האם טוב יותר לצאת להפגנות

SupermanZW

Well-known member
לכן השמאל מפסיד את הבחירות
ההפגנות מתחממות מהפגנה להפגנה
ומסתמן מלחמת אחים.
שיהיה, מלחמת אחים כנראה תהיה מכיוון שיש מגזרים שממררים את חיי מגזרים אחרים באמצעות נציגיהם בכנסת. את ישראל צריך לפרק ולהקים מחדש בקונסטלציה שונה לגמרי. עדיף רפובליקה פדראלית.

שמלת תחרה1

Well-known member
שיהיה, מלחמת אחים כנראה תהיה מכיוון שיש מגזרים שממררים את חיי מגזרים אחרים באמצעות נציגיהם בכנסת. את ישראל צריך לפרק ולהקים מחדש בקונסטלציה שונה לגמרי. עדיף רפובליקה פדראלית.
אף אחד לא ממרמר חיים, יש דרך אחת בלבד לשנות את פני הדברים בשליטון דמוקרטי.
והיא להגיע להצביע. אחוז ההצבע על הפנים.

SupermanZW

Well-known member
אף אחד לא ממרמר חיים, יש דרך אחת בלבד לשנות את פני הדברים בשליטון דמוקרטי.
והיא להגיע להצביע. אחוז ההצבע על הפנים.
צריך לפצל את ישראל לפרובינציות מגזריות כך שכל הסמכויות למעט חוץ ובטחון יהיו בידי הממשלות הפרובינציאליות ורק חוץ ובטחון בידי הממשלה הפדראלית. אחרת ישאר גיהנום כמו עכשיו.

להפגנות נגד ביבי אני מוכן לצאת כמה זמן שנדרש עד שהמושחת יעוף
ביום הבוחר אני תמיד יושב בקלפי כך שבטח אני לא עושה מנגל

שמלת תחרה1

Well-known member
להפגנות נגד ביבי אני מוכן לצאת כמה זמן שנדרש עד שהמושחת יעוף
ביום הבוחר אני תמיד יושב בקלפי כך שבטח אני לא עושה מנגל
לא טוב יותר
ביום הבחירות לצאת לקלפי, ולעודד את החבחרים להצביע?
אם כול המפגינים היו יוצאים לבחור במקום לצאת לטייל או לים, ביבי היה בקסריה, לאור תוצאות הבחירות העם אמר את דברו, ולכם נשאר רק להפגין.

משתפרת1

Well-known member
לא מבינה מה הקשר בין שני הדברים. אפשר לצאת כל יום להפגנה, ואז למנגל ביום הבוחר, אפשר לא להפגין בכלל וכן למנגל ביום הבוחר, אפשר להפגין אך לא למנגל, אפשר לא להפגין ולא למנגל. אפשר לא להפגין, לא ללכת להצביע ולמנגל או לא למנגל. מה הקשר?

שמלת תחרה1

Well-known member
לא מבינה מה הקשר בין שני הדברים. אפשר לצאת כל יום להפגנה, ואז למנגל ביום הבוחר, אפשר לא להפגין בכלל וכן למנגל ביום הבוחר, אפשר להפגין אך לא למנגל, אפשר לא להפגין ולא למנגל. אפשר לא להפגין, לא ללכת להצביע ולמנגל או לא למנגל. מה הקשר?
לעניות דעתי הקשר, שאנשים לא הולכים לבחור בקלפי, אלא הולכים למגל, מי שהולך למנגל וגם לקלפי שאפו לו.
ביום הבחירות המנהיגים מבקדים לצאת לבחור, הקריאה מגיעה לאחר שרואים את הכנרת והפראקים מלאים במנגלים, ולקלפיות מגיעים אחוזים קטנים.

למעלה