכירה את השם של חבצ'ה, ואם לולה לידי וקראתי לחבצ'ה, לולה מיד מסתלקת ומפנה לה מקום, כי מאוד לא בא לה שחבצ'ה תבוא! הן שונאות בדם.

אני לא יודעת להעלות תמונות מהגוגל דרייב, שם הן נשמרות מהמצלמה שלי למחשב. :-( בסמרטפון עם המצלמה אין אינטרנט.
אני חושב שאת יכולה לשמור מהגוגל דרייב לדיסק במחשב, ומשם להעלות לכאן את התמונות.

למעלה