האם טגואים מחפשים תשומת לב?

RandomFan

New member
האם טגואים מחפשים תשומת לב?

שלום. לאחרונה נתקלתי בסרטון הזה(אחרי שביררתי על טגו ארגנטינאי כי רציתי כזה.) הסרטון הוא : http://www.youtube.com/watch?v=nz5mvOpCnvI ובו נראה שהטגואים בהחלט מחפשים את תשומת הלב של המגדל, המגדל אישר לי שמדובר בB&W ארגנטינאיים. אני חושב שזה מדהים, מה אתם אומרים? :)

שזה קשור לאוכל

אני מניח שהטגואים האלו רגילים לאכול מהיד שלו. מה גם שנראה לי שהקערות מזון שהוא שם להן מכילות מזון שלא נראה לי שלטעמם באופן כללי. זוחלים זו לא חיה שמפתחת רגשות, זו חיה אינדבידואלית (ברוב המקרים) שאין לה ממש חי חברה מעבר למה שקורה בעונת הרביה.

kit k@t

New member
לפי מה שראינו בחנות,

הטגואים היו ממש מאושרים ליחס... וזה גם מה שהמוכרת אמרה, שאם מגדלים אותם בשבי אז הם מאד אוהבים אנשים. קאט

RandomFan

New member
תשובות

הטגואים לא רגילים לאכול מהכף יד(אחרי בירור עם המחבר של הסרט) אלא הוא פשוט רצה להראות למישהו שהטגואים באמת מחפשים תשומת לב של אנשים אז הוא לקח אותו הביתה נכנס לכלוב שלהם וצילם את זה, יום למחרת הוא הזמין 4 כאלה ממנו. בנוסף לזה, אנחנו מדברים על טגואים ארגנטינאים, אני מכיר הרבה מאוד אנשים שמגדלים טגו שכזה כחיה שמסתובבת בבית כמו חתול. והם בהחלט טוענים שהטגו(אחרי האוכל) יכול לבוא ולהתפנק על היד שלהם וכו'.

למעלה