במשך 4 שנים, מאשר לוותר על המנגל ביום הבוחר?.
קל יותר לצאת להפגין לחמם אווירה לגרום למלחמת אחים וביום הבוחר לנפנף.במשך 4 שנים, מאשר לוותר על המנגל ביום הבוחר?.
כן.במשך 4 שנים, מאשר לוותר על המנגל ביום הבוחר?.
לכן השמאל מפסיד את הבחירות
מי שגורם למילחמת אחים זה ביבי ולא ההפגנותלכן השמאל מפסיד את הבחירות
ההפגנות מתחממות מהפגנה להפגנה
ומסתמן מלחמת אחים.
שיהיה, מלחמת אחים כנראה תהיה מכיוון שיש מגזרים שממררים את חיי מגזרים אחרים באמצעות נציגיהם בכנסת. את ישראל צריך לפרק ולהקים מחדש בקונסטלציה שונה לגמרי. עדיף רפובליקה פדראלית.לכן השמאל מפסיד את הבחירות
ההפגנות מתחממות מהפגנה להפגנה
ומסתמן מלחמת אחים.
אף אחד לא ממרמר חיים, יש דרך אחת בלבד לשנות את פני הדברים בשליטון דמוקרטי.שיהיה, מלחמת אחים כנראה תהיה מכיוון שיש מגזרים שממררים את חיי מגזרים אחרים באמצעות נציגיהם בכנסת. את ישראל צריך לפרק ולהקים מחדש בקונסטלציה שונה לגמרי. עדיף רפובליקה פדראלית.
צריך לפצל את ישראל לפרובינציות מגזריות כך שכל הסמכויות למעט חוץ ובטחון יהיו בידי הממשלות הפרובינציאליות ורק חוץ ובטחון בידי הממשלה הפדראלית. אחרת ישאר גיהנום כמו עכשיו.אף אחד לא ממרמר חיים, יש דרך אחת בלבד לשנות את פני הדברים בשליטון דמוקרטי.
והיא להגיע להצביע. אחוז ההצבע על הפנים.
לא טוב יותרלהפגנות נגד ביבי אני מוכן לצאת כמה זמן שנדרש עד שהמושחת יעוף
ביום הבוחר אני תמיד יושב בקלפי כך שבטח אני לא עושה מנגל
לעניות דעתי הקשר, שאנשים לא הולכים לבחור בקלפי, אלא הולכים למגל, מי שהולך למנגל וגם לקלפי שאפו לו.לא מבינה מה הקשר בין שני הדברים. אפשר לצאת כל יום להפגנה, ואז למנגל ביום הבוחר, אפשר לא להפגין בכלל וכן למנגל ביום הבוחר, אפשר להפגין אך לא למנגל, אפשר לא להפגין ולא למנגל. אפשר לא להפגין, לא ללכת להצביע ולמנגל או לא למנגל. מה הקשר?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.