האם חתונות שמחות מאוד מעידים על

TAINTED SAINT

New member
לצערי אין נוסחה מדוייקת

לחיזוי מהלך חיי נישואים של זוג כל שהוא. ישנם יותר מדי גורמים משתנים מכדי שאפשר יהיה לנבא מהלך נישואים לפי "מד שמחה" בחתונה. חתונות שמחות לא אמורות להסתיים בנישואים אומללים,כמו שחתונות "עצובות" לא אמורות לנבא חיים מאושרים בצוותא לבני הזוג. הדבר היחיד שיש לוודא לפני חתונה הוא שהאולם לא בנוי בשיטת "פל-קל",אחרת יש להזמין מספר מוזמנים מינימאלי,עם עדיפות לאנורקסים\ות,אחרת.......

רסקול

New member
מה לדעתך מרמזות אהבות שמחות?

ולמה יוסי בנאי שר ש"אין אהבות שמחות"?

TAINTED SAINT

New member
עם יד על הלב

יש כאן מישהו ביננו שהייתה לו אהבה גדולה שלא נגמרה בדמעות? [שהייתה,אם היא מתרחשת כיום אז אל תענו,ואל תדאגו....היא תסתיים בדמעות.]

יוסי בנאי שר ש"אין אהבות שמחות" כי

כנראה שלא היתה לו אהבה. מה זה אין אהבה שמחה ? אם יש אהבה, הכל בחיים שמח. מי הוא בכלל שיגיד את זה. אהבה זה שאתה מקבל בשלמות את הבת זוג שלך או את עצמך. כשיש לך אהבה אתה מאושר. אם אתה לא מאושר, אין לך אהבה. יש משפט שנמצא בשיר של גידי גוב - "האהבה שלי היא לא האהבה שלך" (משהו כזה). זה נכון. כל אהבה זה משהו אחר. בגלל זה אסור לקנא באהבה של מישהו אחר.

TAINTED SAINT

New member
אתה לא מוצא את זה קצת

נמוך להשתלח ביוסי בנאי מנוחתו עדן? אתה מצייר הכל בצבעי פסטל שמחים,ואם אחרים לא שותפים לתפישת העולם הפשטנית שלך הם מייד מותקפים על ידך,פגעתה בציפור נפשי מוכת השחין ומרוטת הנוצות-תתלכלך על מי שאתה רוצה,אבל לא על יוסי בנאי !!! ליוסי בנאי היו אהבות,ואפילו אהבות גדולות,אתה מנתח ומסיק מסקנות על אדם דגול,אחד הטובים ביננו, אדם שתרם כה רבות לתרבות שלנו,ולא רק בתחום אחד,חבל שאינני יכול לקחתך עמי לטיול במחנה יהודה, לרחובות ולסמטאות בהן גדל,ובסוף הטיול לחנותו של קצב מידידיו משכבר הימים,הייתי נהנה לספר לו על איך ניתחתה את בנאי מנוחתו עדן.....איך לכלכתה עליו......ואז היינו מנתחים אותך.......ללא הרדמה. יוסי,אם אתה שם למעלה,עם סוראמלו ושאר החבורה,מחזיק כוסית ביד אחת ושקד בשנייה,מחייך את החיוך המפורסם שלך, דע לך שאנחנו אוהבים ומוקירים אותך לעד !!!

TAINTED SAINT

New member
אתה שואל אותי ???!!!

רוב הידידות שלי עם בנות זוג,חלקן אפילו מהכרויות שאני ערכתי בינהן,אני לא אומר את המשפט הבנאלי והחבוט "כמה מחבריי הטובים ביותר....",מבחינתי תהיה עם מי שעושה לך טוב,אין חשוב מזה,ואם זה נוגד את השקפותיו ומוסריותו של מישהו כאן אתה יודע מה הוא יכול ללכת ולעשות עם עצמו.....

למעלה